Как аксесоарите могат да позиционират мъжа на друго ниво

1
128
Добави коментар
clashbade
clashbade

Открай време съществува своеобразна борба между половете, на която не винаги трябва да гледаме негативно. Дали за независимост или за подкрепа, безапелационни професионални успехи или допълване в семейството, винаги е имало някакъв вид съревнование. Но именно то подбужда към проява най-добрите черти и на двата пола.

Ако нежната половина се стреми винаги да е на ниво по отношение на външния си вид, домакинство, работа и какво ли още не, то мъжете впечатляват по своя малко груб и първичен начин. Понякога за целта са нужни малки хитрини във външния вид. Едно от преимуществата са правилните аксесоари, а към тях неминуемо трябва да причислим всички мъжки часовници.

Защо именно часовник?

Какво е солидната мъжка китка без него. Един от най-успешните начини да се създаде небрежно-елегантен стил, който носи доза загадъчност. Това определено се харесва на жените. А дали последните могат да отгатнат характера на мъжа само по часовника, който носи?!

Собственикът на подобен аксесоар може би залага на сигурното. По навик или от страх да не сбърка, той обича да използва изпитани във времето вещи, за които има по-малка вероятност да го подведат. Дали ще бъде толкова плах и във връзките си? Понякога тихите води са най-дълбоки.

Класиката винаги има място в нашите сърца. Това е така по много причини. Някои от тях са сравнително простички. Например, трудно ще сбъркаме в съчетанието, ако заложим на стандартни модели. Те са актуални, доказани и любими на много хора по света. Реномираните марки и до днес изработват истински произведения на изкуството, които няма как да не обикнем.

Всяка негова вещ крещи „вижте ме“. Неизменно привлича вниманието около себе си и обикновено знае как да го задържи. Осъзнава напълно влиянието на външния си вид и не се скъпи да поддържа стандарта, който е избрал. Всичко ново на пазара, което си заслужава да се купи, обикновено попада в неговото полезрение. Честата подмяна не е задължително да важи и за партньорките му.

Не бъркайте разнообразието с глезотия. Тук ще видим много предимства. Освен, че такъв мъж определено държи на своя абсолютно издържан външен вид, часовник за костюма, за ежедневната визия, за спорт и хоби, и каквото друго се сетите, означава, че си имаме работа с човек, който знае какво иска.

В добавка на това, той успява да го постигне и се чувства добре в кожата си, което му личи.

Независимо от вида на мъжа или този на часовника, индивидуалностите и в двете не бива да се подминават. Всеки носи своя неповторим чар в себе си, без да се натрапва. Просто чака да бъде открит от правилния човек.