Дневен хороскоп за 25 ноември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
194
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

21-ви лунен ден, Луна в Лъв

Луната в Лъв днес ще усили нашето честолюбие в пъти. Ще се стремим да изпъкваме, привличаме внимание, налагаме мнението си.

Това ще е възможно обаче, само в случаите, когато нашата визия за бъдещо развитие пасва с тази на отсрещната страна. Ако това не е така, тогава ще изпаднем в ситуации на конфронтация, които могат рязко да охладят някои отношения или поне това ще доведе до дистанциране, равносметки- кой ни подкрепя и кой не.

Това ще бъде по-видно и над средното ниво.

Не е изключено да ескалира своеобразно съперничество в колективи на работното място и дори сред приятели, близки до сърцето ни хора. В този процес не е изключено да се възобновят стари и неразрешени въпроси, можем да реагираме различно, така че да намерим по-добър изход, вариант от миналото…

Ескалира повишени разходи, в оптимален случай това ще бъдат полезни инвестиции…

Все пак Луната в Лъв винаги действа позитивно на тонуса ни, възстановителни сили, вяра в собствените възможности, така че въпреки някои предизвикателства, това все пак трябва да се окаже един позитивен ден.

 

Хороскоп за родените на 25 ноември 

ИДзин оракул на бъдещето

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– често ще се оказвате в центъра от внимание, може да предизвиквате разяснителни разговори, разнищване на стари и неразрешени въпроси от миналото. Подходящо е сега да използвате различен подход, за да получите по-добър резултат от преди. Ако това е невъзможно, тогава може да се дистанцирате от хора, които според вас не ви подкрепят или нямат място в бъдещото ви развитие. Анализи от типа на- кой е на ваша страна, допринася за благоденствието ви или точно обратното- нанася ви щети, ще ескалират над средното ниво и със съответните последици. Добрата новина е, че влияете на тенденциите над обичайното, това е сила и отговорност, ще е показателно как реагирате на определени провокации.

Телец, Дева, Козирог– повечето от вас днес ще бъдат доста емоционални, това може да се превърне в причина да бъдете по-крайни в реакциите си и да предизвикате преобразования, които са базисни и се отразяват на всички нива от живота. В повечето случаи от вас ще се изисква да се съобразявате с външни фактори, околните ви оказват силно въздействие, не бързайте, изградете си правилна и печеливша стратегия, движете се повече по направление, в което получавате „ зелена светлина“… Подходящ ден да изчистите недоразумения с близки хора или такива които влияят на благосъстоянието ви, избягвайте конфликти на интереси и се фокусирайте върху общи и обогатяващи цели, за да се възползвате по оптимален начин от случващото се днес.

Близнаци, Водолей, Везни– днес няма да ви липсва внимание и компания, но може да имате усещането, че околните ви предизвикват, това може да са разяснителни разговори и свързани със стари и неразрешени спорни въпроси, засягащи взаимоотношения лични и делови. Денят е подходящ да укрепите важни за вас връзки, ако желаете разбира, нерядко това ще е свързано с до за компромис от ваша страна, вие ще имате възможност да надникнете в по-далечното бъдеще и да си направите съответни равносметки- кое- колко струва в съответни контакти, дали си заслужава цената и т.н., така че ще е въпрос на избор как ще реагирате. Ако има някои слабости в взаимоотношенията ви, те сега ще бъдат по-видни от обикновено, нека това да е повод да ги изчистите и по гореописания начин.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, понякога допълнителни или непланирани, в оптимален случай- успявате да наваксате със стари дела и със съответните позитиви. В друг вариант- по-ясно виждате какво препятства вашата ефективност на работното място и не само, какви дела трябва да оставите зад гърба си, защото те имат негативен ефект или не ви носят удовлетворение, в по- неприятна форма- могат да имат неблагоприятно въздействие и върху физическото ви състояние и тонус… Възможни са повишени разходи и дори над средното ниво, ако всичко е добре планирано, значи е наред… Препоръчително е все пак да се пазите от влияния, разговори и срещи, които могат да ви нанесат морални или материални щети…