Как изглеждат дрешниците на звездите

1
201
Добави коментар
svetla58
svetla58

Домовете на знаменитостите често са оборудвани с просторни спални, но най-вълнуващата част от домовете им са местата за съхранение на дрехите им. Вижте дрешниците на Ким Кардашиян, Марая Кери, Виктория Бекам и други звезди. Дизайнерски рокли, красиви обувки на висок ток и безумно скъпи бижута….всичко това се крие там.

Викторя Бекам

Виктория Бекъм показа гардероба си, докато демонстрира артикули от собствената си колекция дрехи. 46-годишният дизайнер има красив дрешник, на снимката може да видите голямо огледало, а дрехите и са съхранени в бели гардероби. В средата на стаята има килим и стилни лилаво-зелени мебели, а от тавана висят кристални полилеи.

Ким Кардашиян

Гардеробът на Ким Кардашиян лесно може да бъде сбъркан с луксозен магазин в търговски център! Тя публикува снимка по време на локдаунът, разкривайки спретнати редици обувки и чанти. Вероятно няма жена, която да не си мечтае да притежава част от нейната колекция дрехи и обувки.

Клои Кардашиян

Клои Кардашиян има цял гардероб от 150 квадратни фута, в който държи своята фитнес екипировка, която е персонализирана от LA Closet Design. Може да видите  десетки чифта маратонки, дрехи, спортни сутиени и фитнес оборудване. Има дори мини хладилник, снабден с вода от Фиджи, за да гарантира, че Khloé остава хидратирана по време на тренировките си.

Марая Кери

Марая Кери Марая Кери каза, че гардеробът е любимата й стая в къщата и можем да разберем защо! Рафтовете от пода до тавана показват колекцията от обувки на певицата, докато плюшено розово и златно кресло предлага идеалното място за Марая да пробва обувките си.

Кейт Хъдсън

Актрисата сподели снимка на перфектно организираният си дрешник в Instagram, показвайки невероятната си колекция от обувки на рафтове от пода до тавана.