Дневен хороскоп за 11 ноември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
150
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

8-ми лунен ден, Луна във Водолей

Луната във Водолей днес ще продължи да акцентира върху важни за нас взаимоотношения, които влияят на нашето благосъстояние, бъдещи перспективи на развитие. Възможно е да срещнем благодетел, да попаднем под нечия опека, да укрепим позиции в колектив, да намерим вид подкрепа, която ще ни е много полезна.

Това ще се случва с хора, с които гледаме в една посока, когато действаме съзнателно в тази посока.

Всичко това ще се случва на фона на повишена конкуренция, изисквания, така че трябва да се пазим от конфликти, които могат да ни нанесат щети.

Трябва да проявяваме по-висока адаптивност, за да обединим усилия с хора, които могат да ни бъдат полезни.

Денят е подходящ да се разтоварим в приятелска компания, може да се появи личност, която да ни въодушеви, да подейства позитивно на настроението ни…

Социалната активност е много висока и ни носи ценно знание, като минимум разбираме на кого и в каква степен можем да разчитаме.

Хороскоп за родените на 11 ноември 

Индивидуален хороскоп

Нумерологичен хороскоп за деня

Овен, Лъв, Стрелец– информационният поток днес е много усилен, общуването може да се превърне в повод за възможности, също- да привлечете евентуален благодетел на ваша страна. Днес по различни поводи разбирате кой или какво може да допринесе за чувството ми на щастие или пък благоденствие, но също така- какво ще ви струва това, буквално и в преносен смисъл. Налага ви се да се доказвате в колектив над средното ниво, не е изключено да се сблъскате с повишена конкуренция, да защитавате интересите си и т.н. Изградете си стратегия, така че да обедините усилия с хора, които са ви полезни, но евентуално да страните от други, които могат да ви донесат щети..

Телец, Дева, Козирог- денят е важен или показателен за професионалната ви реализация, доходи, кариерно развитие. Днес може да спечелите нещо важно или поне да разберете – кой допринася за благосъстоянието ви. Може да се намерите благодетел, покровител, да направите проби в избрано от вас направление. Същевременно, денят изисква повишена адаптивност, да се съобразявате над обичайното с хора, които влияят на бъдещето ви развитие, от вас ще се изисква подчертано да балансирате между ваши и чужди интереси. От тази гледна точка денят е показателен с кого и в каква степен гледате в една посока.

Водолей, Везни, Близнаци– днес влияете на събитията над средното ниво, сами се превръщате в проводник на преобразования в живота ви. От тази гледна точка, вие трябва внимателно да насочвате тази мощна енергия, защото продължавате да се намирате в период, през който дребни действия имат широко отражение в живота ви. Повечето от вас си правят равносметки, вероятно има причини за това, но по-ясно можете да видите- какво допринася за чувството на щастие или благоденствие, така че да намерите начин и да го привлечете. Пазете се от напрежение или конфликти, които могат да ви нанесат щети.

Риби, Рак, Скорпион– днес успявате да наваксате с дела, в които са изостанали във времето. Може да получите и своеобразна награда за полагани от вас и до този момент усилия. Все пак денят не протича по предварителен график, могат да ескалират перманентни и допълнителни ангажименти, поради тази причина е препоръчително да планувате на момента, за да можете да реагирате на някои предизвикателства, също- да не пропускате шансове. Денят е подходящ да оздравите най-близката си среда на съществуване или това ще се налага по различни поводи…