Трансдермални лепенки Колаген за здрави стави и кожа

3
435
Добави коментар
Vladislav_Nozharov
Vladislav_Nozharov

Трансдермални лепенки и пластири Collagen+ от OCTO PATCH:

– Поддържа здравето на ставите.*

– Намалява болките в ставите, свързани с възпаление.*

– Помага за поддържане на нормален вид и функция на кожата.*

– Предпазва клетките от увреждане.*

– Поддържането на колаген и хрущял помага да останете в играта и да се чувствате по -добре за външния си вид.

Витаминен трансдермален пластир Collagen+ от OCTO PATCH предлага:

– Удобна форма, без да се притеснявате за разстроен стомах или хранителни вещества, конкуриращи се за усвояване.

– За да направите бърза поръчка по телефон, трябва да изпратите съобщение на SMS, Viber, WhatsApp или Telegram до мобилен номер: +359887450000. Доставката до 24часа, като работим с куриерите на Econt Express. Възможно е доставка до техен офис, от където вземете в удобно за вас време – необходимо е да напишете 2 имена, телефон и адрес/име на офиса.

-Цена: 34.90лв.

– Отстъпка от 25% с промо код при направена първа поръчка. За подробности посетете онлайн сайта на трансдермални пластири „Octo Patch“. Разгледайте и другите ни промоционални предложения, както и програма „лоялен клиент“.

– Разгледайте и другите предложения за трансдермални пластири/лепенки/ с витамини от „Octo Patch“ в продуктовия каталог публикуван в профила ни тук или посетете директно онлайн магазина.

Описание:

Колагенът е вещество в тялото ви, което помага за омекотяване на ставите за предотвратяване на болки в ставите. Той е също това, което поддържа кожата стегната, за да предотврати увисване и прекомерни бръчки. Без достатъчно добър колаген в тялото ви, ставите могат да болят от артрит, а кожата може да започне да показва възрастта си по -бързо.

Витаминният пластир Collagen+ на „ОКТО ПАЧ„, съдържа Колаген тип II, който е основният протеин в коленете и другите стави, като помага да се осигури омекотяваща подкрепа, за да се предотврати болка при движение и натиск. Трансдермалният витаминен пластир също има компоненти, които се използват за производството на колаген в тялото. Биофлавоноид и хиалуронова киселина са необходими за здравословното производство и функциониране на колаген. Витамин С е необходим, за да може тялото ви да произвежда колаген и хрущяли.

Предназначение:

Колагенът е един от най-важните протеини в човешкото тяло, изключително здрав и издръжлив. Прави кожата здрава, стегната и еластична. Заздравява кости, стави, сухожилия и мускули. Подобрява съня. Регулира телесното тегло. Укрепва и заздравява чревната флора. Ускорява метаболизма и ви прави по-жизнени и енергични.

Състав:

Колаген тип II, Витамин A, Витамин B2, Витамин B9, Витамин B5, Витамин C, Витамин D3, Витамин Е, Цинк, Хеуронова киселина, Биофлавоноцид, Алое Вера.

Инструкция за употреба:

Поставяйте пластира върху зона с малко или без окосмяване, т.е. от вътрешната страна на китката, зад ухото, раменете, гърба или бедрата. За най-добри резултати се препоръчва да носите пластири „ОКТО“ в продължение до 8 часа. Поставяйте нов след 1 ден, до 6 пъти седмично. Пластирите могат да се ползват по време на сън.

Съхранявайте на сухо, защитено от пряка слънчева светлина място, недостъпно за деца при препоръчителна температура до 25°C. Опаковката е с 24 пластира, като съдържанието й е за период до 4седмици, след разпечатване на фолиото.

Предпазни мерки:

Да не се поставя върху наранена кожа. Избягвайте използването на лосион или крем в същата област, тъй като това ще попречи на абсорбацията. Пластирирте не са водоустойчиви. Може да слагате няколко различни пластира наведнъж.

Нежелани ефекти:

Не се наблюдават нежелани реакции от продукта. В случай на кожно раздразнение на мястото на приложение, моля отсранете продукта от кожата си. Не употребявайте продукта в случай, че имате непоносимост към някоя от изброените съставки. При бременни и кърмещи жени – прилагайте продукта само след конслутация с лекар. В случай на проява на неописани, нежелани реакции и/или инциденти – моля свържете се с представителя.

* Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение, профилактика и предотвратяване на заболявания.