Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г.

1
153
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Луната е намаляваща до 4 декември, когато предстои Новолуние с пълно Слънчево затъмнение. До Новолунието повечето събития се движат по инерция.

В глобален и обществено-значим аспект през това време можем да разчитаме,  че управленски структури и власт-имащи личности ще  дадат и демонстрират най-доброто от себе си, не е изключено да се вземат социално-значими мерки, които да се отчитат за положителни, определени решения ще водят до стабилизиране на финансови и държавни институции.

Все още ще съществуват определени въпроси, които се отчитат като конфликт на интереси, но и за тях се намира известен изход и решение.

В личен, индивидуален план- през тази част от годината мнозина ще установят до какви върхови постижения могат да се доберат, усилията им да бъдат възнаградени…Действаме конструктивно, целесъобразно, в повечето случаи, а това ще има своето добро отражение, както в кариерно развитие, така и във важни за нас взаимоотношения.

Чудесен признак е, ако през тази седмица получите подкрепа и одобрение от колектива, в който съществувате, утвърдите авторитета си на работното място или дори се изкачите по йерархичната стълбичка, може да разчитате, че това ще се закодира трайно като успех в живота ви.

В сърдечните връзки- отново можем да се надяваме, че те ще бъдат оздравени, ние сме склонни да ценим високо онези, на които разчитаме, лоялността се оказва един от водещите фактори. Придържаме се към любов, която се е доказала във времето, можем да разчитаме на партньора си и т.н. Трудно се завързват нови връзки, лични или делови, ако все пак това се случи и допуснем определени личности до себе си, тогава това пак така може да се окаже, че е събитие, което има перспектива, дори и да се обнови, провери за здравина скоро и през следващия месец…

Ако трябва да обобщим- това е време на стабилизация, своеобразна награда за полагани усилия и нека тя да зарадва всеки. Като минимум- шанс да се изчистят евентуални грешки, недоразумения.

В края на седмицата и на 04 декември предстои Новолуние със Слънчево затъмнение. Както повечето от вас знаят- това символизира едно голямо ново начало, което ще се превърне в лайтмотив за следващите около 6 месеца или силата на Новолунието е до 30 май 2022 г., когато предстои следващото Новолуние.

Затъмненията действат като космически стрелочник, който ни прехвърля на други релси на развитие, това е императивно, а ние трябва да се съобразим и да се постараем да извлечем най-доброто от случващото се. Какво символизира това Новолуние? То е в зодиакалния знак Стрелец и ще покаже промени в законодателен сектор, международни отношения, обучение и квалификация, международни или далечни пътувания.

В тези горе-изброени теми можем да очакваме преобразувания и „ново начало“. За съжаление това Новолуние показва, че ще действаме на принцип „проба-грешка“, в оптимален случай-това ще ни разделя с илюзии, може на повърхността да изплуват измами, нещо скрито и нечестно, също- може да се вземат мерки, решения, които да отговорят на нуждите и очакванията на обществото, на определени групи от хора, а това да има стабилизиращ ефект…

Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г. Зодия Риби