Трансдермални лепенки витамин B12+ метилкобаламин 5000mcg за сила и енергия

3
433
Добави коментар
Vladislav_Nozharov
Vladislav_Nozharov

Трансдермални лепенки и ефикасни пластири витамин B12+ метилкобаламин 5000mcg от OCTO PATCH за сила, енергия и имуниет:

– Поддържа здравословен енергиен метаболизъм.*

– Насърчава по-добро настроение.*

– Поддържа здравето на сърцето, кръвта и мозъка.*

– Поддържа здрава коса, нокти и кожа.*

– Поддържа здравето на гърдите и дебелото черво.*

OCTO PATCH B12+ е с уникална и подобрена формула за още по-добро усвояване в комбинация с витамини от група В, включително витамин C, желязо и фолиева киселина. Нашият витаминен пластир В12 предлага:

– Без риск от срив на захарта.*

– Енергийна поддръжка без кофеин.*

– Безболезнена алтернатива на инжекциите.*

– Удобна алтернатива на хапчета с високи дози.*

100% натурални съставки (без глутен, подходящ за вегетарианци и вегани), увеличава енергията и повдига настроението. Напълно усвоими от организма! Една лепенка за 24часа – 1 път седмично, 8 броя в пакет за период от два месеца.

– За да направите бърза поръчка по телефон, трябва да изпратите съобщение на SMS, Viber, WhatsApp или Telegram до мобилен номер: +35889887450000. Доставката до 24часа, като работим с куриерите на Econt Express. Възможно е доставка до техен офис, от където вземете в удобно за вас време – необходимо е да напишете 2 имена, телефон и адрес/име на офиса.

– Цена: 34.90лв.

– Отстъпка от 25% с промо код при направена първа поръчка. За подробности посетете онлайн сайта на трансдермални пластири „Octo Patch“. Разгледайте и другите ни промоционални предложения, както и програма „лоялен клиент“.

– Разгледайте и другите предложения за трансдермални пластири/лепенки/ с витамини от „Octo Patch“ в продуктовия каталог публикуван в профила ни тук или посетете директно онлайн магазина.

Описание:

Витамините от група В са необходими за всеки процес в тялото ви. Можете да си ги набавите от различни храни, но дори внимателно подбраната диета може да не осигури количеството на всички витамини от група В, от които се нуждаете, всеки ден.

Предназначение:

Витамин B12 е основен витамин от група В, който е необходим за много телесни функции, включително производство на енергия, въглехидратен метаболизъм и образуването на здрави, червени кръвни клетки. В допълнение, тези витамини играят важна роля в поддържането на сърдечно-съдовата система, нервната система и подобряват мускулните функции. Витамин В12 е витамин В, който обикновено има дефицит сред хора, които са претърпели операция за отслабване или други коремни операции. Вие сте изложени на по-висок риск, ако следвате веганска или растителна диета. Друга високорискова група включва хора над 60 години, които са намалили усвояването на витамин В12 от храната или хапчетата.

Състав:

Витамин B12 (Метилкобаламин), Желязо (Бисглицинат), Витамин С, фолиева киселина;

Инструкция за употреба:

Поставяйте пластира върху зона с малко или без окосмяване, т.е. от вътрешната страна на китката, зад ухото, раменете, гърба или бедрата. За най-добри резултати се препоръчва да носите пластири „ОКТО“ в продължение до 24 часа. Поставяйте нов след 7 дни. Пластирите могат да се ползват по време на сън. Съхранявайте на сухо, защитено от пряка слънчева светлина място, недостъпно за деца при препоръчителна температура до 25°C. Съдържанието на опаковката е до 8 седмици, след разпечатване на фолиото.

Предпазни мерки:

Да не се поставя върху наранена кожа. Избягвайте използването на лосион или крем в същата област, тъй като това ще попречи на абсорбацията. Пластирирте не са водоустойчиви. Може да слагате няколко различни пластира наведнъж.

Нежелани ефекти:

Не се наблюдават нежелани реакции от продукта. В случай на кожно раздразнение на мястото на приложение, моля отсранете продукта от кожата си. Не употребявайте продукта в случай, че имате непоносимост към някоя от изброените съставки. При бременни и кърмещи жени – прилагайте продукта само след конслутация с лекар. В случай на проява на неописани, нежелани реакции и/или инциденти – моля свържете се с представителя.

* Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение, профилактика и предотвратяване на заболявания.