Новата платформа за залози Alphawin с неповторимо изживяване за потребителите

1
160
Добави коментар
tonny22
tonny22

Какво търсят почитателите на хазартната тръпка в онлайн платформите? Най-вече печалбата – да, това е очевидният отговор. Посетителите на интернет казиното се надяват късметът да бъде на тяхна страна при игра на ротативки, рулетка или блекджек. Да, но качеството на самите игри като изработка и предлагано изживяване също не е маловажен фактор. Младото поколение залагащи се насочва към букмейкъри като Алфауин, които предлагат освен високи коефициенти, така и цялостен User Experience (UX). Това означава не само средната възвръщаемост да показва добри проценти в полза на клиента, но и самото изживяване да си заслужава.

Хазартните игри вече наподобяват електронните

Най-актуалната генерация слот машини изумяват със забележителната си визия и изпипан дизайн. Не говорим за генеричните видео ротативки със стандартните теми – кралски особи, съкровища, египетски пирамиди, приключения, плодове и т.н. При модерните 3D игри вече става дума не само за разнообразни възможности за изпробване на късмета, но и за разгръщане на истински контекст в рамките на играта.

С други думи, новите слотове разказват и истории, най-често фикции, но някои от тях и с привкуса на реални исторически събития. Това дава допълнителна стойност за много играчи, които не просто убиват времето със залагане, а и държат да си прекарат качествено същото това време във виртуалното пространство. И затова все повече букмейкъри като Alphawin се насочват към игрите, които имат едва ли не кинематографска стойност.

Това не означава, че тези, които просто обичат да въртят “барабаните” на добре познатите видео слотове с 20 фиксирани линии, стоят на по-ниско ниво от новото поколение играчи. За тях просто самото изживяване е геймблинг, а не гейминг, каквато посока поема индустрията в последните години. Тук няма добри и лоши, прави и грешни – пазарът се обогатява, а с него се разширява и понятието UX в хазартната индустрия.

Какво представляват 3D ротативките?

Първата асоциация, която ни идва наум по отношение на тези игри, са филмите от триизмерното кино. Само че тук всъщност тук не ви трябват специални очила, каквито се раздават за гледане на 3D холивудски блокбъстъри. При ротативките от последната генерация по-скоро говорим наистина за смесване между чисто хазартните свойства и визията на най-модерните и високотехнологични електронни игри. По същество принципите на залагане са същите – трябва да се подредят еднакви символи в някаква конфигурация, за да донесат печалба или да отворят бонус ниво.

Но начинът, по който се случва това, е доста по-драматичен и зрелищен. Детайлът на картината, качеството на изображението, звуковите ефекти – играчите действително могат да се почувстват така, сякаш участват в триизмерния филм. Този вид хазарт като цяло е нов за света, като се налага едва от няколко години в световен мащаб. Затова и не е изненадващо, че наскоро стъпи и на наша земя. От букмейкъра Alphawin обещаха топ изживяване на своите потребители, още преди да получат лиценза си от държавните институции. Истинските играчи знаят, че не е важен само резултатът. По-приятно е, когато спечелиш атрактивно. А дори и да губиш, по-добре да губиш красиво.