Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г.

1
160
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Луната е нарастваща и клони към Пълнолуние, което ще е с частично Лунно затъмнение на 19 ноември. Значи- през тази седмица ще ескалират достатъчно важни събития, които ще засегнат финансовото ни състояние.

В глобален аспект- можем да очакваме ще продължат тенденции, които изискват повишена адаптивност към инфлация, други промени, които касаят парични потоци, но добрата новина е, че този процес в известна степен ще бъде канализиран или овладян от власт-имащи или управленски структури, които ще се опитат да канализират тази мощна енергия в една по-подходяща и позитивна, конструктивна посока. Въпреки всичко, вид преобразувания ще бъдат неизбежни, могат да засегнат банки, данъчни, застрахователни и някой държавни структури.

Припомням, че затъмненията са като „космически стрелочник“, който ни прехвърля на нови релси на развитие. Това Пълнолуние ще бъде надградено, реформирано като резултат или последици с последващо Новолуние, което ще е на 04 декември и показва, че предстоят законови промени, също- по-активна намеса или решения на международно ниво. Има смисъл да мислим, че това ще доведе до преразглеждане на мерки, засилване на влиянието на държавата като орган, който влияе пак така на материалната стабилност, този процес ще продължи до февруари, пак така трябва да има добро отражение, после постепенно всичко ще се успокои, поне за кратко…до юни 2022, когато предстои нова вълна от преобразувания, в която ще се проявяват ярки лидери, вероятно и нови или с обновен хъс за борба и победа. Но вярата в нас самите, че можем да се справим, възстановителни сили и т.н., ще растат, а това е надежда…

Ако се върнем в настоящето, следва да се каже, че случващото се ще изисква от всеки един от нас да приеме нещо ново и различно, така че да съхрани или подобри своите доходи. Колкото сме по-отворени към новото, различното, толкова повече ще допускаме и вид прогрес…Колкото повече се противим, толкова повече ще съществува опасност да се дестабилизираме, да трябва да се откажем от нещо или да го изгубим, ако не по-желание, то по принуда.

Така или иначе през цялата седмица ще се замисляме по различни поводи- кое колко струва и дали си заслужава цената и в един по-широк смисъл…

Ако трябва да обновите, намерите нови източници за печалба, това ще бъде особено видно сега, може да действате по горе-описания начин, за да превъртите всички предизвикателства в полза.

Като минимум- разбирате кой или какво може да ви нанесе загуби, за да го отстраните от пътя си.

Повишени разходи са доста вероятни, но не е препоръчително да се поемат финансови рискове. Не е желателно да се задлъжнява, да се дават пари назаем, крайният резултат или ефект може да е с елемент на изненада. Крайно неблагоприятно е да се въвличате в конфликти на интереси, те може да ескалират внезапно и да имат дълъг и неблагоприятен ефект, но може и да ги стопираме, прережем връвта на вид неблагоприятна зависимост, обвързаност, въпрос на избор за всеки…

Чудесен признак е, ако при вас всичко е спокойно, значи благоденствието ви съпътства, а вие сте достатъчно креативни, за да се справяте с всякакви предизвикателства и може да разчитате на същото и в бъдеще.

Ако все пак в дните на Пълнолунието /19, 20 август/- се разделите с нещо, вероятно това ще е завинаги. Случващото се през тези дни има нюанс на превратност…

Любовта- тя не е изпълнена с кой знае каква романтика към настоящия момент, но има много здрав смисъл, който може да я изпълни…Все така благоприятен период за оздравяване на перспективни отношения.

Започнати връзки сега- обещават да бъдат лоялни и перспективни, но пряко влияещи се от изгода…

Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г. Зодия Риби