Рокля за Новогодишното Фирмено Парти

2
266
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Време е да изберете рокля за фирмено парти и днес ще разберем каква трябва да бъде тази рокля. Предстоят ни много светли празници, католическа Коледа, Нова година , след това православна Коледа и новогодишни празници. Но всичко започва много по-рано, с новогодишните фирмени партита. Тези празници не правят всички щастливи, мнозина не знаят какво да облекат, някой се страхува да бъде опозорен пред шефовете, само че няма къде да отиде, почти всеки ще трябва да отиде на фирмено парти, за да не се отлъчва  от екипа.

Zimmerman

Ако избрахме новогодишна рокля въз основа на предпочитанията на патрона на годината според китайския календар или нашите фантазии, тогава е по-трудно да изберем облекло за корпоративно парти, защото това парти е сред служители и колеги, и не роднини и близки приятели.

Zimmerman

Какво да облека за новогодишно фирмено парти? Как да изглеждате красиво и празнично с колегите? И защо, когато избирате рокля за това събитие, е по-добре да забравите за откровените и претенциозни тоалети?

Трябва ли да изберете облекло според местоположението на празника, където ще се проведе тържеството – в скъп ресторант, в обикновено кафене или в офис? Дори ако имате много беден екип и празнувате празник в офиса, това не ви дава повод да се облечете в обичайния си бизнес тоалет. Празникът трябва да бъде празник, следователно, в зависимост от мястото, ние избираме облекло.

Oфис

Ако е офис, достатъчно е само красива рокля с дантелена яка или можете да изберете рокля-калъф с ярък колан. Можете също така да изберете коктейлна рокля в сребристо или златисто блясък и да я допълните със стилно лаконично сако. В случай, че не можете да намерите идеалното облекло за вашия офис празник, не се притеснявайте! Малка черна рокля, според Коко Шанел, е печеливша опция във всяка обстановка, подхожда на почти всеки, подчертавайки красотата, грацията и чара на истинската дама. Разглеждаме снимки от колекциите на Chanel и се вдъхновяваме.

Versace, Victoria Beckham

Versace, Victoria Beckham

Paco Rabanne, Ports 1961

Koche, Frederick-Anderson

Скъп ресторант

Ако трябва да отидете на скъп ресторант, изберете луксозна вечерна рокля до пода. Точно такъв е случаят, когато можете да се вдъхновите от образите на известни личности от червения килим и да копирате образа на любимата си актриса. Единственото, което не трябва да се забравя е, че е добре за звездите на церемонията по награждаването, не винаги ще е добре за нас на фирменото парти. Можете да носите разкошна червена вечерна рокля, тогава цялото внимание ще бъде обърнато на вас. Но не трябва да избирате тоалети с прозрачност, дълбоко деколте. Единственото, което може да се допусне, е дълбоко порязване на крака.

Tadashi Shoji

Zuhair Murad

Naeem Khan

 

Клубове и танци

За клубове с караоке, танци и боулинг можете да изберете разкроени клубни рокли с пайети и кристали. Не си струва да се разглеждат модели, които ограничават движението и причиняват дискомфорт. Въпреки красивата гледка, те определено ще развалят празника. Обърнете внимание на многоетажните модели, с ресни. Асиметричните рокли с необичайни декоративни елементи също ще ви помогнат да изглеждате по-оригинално. В допълнение към местоположението си струва да се вземе предвид възрастта. Ако сте на 40+, дайте предпочитание не на романтични и драматични тоалети, а на елегантна класика, без прилепнали и съблазнителни тоалети!

Adeam

Andrew Gn

Dolce & Gabbana

Genny, Ermanno Scervino

Защо рокля? balnirokli.com вече каза, че използването на рокля е най-лесният начин да създадете хармоничен цялостен образ. Освен това комплектите с блузи и поли често изглеждат по-малко празнични. Но какво да кажем за гащеризона? През последните години дори видяхме булчински гащеризони за булки. Но не забравяйте, че корпоративното парти е празник, което означава, че ще ядем и пием! Гащеризоните не са най-удобното облекло за носене до тоалетната.

Можете да говорите безкрайно за стиловете на рокли, но основното е да запомните основните принципи за създаване на изображение за празник в кръг от колеги …

Naeem Khan

Отивайки на фирмено парти, много хора искат да блеснат и да впечатлят. Само не забравяйте – можете да зарадвате някои и да настроите други срещу себе си. Много е важно да не се прекалява. Опитайте се да намерите баланс между оригиналност и откровеност. Прекалено откровените и съблазнителни модели трябва да се избягват дори от собствениците на идеални фигури. Много къси, плътно прилепнали, прозрачни модели, допълнени от дълбоки деколтета, си струва да се оставят за партита и клубове с приятелки.

В компанията на колеги човек трябва да блести не със съблазнителност и сексуалност, а с елегантност и познаване на стила. Е, и най-важното, на корпоративни партита не можете да пиете много алкохол. Ако откриете, че не можете да спрете, изобщо не пийте. Не мислете, че този път ще можете да контролирате – няма да работи.

Празникът продължава дълго време и можете неусетно да загубите целия чар и култура. В началото на празника трябва да се преструвате, че пиете и тогава никой няма да се интересува дали пиете или не. В кръг от колеги винаги е по-добре да поддържате трезв ум и да контролирате поведението си. Правилно проведеното корпоративно събитие може да подобри отношенията с колеги и шефове, а ако се напиете, можете да развалите всичко и след това да мислите за намиране на нова работа.

Обувки и чанта

Най-добрата обувка за корпоративно събитие без съмнение ще бъдат обувките на висок ток. Те могат да бъдат с отворени пръсти, на клин или презрамки. Цветът на обувките най-често се избира черен, но ще бъде подходящ и вариантът обувки, които да съответстват на тоалета или да пасват на колана. Ако сте купили нови обувки, не забравяйте да ги носите някъде, за да сте сигурни. Всичко това изглежда като елементарни правила, които всеки знае, но колко пъти повтаряме едни и същи грешки и изглежда, че не се учим. Вместо обичайната си чанта вземете клъч, тъй като съвременната мода предлага огромен избор от тях. Дори и да сте свикнали да носите много неща със себе си, все пак можете да намерите подходящия съединител, който да пасне на всичко.

Автор: Карина Дмитриева

 

10 Стайлинг Правила,които всяка Елегантна Жена Трябва да знае

Модни Блузи за Всеки Повод

Официални Дълги Рокли 2022

Лека Бисквитена Торта без печене

Черни Официални Рокли

Мед или Захар ? Какво да изберем

10 Неща,Които Елегантните Жени никога не носят

Как да се Обличаш Стилно През Зимата ?

Боядисване на Косата,Което Подмладява

Портрет по Снимка за Подарък

Он-лайн Галерия- Картини от български художници с международни награди