Дневен хороскоп за 30 октомври 21г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
207
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

25 лунен ден, Луна в Лъв/Дева

До 20 ч. бг време Луната е в Лъв,  от този сектор тя ще продължи да действа позитивно на самолюбието, вяра в собствените сили, качества, а това по един естествен начин ще даде и по-широки възможности за изява.

Днес ще разширим своето влияние, ще се стремим да си доставим някакво удоволствие и все ще намерим начин да порадваме сърцето си.

Мнозина ще се отдадат на хоби, развлечения, евентуални пътувания или разходки сред природата ще имат особено съживяващ ефект, това може да минимизира или измести вниманието ни от други и не толкова позитивни преживявания.

Марс е в последните градуси на Везни, кани се да напусне този сектор, хубаво е като за последно да се възползваме от това положение, така че да си сътрудничим, помагаме, проявяваме толерантност и разбиране, това ще има своето позитивно отражение.

Почти през целия ден ние действително ще имаме шанс да укрепим важни за нас връзки, да ги освежим, разнообразим…

Денят в повечето случаи ще е приятен, съпътстван от приятни или предпочитани занимания…

Вечерта Луната ще премине в Дева, а Марс ще е на границата на Скорпион, готов да се прехвърли там…Така през този период- ще почувстваме промяна в настроението, по-здрави и млади хора може и нищо особено да не почувстват, но останалите- ще имат нужда да се адаптират на физическо ниво, а това може да е повод за дискомфорт, вид неразположение и т.н.

Хороскоп за родените на 30 октомври 

Таро-дневен хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес ще се появят хора или обстоятелства, които ще ви подкрепят и ще ви подействат доста ентусиазиращо, позитивно на настроението ви. Любими хора или такива, които държат на вас ще го демонстрират по подходящ начин, но и вие също. Днес все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви…Хубав ден да си доставите някакво удоволствие, да се отдадете на хоби, развлечения…Вечерта постепенно настроението ви ще стане по-неустойчиво, вид критичност или раздразнителност могат да се прокраднат и да изискват от вас съзнателно да бъдете по-спокойни.

Телец, Дева, Козирог- денят е подходящ днес да оздравите най-близката, семейна среда, може да си устроите малък празник или пък да отхвърлите множество дела, които ще подобрят и хармонизират тази среда. Днес можете да получите подкрепа от най-невероятни места, а това да подейства позитивно на настроението ви. Може да откриете варианти, особено, ако търсите такива…

Близнаци, Водолей, Везни– днес може да чуете позитивни предложения, новини, които да стоплят сърцето ви. Денят е подходящ да оздравите партньорски и важни за вас отношения. Може да се отдадете на хоби, развлечения, да споделите чувства или преживявания. Ако не всичко е наред или не протича точно така, значи евентуални различия са много по-дълбоки и трудни за преодоляване.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, повечето от тях ще отхвърлите доста ефективно или по начин, който ще ви донесе удовлетворение или някаква печалба, буквално и в по-широк смисъл. Позитивен и въодушевяващ ден почти през цялото време…Вечерта настроението се променя, може да изпитате физически или дискомфорт, препоръчително е през това време да запазите спокойствие, за да не се прехвърли това като напрежение между вас и близките ви.