Какво представлява Skynet?

1
189
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

В днешно време „SKYNET“ е програма на Американската агенция за национална сигурност, която извършва анализ на машинно обучение на комуникационни данни, за да извлече информация за евентуални заподозрени в терор. Инструментът се използва за идентифициране на цели, които се движат между GSM клетъчните мрежи.

Ок, изглежда е устройство за проследяване и управление.

Официално се предполага, че е проектиран да проследява терористи, но дали се използва срещу нас?

Skynet също е компютърна система във Филмовия ТЕРМИНАТОР, издаден през 1984 г., много значима дата, тъй като това е името на известния роман на Джордж Оруел, изобразяващ тоталитарен режим, управляван от Големия брат.

Споменавам го, защото има интересни връзки между 1984 и Терминатор.

Big Brother е BB, който е 22 свързан с елемента Титан, отнасящ се за Титан, който е Луната на Сатурн.

Nineteen-Eighty-Four е 220 на английски Ordinal, това е още 22 като 0 не се брои.

Тематично, 19 осемдесет и четири центъра за последиците от тоталитаризма, масовото наблюдение и репресивния режим на хора и поведение в обществото.

Дрифтираме се към този дистопичен модел на обществото и ето къде сме сега с цялото промиване на мозъци и пропаганда, принуда…

О’Брайън, главният герой е открит като мисловен престъпник и отведен в стая 101, която е Камара за изтезания и превъзпитание (т.е. Контрол на ума), за да бъде препрограмиран да бъде роб на партията и да обича Големия брат.

О’Брайън е на 22 в Халдейски.

Значи имаме Big Brother (BB), O’Brien и Nineteen-Eighty-Four, свързани с 22-ри.

101 е портал и също представлява двоичната система и двата стълба и дупка. 101 е и номерът на Neo’s Room във филма на Матрицата.

И така обратно към Терминатора, продуциран е от Джеймс Камерън, който по-късно продуцира Титаник (отново Титан)

SkyNet или Titan (в романизацията на Шон Хътсън) е високо напреднала компютърна система, притежаваща изкуствен интелект. Авторът на книгата с името SkyNet Titan.

След като се самоосъзнае, то вижда човечеството като заплаха за съществуването си поради опитите на учените от Сайбърдайн да го деактивират, след като придобие самосъзнание. Следователно Skynet реши да задейства ядрения холокост: Денят на Страшния съд. По-късно ще води Войната срещу човечеството, като разработи и разположи армия от ловци-убийци и терминатори. Оцелелите сформираха група, наречена „Съпротивата“, под ръководството на Джон Конър.

Skynet също така разработи технология Time Travel и изпрати многобройни инфилтратори в миналото, за да изпълняват различни задачи, като например убиването на конкретни цели като Лидерите на Съпротивата, преди да дойдат на власт, гарантирайки собственото си създаване и подпомагайки при създаването на други Терминатори.

През 1984 г. в Лос Анджелис, киборг убиец, известен като Терминатор, пристига от 2029-та година, за да убие Сара Конър. Кайл Рийз, човешки войник, изпратен назад във времето от същата година, пристига малко след това.

Terminator, модел 101 на Cyberdyne Systems ефикасна машина за убиване.

Значи Терминаторът е модел 101, в този филм имаме референцията 101 като в Матрицата и в книгата от 1984. През 1984 г. Арнолд Шварценегер също снима Конан Разрушителя.

Той изигра тези две роли през 1984 г.: Терминатор и Разрушител и двете, вкарвайки една и съща идея за разрушение. .

Терминаторът пристига от 2029 година, а 29 е Yaldabaoth в Халдейски.

Пристига в Лос Анджелис, който също е 109 на английски ординал и е 29tn Prime Number.

SKYNET е 94 в английския ординален съвпадащ елемент Плутоний, който има Шива като символ. Можем да намерим статуя на Шива в ЦЕРН. Възможно ли е ЦЕРН да играе ролята на Скайнет в днешно време?

Плутоният е 44 на халдейски, отговарящ на думата Унищожение.

ЦЕРН ли ще доведе до унищожаване на Човечеството?

Други думи с 44 на халдейски са: Биодигитална матрица, Resident Evil, Паднал дух, Ръка на Бога, Портал на смъртта, Порочен кръг, Капитан Хук, да лежи скрит, Демиуриджът, Зеленият човек, Мъртвият близнак и Луната Сатурн.

