Дневен хороскоп за 21 ноември 21г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
173
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

17/18 лунен ден, Луна в Близнаци

Луната в Близнаци днес ще ни направи доста прикзливи, ще търсим и намираме хора с които да споделяме свои мисли, преживявания и желания.

Това може да се превърне в повод да привлечем съмишленици или поне- да се разтоварим в приятна компания с приятели.

Общуването днес може да ни въадушевява, да има позитивен ефект върху настроението ни, дори върху някакви шансове които можем да оформим следствие на чудо, подкрепа, договорка и т.н. Уловката тук е, че не можем да вярваме на всеки, може да има доста манипулации, несериозно отношение, внушения и т.н.

В оптимален случай- ние ще можем да разгадаваме евентуална нечестност, ще можем да узнаваме тайни, ако сме достатъчно наблюдателни, ако не се предоверяваме…

В повечето случаи- това все пак е един доста приятен ден…

Ескалира усещането, че някакви възможности си отиват, на практика може да е точно така и ние знаем, чувстваме, че предстои да променим нещо в подхода си, целите си, за да сме в крак със случващото се, за да сме адекватни на тенденции и съответно да не пропускаме възможности…

Хороскоп за родените на 21 ноември 

Нумерологичен хороскоп за месеца

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– денят е приятен, получавате известия, предложения, водите разговори, провеждате срещи, които разнообразяват ежедневието ви, освежават го, действат позитивно на настроението ви.. Днес може да се разтоварите в подходяща компания или пък може да получите ценна информация, да привлечете вид опека, може да получите помощ, ако се нуждаете от такава. Няма да ви липсва внимание, общуването е проводник на възможности. Уловката е, че не трябва да вярвате на всичко чуто и трябва да внимавате на кого се предоверявате. Пазете се от манипулации.. В оптимален случай- узнавате тайни, идентифицирате скрити процеси, ако има такива.

Телец, Дева, Козирог– денят е изпълнен с доста ангажименти, част от тях може да ви разсейват, например- може да получите информация, предложение, което да обърка предварителните ви планове… Ваши близки може да имат нужда повече от вашето внимание, но същевременно вие разбирате- на кого и в каква степен може да разчитате, защото не е изключено да отпаднат уговорки, обещания или да погледнете на близкото си обкръжение от един друг и невидим на пръв поглед ъгъл. Може в по-ярки крастави забележите- който нанася щети, морални или материални, точи вашите ресурси в един по-широк смисъл,кой допринася за благоденствието ви. Вероятно това и като анализ- ще разпредели вашето време, може да ви подтикне да пренаредите приоритетите си и в бъдеще.

Близнаци, Водолей, Везни– днес оказвате силно влияние на околните, често може да сте в център от внимание и да привлечете към вас някакво щастие, може да надникнете в по-далечни перспективи на развитие и да разберете от каква посока можете да очаквате вид просперитет, подкрепа от съдбата. Част от шансовете са ми ще застават на пътя ви под формата на известия или подкрепа, други вие може да отключите и следствие на ваши действия, които се оказват продуктивни, печеливши. Все пак, ако част от ваши намерения не са реалистични, влияят силно на общественото ви положение или вид сигурност, финансова и не само- днес това ще бъде по-обидно от обикновено. Подходящо е да вземете мерки в такъв случай, за да се предпазите от загуби чисто материални или морални в бъдеще време, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

Риби, Рак, Скорпион– денят е подходящ да хармонизирате или по-добрите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Въпреки всичко, ако между вас и вашите близки са се натрупали недоразумения, сега те ще бъдат по-видни от обикновено, но вие може да погледнете на случващото се от един скрит или непознат до този момент ъгъл и нека това да ви помогне да си „ сверите часовника“ с обикалящата действителност, ще имате такава възможност, стига да искате. Денят е подходящ да се справите и с дела, които са изостанали във времето, пред вас могат да се разкрият и обходни пътища към целите ви, ако търсите такива.