Сградата с мечетата на Идея Билдингс

5
315
Добави коментар
vsichkifirmi
vsichkifirmi

Ние сме Идея Билдингс. Не случайно  Идея – защото винаги в началото на нещо седи една добра Идея. Не случайно Билдингс защото имаме претенцията да обичаме това, което правим: да строим жилищни сгради с типичния за Идея Билдингс почерг. Сгради носещи духа на дом и уют с непреходна класическа архитектура, която остава следа в градската среда и във възприятията ни за дом.

Защо сградата с мечетата на Идея Билдингс?

Защото сме Идея Билдингс и се стараем всяко нещо, което създаваме да носи специфично усещане, усещане за топлина, положителност и хармония. Така както влагаме цялата си страст и сърце във всяка сграда – от 1-вата до 35-та. Вниманието, което отделяме за разпределението на всеки един апартамент било то двустаен, тристаен или приземен със собствено дворно пространство. Така мислим и какво настроение създаваме, и оставаме у хората, с който работим, в клиентите си и в нашата работна среда. Предстоящата Коледа винаги е подходящ момент да се раждат добри Идеи и още по-подходящ да се реализират. Мислейки как да създадем положително коледно настроение и как то да достигне до повече хора, се роди Идеята за „Сградата с мечетата на Идея Билдингс“. Знаете ли кое е това нещо, което го има във всеки дом. Без значение от големината на жилището или броят на обитателите му? Мече! Във всеки дом има задължително поне едно мече. Всеки от нас или нашите деца задължително имат по едно любимо мече или история от детството с мече.

Изключително сме щастливи, че Идеята допадна на толкова много хора. Щастливи сме, че комуникацията около темата Сградата с мечетата беше основно с положителен отзвук. Защото именно това беше и Идеята и целта на Идея Билдингс.

Много ни допаднаха вариантите  за заглавие на сградата с мечета на Идея Билдингс из  социалните мрежи, ето някой от тях:

Мечешки истории

Второ заглавие: Мечета на ръба

Трето заглавие: Когато не можеш да си спомниш за какво точно ти се сърди сега.

ДЕТСКОТО В НАС НЕ СПИ…

Вероятно авторът на тази куклена инсталация се е досетил, че се навършват 95 години от отпечатването на “Мечо Пух” на гениалния автор Алън Милн…

Моите апартаменти – по мечетата ще ги познаете…

Който се страхува от Мечки, да не ходи на бул. Черни връх…

София си имаше ”Къщата с ягодите”, сега вече си има и “Къщата с мечетата”.

 

 

Също така харесаме репортажа на Благой Цицелков от Нова Телевизия и краткото описание на сградата с мечета на Идея Билдингс

Мечетата нямат страх от високото. Не изпитват студ. Издържат на дъжд. И са готови за първия сняг. Тук са отскоро. Десетки мечета, заели различни пози. Едни се прегръщат и гледат към трафика на бул. “Черни връх”, а други махат на минувачите. Тук са от два дни, а вече са хит абсолютен хит. Накараха едни да ги обикнат, а други не разбират защо са тук.