Златисти или Сребристи Дизайнерски Рокли 2022

2
235
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Златна или сребърна рокля за Нова година 2022 е идеалното облекло. Блясъкът традиционно се комбинира с най-ярките празници, а блясъкът на златото и среброто напълно отговаря на изискванията на покровителя на предстоящата 2022 г. – тигъра.

Новата година носи важна линия в живота и дава допълнителна мотивация за нови начала и бъдещи постижения. Нищо чудно, че има една поговорка – като празнуваш Нова година, ще я изкараш. Добре е да посрещнете годината на тигъра в брилянтен искрящ образ, тогава се увеличава шансът да бъдете успешни през цялата година, включително финансово. Освен празника златото и среброто са и блясъка на монетите. Така че нека изберем перфектната рокля от известна марка.

Andrew Gn

Andrew Gn

Тези рокли имат още един плюс, не е необходимо да избират специални аксесоари и декорация. Те изглеждат прекрасно сами по себе си, така че няма нужда да претоварвате изображението с допълнителни атрибути на празника. Ще трябва да изберете правилните обувки, чантичка, да направите стайлинг, грим, маникюр и образът на кралицата е готов.

 

 

Всички тези рокли могат да бъдат разделени според вида на блясъка на типове:

Блестящ метален плат
Нетъкани блестящи тъкани
С пайети
С кристали
Сатенени тъкани с блясък
Лурексови ресни
Много бродерия със златни и сребърни конци

 

Вечерни рокли с дължина до пода

Облекло като това е идеално за много специален повод, но след като посрещнете Новата 2022 година, не е нужно да се притеснявате къде да ползвате тоалета по-късно. В бъдеще роклята ще бъде полезна за корпоративно парти в скъп ресторант , ходене на театър или сватба с приятелка. Наличието на такава рокля в гардероба ви тласка да добавите още ярки събития и празници към живота си.

Alberta Ferretti, Alexis Mabille

Naeem Khan, Azzaro

Tadashi Shoji

Стилни препоръки за избор:

V-образното деколте ще ви помогне да създадете акцент върху деколтето, визията ви ще се окаже съблазнителна и привлекателна. Драперията в областта на гърдите ще добави обем, ако ви липсва. Роклите с отворен гръб трябва да са възможно най-затворени отпред. Тънката талия е добре подчертана от колан с искрящи кристали. Дългата вечерна рокля може да не е цяла и да е изработена от същата лъскава материя. Варианти, при които се комбинират различни материали и текстури, са добре дошли.

Otkutyr Fashion House, Zuhair Murad

 

Къси рокли в златисто и сребристо

Късите рокли дават повече свобода за празнични игри и танци. Ако искате да се забавлявате, изберете къса рокля. Но вземете предвид нейните характеристики, тя може не само да украси визията ви, но и да демонстрира недостатъци. За да предотвратите това, следвайте съветите. Златна къса рокля със свободна кройка ще ви помогне да скриете несъвършенствата в областта на талията. Ако изберете модел с разкроена обемна пола, можете да скриете излишния обем на бедрата или обратното, да увеличите недостатъчно женствените тънки бедра. Драпираният корсаж на роклята ще ви помогне да създадете допълнителен обем в областта на бюста.Ако бихте искали да подчертаете талията,трябва да изберете тоалет с висока талия.

Dolce & Gabbana

Versace, Otkutyr Fashion House

Alessandra Rich, Dolce & Gabbana

Тук разгледахме само рокли от колекциите есен-зима 2021-2022, сега те са отправната точка в модните тенденции на сезона. Но можете да изберете облекло въз основа на вашия стил и лични характеристики. Не е тайна, че лъскавите тъкани могат да добавят обем, така че когато купувате нова рокля, трябва внимателно да проучите всичко, да се погледнете отвън, да направите снимка, за да не останете разочаровани от избора си по-късно. Въпреки че съвременната мода позволява почти всичко! Вижте модела от шоуто на Moschino, има много сериозен плюс размер. Следователно, ако искате, тогава всичко е възможно. Идеална вечерна рокля за пълни дами е по-добре да изберете А-линия или А-образен силует. Елегантна, лаконична кройка е добре дошла. И колкото по-дълга е вечерната рокля, толкова визуално грациозно изглеждате. Пищният бюст изглежда великолепно във вечерни рокли с деколте или в рокли с дълбоко v-образно деколте, което подчертава красотата на гърдите.

Moschino

Обувки за сребърни и платинени тоалети

Надежден вариант са черните токчета стилети, изработени от материали с матова текстура. Моделът трябва да бъде изящен, лаконичен и елегантен. Масивна платформа и прекалено отворена кройка са нежелателни. В допълнение към черните обувки са възможни синьо и червено.

Обувки за златни рокли

Блестящи рокли в златни нюанси ще изглеждат изключително празнично само с обувки на висок ток. Много момичета са напълно отпуснати и нямат обувки с токчета  в гардероба си. За празници и специални поводи трябва да имате такива обувки. Нова година 2022 е идеалното извинение да си купите чифт обувки TF или други марки. Ако ги носите по повод на тържество, те ще издържат дълги години. В цвят можете да изберете и черни обувки, те са универсални. Но в зависимост от нюанса на златото е възможно роклята да се допълни с бежови или златни обувки.

Автор: Карина Дмитриева

10 Стайлинг Правила,които всяка Елегантна Жена Трябва да знае

Модни Блузи за Всеки Повод

Официални Дълги Рокли 2022

Лека Бисквитена Торта без печене

Черни Официални Рокли

Мед или Захар ? Какво да изберем

10 Неща,Които Елегантните Жени никога не носят

Как да се Обличаш Стилно През Зимата ?

Боядисване на Косата,Което Подмладява

Портрет по Снимка за Подарък

Он-лайн Галерия- Картини от български художници с международни награди