Дневен хороскоп за 29 октомври 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
143
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

24 лунен ден, Луна в Лъв

Луната е в Лъв, а от този сектор тя е позитивна, усилва Егото, вярата в собствените сили и възможности, расте честолюбието и желанието всеки да се докаже, изпъкне, ще забележим повече такива нагласи, настроения у мнозина. През такива дни е хубаво да се правят комплименти, но искрени и такива, които могат да погалят или успокоят нечие сърце. Тревожността може да е голяма или да се сблъскваме днес и през идните няколко дни с различни спирачки, така че към настоящия период подобен подход би имал приятно въздействие, както върху любими и близки хора, така и върху нас самите.

Денят предразполага към изненади, може да реагираме по-спонтанно на вид несправедливости и със съответните последици.

Ако нараним достойнството на някой или той се чувства не достатъчно харесван, приет, тогава отговорът и решенията могат да бъдат непредивидими.

Днес много отношения могат да се преобразят, едни ще се оздравят, могат да бъдат съпътствани от неумерена щедрост, други рязко могат да се разпаднат или усложнят, понеже преценката е, че не получаваме достатъчно от отсрещната страна.

Како минимум, дори и на подсъзнателно ниво- можем да придадем различна оценка и стойност в един по-широк смисъл на определени хора и според това- до колко ни помагат, подкрепят или точно обратното.

Осветяват се чисто материални въпроси, повишени разходи не са изключени, спонтанни, нека да бъдат и целесъобразни.

Днес може да решим да си угодим, да удовлетворим своя прищявка и да си платим за това, пак така- буквално, за развлечение, да си доставим удоволствие…

Не бива само да позволяваме чисто финансови въпроси да застават между нас и любими лица.

В по-глобален аспект- влиятелни или власт имащи личности- могат пак така да вземат изненадващи решения, но е спорно колко ще бъдат удачни.

При всички случаи- подходящ ден да обърнем внимание на близки, на онова, което „сърцето желае“, между впрочем- това ще бъде по-видно от обикновено и пак така съпътствано от елемент на изненада.

Хороскоп за родените на 29 октомври 

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец– въпреки някой предизвикателства, които стоят пред вас, това е чудесен ден да се докажете, да направите впечатление и да изпъкнете. Реакциите ви понякога ще бъдат изненадващи, но не случайно, а според предизвикателства, които застават на пътя ви. В оптимален случай- действате различно, за да получите различен и по-удовлетворяващ резултат от миналото. Денят не протича по предварителен график, може да реагирате спонтанно, ако прецените, че някой ви нанася щети…Любими или важни за вас хора също може да ви изненадват, нека това да е повод да се наместят пластовете в отношенията ви, да изчистите евентуални недоразумения, а не обратното. Повишени разходи са доста вероятни…Рутината дразни и може да намирате начин да избягате от нея…

Телец, Дева, Козирог–  днес може да имате усещането, че околните ви предизвикват, а от вас да се изисква повече гъвкавост в реакциите, за да се справите. Не са изключени изненади, които ще ви покажат необходимост от обновление, промяна, ако има слаби звена или нещо е извън контрола ви, така че да се справите. От вас се изисква действително да анализирате миналото, да трансформирате нещо в подхода си, ако установите, че не всичко протича точно така, както искате, очаквате. Денят изисква да се справите с дела, които може да са изостанали, пропуснати задачи, да се стремите да обединявате усилия с хора, които могат да допринесат за благоденствието ви, но и да избягвате конфликти, които могат да ви нанесат щети. Днес и през следващите няколко дни, важни за вас връзки ще се тестват за здравина, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Може да се окаже, че близките ви имат повече нужда от вниманието ви или да изчистите някой недоразумения в семейството и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци– днес няма да ви липсва внимание, същевременно поведението на околните може да ви озадачава. Не са изключени изненадващи новини, подобни проведени разяснителни разговори, в които разбирате истини. Знанието винаги е сила, от която можете да се възползвате, така че усиления информационен поток ще ви даде възможност да надникнете отвъд видимото или пък да въздействате на връзките си по един по-нетрадиционен, креативен начин, така че да превъртите някой предизвикателства в полза. Денят е показателен за отношенията, лични или делови, рязко могат да се подобрят или точно обратното и според това на кого и в каква степен можете да разчитате. Същевременно, точно сега можете или трябва да ги насочвате, ще имате избор, в повечето случаи и все едно сте на житейски кръстопът.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, някой от тях може да са изненадващи, известия, предложения, проведени разговори или поведението на околните общо- може да ви размине с предварителен график и очаквания. От вас се изисква да бъдете по-гъвкави в общуването, особено на работното ви място, но не само, за да превъртите някой предизвикателства в полза, за да защитите интересите си…Повишени или непредвидени разходи са доста вероятни, все пак е препоръчително да страните от хора или обстоятелства, които могат да ви нанесат щети, също- да се пазите от спонтанност в реакциите, за да не получите различен от очаквания резултат…