ОСНОВНИ ПРОЕКТИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ПРЕД ТЯХ, В ПРОГРАМАТА НА СОФИЯ ЗА ЗЕЛЕНА СТОЛИЦА НА ЕВРОПА

1
233
Добави коментар
Sofia_DA
Sofia_DA

Основни проекти и предизвикателствата пред тях, в програмата на София за Зелена столица на Европа ще бъдат дискутирани на онлайн обществено събитие, което ще се състои на 10 ноември 2021 от 11:30ч.

Събитието е част от програмата на Регионален Hub Management & Network Development Bulgaria, координиран от Cleantech Bulgaria, а Асоциация за развитие на София и координатора на кандидатурата на София за Зелена столица на Европа – Зелена София са членове и партньори на Хъба. В рамките на събитието участници от програмата Young Innovators, изпълнявана от Cleantech Bulgaria, заинтересовани страни и представители на публични организации ще обсъдят инициативи и проекти за разширяване на обществената подкрепа за усилията в посока подобряване на екологичните показатели на нашия град, включени в програмата на София за Зелена столица на Европа и представени от Петко Анчев, експерт в екипа на Зелена София.

Събитието се провежда в рамките на проект RIS Hub Management & Network Development Bulgaria, подкрепен от EIT Climate-KIC.