Как да създадем красива емоция, подарявайки рози?

1
151
Добави коментар
aganbox
aganbox

Цветята са от онзи тип подаръци, с които няма как да сбъркате, когато имате желание да изненадате любима за вас жена – било то сестра, съпруга, майка, баба и прочее. Букетът от рози например е отлично решение, когато желаете да доставите естетическа наслада, комбинирана с красива емоция и прекрасен спомен!

Днес ще поговорим по-подробно именно за розата като подарък: какви разновидности има, с какво могат да бъдат комбинирани и местата, откъдето можем да се сдобием с най-красивите такива.

Розата – класика, която не остарява

Нека започнем с факта, че розите са подходящи за всеки празник – рожден ден, имен ден, годишнина, дипломиране и т.н. Питате ли нас, повод за красив букет от рози дори не е необходим! Коя дама не би се зарадвала на подобна изненада без основание?

Видове рози според вкуса и повода

Въпреки универсалността, която притежават розите, съществува известен символизъм в отделните им сортове и цветове. Ето и по-голямата част от тях:

Червена роза

Червената роза е символ на страстната, романтична любов. Това е и причината, поради която този цвят на розата се среща най-често в букетите, които влюбените подаряват. Ако желаете да подберете най-подходящия цвят за вашата съпруга / приятелка, червеното е отличен избор!

Бяла роза

Розата в бял цвят олицетворява невинността, чистотата, новото начало и вечната, божествена любов. Широкият спектър от смисли, които бялата роза предоставя, я прави подходяща за сватби, кръщенета и други подобни събития. Може би дори сте забелязали, че класическият пример за букет, който булката трябва да хвърли на сватбата си, е изработен именно от бели рози!

Розова роза

Щастие, елегантност, свежест и нежност – това трябва да бъдат първите думи, изплуващи в съзнанието ни, когато чуем “розова роза”. Тъй като определенията, характеризиращи този тип рози, са изключително универсални, можем да заключим, че те са подходящи за абсолютно всяка жена и повод. Букетът от розови рози е отлично решение за сравнително нови връзки, при които е твърде рано за символиката на червените рози.

Жълта роза

Днес жълтите рози се определят главно като символ на платоничната любов и доброто приятелство. Това е перфектният цвят, когато сте намислили да подарите букет на ваша добра приятелка или пък на роднина.

Подаръци, подходящи за комбинация

Макар букетът да е напълно достатъчна изненада, предполагаме, че някои от вас биха желали да го комбинират с друга такава – така че да се получи по-цялостен и завършен вид на подаръка. Към цветята можете да добавите и:

● Картичка;
● Бонбони;
● Вино;
● Вази;
● Плюшено мече;
● Балони.

Розите в онлайн магазин “Жардин”

Ползите на онлайн пазаруването в “Жардин” са много – голямото разнообразие, възможността за доставка до адрес, свежият и красив вид на цветята, резонните цени, тематичните букети и допълнителните подаръци.

Освен че ще получите всяка една от изброените услуги, сайтът предлага огромно разнообразие от пролетни букети, кошници с цветя, саксийни растения, специални букети от бонбони, както и – разбира се – любимите ни рози. Онлайн магазин Jardin извършва експресна доставка на поръчките, като пратките винаги представляват сами по себе си уникални подаръци, изработени с вкус – точно такива, каквито ги виждате на снимките.