Хороскоп за седмицата 01.11-07.11.21г.

1
126
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

На 04 ноември предстои Новолуние, което е в зодиакалния знак Скорпион.

Както повечето от вас знаят, Новолунието е ново начало, а от този сектор ще се свърже с промени, които ще се отразят приоритетно върху финансови и държавни институции. Като следствие- това ще се отрази на доходите ни. Всичко случващо се е с елемент на изненада, така че колкото по-голяма приспособимост проявяваме към текущи събития и предизвикателства, толкова повече ще нараства вероятността да превъртаме случващото се в наша полза…Нещо от рода на- „като ни поднесат лимони, да намерим начин да се възползваме и да си направим лимонада, например“. Няма да е твърде лесно, ще успяват по-креативни и изобретателни личности.

В друг аспект- от нас ще се изисква да не поемаме прекалено големи финансови рискове, ще е хубаво да се пазим от влияния на хора, които могат да ни нанесат щети. Също- може да се наложи през следващите седмици да преоценим въпроси, които се отнасят до приходи и разходи или подобни послания ще ескалират по външни и независещи от нас причини.

Твърде вероятно е да ескалира и своеобразен конфликт на интереси. В глобален аспект- случващото се няма да кореспондира с очакванията на „масите“, на обществото, което ще се явява сериозна спирачка за някой реформи, които трудно ще „пробият“, от друга страна- статуквото не може да бъде съхранено, така че ще се изживее като нарастващо напрежение.

На индивидуално ниво- всеки един от нас и в различна степен все повече ще попада в ситуации, където има повишена конкуренция, вид несъгласие, противопоставяния в колективи са доста вероятни и тази тенденция ще расте, а всеки сам ще избере своята стратегия, но компромиси и толерантност- не могат да се очакват…В най-неприятна форма, могат да се скъсат връзки, които да завлачат загуби, чисто материални, но не само..Очевидно трябва да се балансира между лични интереси и тези на отсрещната страна. Така ще се тестват много контакти за здравина, лични или делови и ще останат онези, които имат обща визия за бъдещето, общи и обогатяващи цели…През първата половина на ноември ще се наместват пластове в лични  отношения и колективи. Това ще изисква повишена приспособимост и който успее ще е своеобразен победител, други- може да се откажат, да сменят своята работа, своята среда или пък ще прекратят лични отношения, които само ги натоварват и т.н.

Както знаете дни след Новолунието се влияе и насочва най-силно според желания, като се усети „на къде духат ветровете“. Все пак през следващите около две седмици и в различна степен всичко ще ескалира и ще върви към кулминация, която е свързана с Пълнолунието, което е на 19 ноември, а после- всичко започва да се движи по инерция повече и до следващото Новолуние…Така се стичат обстоятелствата и според някой астрологични цикли….

На 05 ноември Венера навлиза в Козирог и управленски структури ще се постараят малко повече да се харесат, част от усилията ще дават резултати, но очевидно не всички поради всичко горе-описано. Все пак- случващото се сега- ще има много широко отражение…Венера ще остане в Козирог до 06 март 2022г. Така че владетелката на „любовта“ и „парите“ за дълго ще е в Козирог. Това ще бъде така, защото Венера ще се обърне в ретроградна на 19 декември 2021г. и ще бъде ретроградна до 29 януари 2022г. Явно, решения, които се вземат до средата на декември, после ще се преосмислят, коригират и т.н. Докато Венера е в Козирог- ние все повече ще сме склонни да проявяваме пестеливост…когато говорим за пари. Когато говорим за любов- до март 2022г. ще проявяваме все по-силен консерватизъм в отношенията. Няма да се започват лесно нови връзки, все ще гледаме да се придържаме към партньор, който ни е добре познат, някак по-сигурен и надежден. Ако се започне нова връзка, то тя вероятно няма да е изпълнена с много страст, но за сметка на това пък може да се окаже надеждна и лоялна, а докато е ретроградна Венера много „стари любови“ ще напомнят за себе си и ще могат да се възродят, но тази тема ще я обсъждаме в бъдеще…

При всички случаи- Венера в Козирог може да охлади чувствата, но може да усили лоялността, това ще е при онези двойки, при които практичният анализ покаже, че човекът до тях е надежден, стабилен, „струва си“ и т.н.

Марс ще транзитира в Скорпион още от началото на седмицата, а на 06 ноември към него ще се присъедини и Меркурий…Нашите инстинкти за опасност ще се изострят значително…Марс е много силен в Скорпион. Може да му трябва известно време, за да се „ориентира“, за да си избере най-правилния подход, но след това- преследва целите си до край. Според някой автори- Марс в Скорпион е най-силен, защото не се отказва и докато не постигне заплануваното, използва всякакви похвати, не рядко „целта оправдава средствата“ и т.н. Марс е на „трон“ в Скорпион. Само за сравнение, Марс е на „трон“ и в Овен, където е пак много силен, но от този сектор Марс се включва смело в битки…Марс в Овен е „спринтьор“, а Марс в Скорпион „бегач на дълги разстояния“, като асоциативна препратка. Марс в Скорпион е стратег, понякога действа скрито, но безотказно…Начинът ни на мислене, символизиран от Меркурий в Скорпион ще „подкрепят“ Марс, действията и ще усилят тази тенденция….

Хороскоп за седмицата 01.11-07.11.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 01.11-07.11.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 01.11-07.11.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 01.11-07.11.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 01.11-07.11.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 01.11-07.11.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 01.11-07.11.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 01.11-07.11.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 01.11-07.11.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 01.11-07.11.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 01.11-07.11.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 01.11-07.11.21г. Зодия Риби