Дневен хороскоп за 05 ноември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
218
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Първи лунен ден,  Луна в Скорпион

Луната транзитира през последните градуси на Скорпион,  така че като през лупа ще  увеличава наши скрити страхове,  желания, страсти, но и възможности, които можем сами да отключим.

Ден след Новолунието е много важно  на какво ще дадем приоритет и  в каква посока ще насочим тази мощна енергия.  Препоръчително е съзнателно да се концентрираме  върху шансовете, а не препятствията,  в сезона на Скорпион- това има почти магически сили на въздействие. Припомням, че периодът на Скорпион е силно трансформиращ и ние ще го усетим още до средата на ноември…

Интуицията ни е много силна, така че може да ни помогне да изберем вярната посока.  Въпреки всичко денят е доста емоционален, носи изненади,  обстановката около нас бързо се променя, защото Венера преминава в Козирог, а Меркурий се кани  да навлезе също в Скорпион. Всичко това изисква повишена адаптивност, понеже обстановката около нас може да се промени или пък това са собствените ни нагласи и настроения.

Необходимо е  да контролираме повече  преживяванията си, те са ярки, понякога крайни, но нека това да е хъс за своеобразна победа, действия в градивна посока, повод  да посеем семена,  които искаме после да прорастват,  съответно да получим като резултат-  през следващите седмици.

Обединяващо правило е,  че успехи ще имат онези, които са по-гъвкави в общуването, концентрира се върху получаването на подкрепа и одобрение от страна на хора, с които могат да обединят усилия и т.н.

Хороскоп за родените на 05 ноември 

Духовно ниво, път и предопределеност

Индивидуален хороскоп, натална карта

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален, приоритетите ви се пренареждат и според това- какво е най- важно за вас, може да допринесе за чувството ви на щастие, сигурност или печалби в един по-широк смисъл. Денят носи изненади и може да е показателен- какво е надеждно, стабилно в живота ви, какво трябва да промените, за да защитите интересите си, финансови и не само. От какво трябва да се разграничите, за да спрете „течове“, за да сте по-здрави…

Телец, Дева, Козирог– денят е показателен за важни за вас отношения, партньорски, лични или делови. Те ви носят изненади, надеждните ще станат по-здрави, други ще трябва да се обновят, за да се съхранят или подобрят. В този процес може да промените тактиката си и тя да се окаже по-перспективна или това са собствените ви  оценки, които придават различна стойност на важни за вас връзки. Ако някой трябва да напусне живота ви, за да се предпазите от щети, буквално и в по-широк смисъл, това пак така ще е по-видно от обикновено. Но може да разчисти терена ви за нещо по- добро, кореспондиращо с бъдещето ви.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е натоварен с множество ангажименти, за някой- това може да са преоценки- как да пренаредите задачите си така, че да сте успешни, щастливи, но и да се освободите от всичко ,което само ви натоварва, може да ви носи щети, извън контрола ви е, дестабилизира ви. Дребни действия могат да имат широко отражение. Повишената ви адаптивност и креативност ще ви помогнат да направите правилен избор, да превъртите предизвикателства в полза.

Риби, Рак, Скорпион– влияете силно на тенденциите и над средното ниво! Това е сила, но и отговорност. Околните може и да ви изненадват, обстановката около вас да се променя, но вие може да очертаете по-далечни перспективи на развитие и да превъртите някой предизвикателства в полза чрез разяснителни разговори, като сте по-гъвкави в общуването. Може да чуете новини, които да преобразят връзките ви. Денят е подходящ да оздравите важни за вас отношения.