SKYNET е 20 в халдейски съвпадащ елемент калций, който има символа на спирала.

Дуалността е 20 на халдейски, така че спиралата води до този дуалистичен свят.

20-та карта Таро е Страшният съд.

Денят на Страшния съд е предизвикан от Skynet и е заглавието на Terminator 2.

Колко невероятно, че цифрите и картите показват разказа на Филма!

Но това не е всичко, Денят на Страшния съд е 38 в халдейския съвпадащ елемент Стронций, които показват форма на гъба, която представлява ядрена експлозия, а Денят на Страшния Съд във филма Терминатор е ядрен холокост.

Терминаторът пристига в Лос Анджелис, който също е 38 в Халдейски.

Terminator е 133 на английски ординал съвпадащ с „The King Goblin“ и „False Reality“ и 35 на халдейски като „Intel Cor

Мисля, че компютърът, в който живеем, е Intel Core (101 на английски Ordinal)

Логото на Skynet има Y в средата, представляващо Йода. Йодът е първата буква на Тетраграматон. Y е буквата, представляваща елемент Итрий, която показва символа със сателита, излъчващ оранжеви вълни.

Итриумът е 22 в халдейския съвпадащ с Element Titanium и отнасящ се за Titan.

Джон Конър (Con Ore, което означава кониране на рудата, златото, нашата енергия) е 126 на английски ординал, съвпадащ с атомната маса на елемента Йод (The Yod again) и 47 в халдейски съвпадащ елемент сребро. 47 е номерът на Tetragramaton. Среброто е металът на луната.

Символът на среброто е тризъбец (Троицата) и бог Cernunnos. Първите четири букви са ЦЕРН.

Cernunnos е изобразен като Бог на дивото, Богът на живота и смъртта и също наричан Рогатия Бог и Зеления човек.

Спомнете си, „Зеленият човек“ е 44 в халдейски, съвпадащ с думата Плутоний, Елементът, който видяхме със Символа на Шива и има статуя на Шива в ЦЕРН.

ЦЕРН е 40 на английски ординал съвпадащ елемент Цирконий със символа на Скарабея, представляващ Смърт и Регерация. Именно 15 в халдейски съвпадащ елемент фосфор означава Носителя на светлината (Луцифер) и има символ, в който човек може да види обърнатият кръст, а също така е свързан с Дяволската карта Таро.

Хидронният колайдер в ЦЕРН има 8 крака като паяк или октопод. И Паякът и Октоподът представляват Ялдабаот.

8 крака е 51 в английския ординален съвпадащ Елемент Антимон със символа на Всевиждащото око и 22 в халдейския съвпадащ елемент Титан. Това е друга препратка към Титан (Луната на Сатурн).

Sarah Connor „Sa (turn) Ra Con Ore“ също е 126 на английски ординал, съвпадащ с атомната маса или йод, представляващ Йод и 41 в халдейския съвпадащ елемент Ниобиум.

41 е 2 в Pi съвпадащ елемент Хелий, това означава Слънцето (Хелиос), 2 също е Дуалност.

41 е 13-то първо число, а 13 е свързано с картата Таро на смъртта. Зелен Гоблин и Оранжева вълна също са 41 в Халдейски.

„Два Сатурна“ също е 41.

Терминаторът е направен от Cyberdyne и е модел 101.

Странно, Cyberdyne е 101 на английски ординал.

101 мача Елемент Менделевиум, а абревиатурата му Мд е 8 в Халдейски, което показва Времевата примка.

Cyberdyne е на 28 в халдейски съвпада с Луцифер, Мистър Робот и Назад във времето, което прави Терминаторът, изпраща се от бъдещето в миналото.

Kyle Reese е 105 на английски ординал точно като „Великият архитект на Вселената“ и 31 на Халдейски.

31 е открита на 137-та цифра на Пи, показваща константата на фината структура.

Той също е изпратен в Лос Анджелис в миналото. Лос Анджелис е 109 на английски Ordinal, което е 29-то първо число и е свързано с Yaldabaoth.

Видяхме, че Лос Анджелис е 38 точно като Деня на Страшния съд.

38 е свързан с картата за лекарство на жаба, а жабата е 34 в халдейски съвпадащ елемент Селен, представляващ Луната.

741 (номерът на Луцифер) е 38-то първо число.