Cartier отпразнува любовта с новата си кампания “LOVE IS ALL”

1
163
Добави коментар
svetla58
svetla58

Cartier събра приятели на марката, за да отпразнуват универсалната, вечна любов и културното и артистично разнообразие в новата си кампания „ЛЮБОВТА Е ВСИЧКО“.

Част от философията на Cartier е да вярваме, че заедно сме по-силни и по-автентични. – казва Арно Карез, старши вицепрезидент, главен маркетинг директор на марката – и затова събрахме тази вдъхновяваща общност от артисти, които прегръщат живота с усещане за празник.

Дванадесет артиста въплъщават настроението на радост, което е типично за празничния сезон. Те са Лили Колинс, Уилоу Смит, Мариакарла Босконо, Моника Белучи, Мейзи Уилямс, Трой Сиван, Мелани Лоран, Ела Балинска, Анабел Уолис , Джаксън Уанг, Хатия Буниатишвили и Голшифтех Фарахани.

Кампанията е режисирана от младия британски режисьор и моден фотограф Шарлот Уелс. Лили, Уилоу, Моника и останалата част от актьорския състав се движат в ритъма на поп хита на Роджър Глоувър и Рони Джеймс Дио от 70-те години на 70-те Everybody’s Got to Live Together, споделяйки универсално послание за радост и любов.

Тагове
Cartier, love is all, звезди, кампания, Лили Колинс, луксозни аксесоари, луксозни бижута, мода, новини, стил, холивуд