Гуга – 92 ЕООД: Начало

1
174
Добави коментар
hristo.dinh
hristo.dinh

Категории

Най-продавани
Търси
Последни новини
Производители
Вижте всички

Водещи продукти

Отличен подарък – озонатор за хладилник, шкаф или гардероб Уредът работи на батерии AA. Поставен в хладилника се включва периодично и произвежда озон (O3) чрез койтоунищожава бактериите и плесените (мухъла) по продуктите и ястията, както и по стените на хладилника.Осигурява свежест и пречи на прехвърлянето на миризма от една храна на друга – например миризма на риба, чесън и др.Значително забавя развалянето на храните, тъй като унищожава бактериите и плесените по тяхната повърхност.Поставен в шкаф или гардероб, премахва наслоени миризми – на цигари, пот и др.Изключително лесен за употребаНе придава своя миризма.Напълно безвреден и екологично чист – произведеният озон се саморазпада до кислород.Компактен и удобен: заема място колкото кен 330 ml.Гаранция 2 години.Ръководство за експлоатация на български език 

Уредът произвежда газ озон (O3). Подходящ е за използване в домашни условия, офиси, хотелски стаи и др., както и за обработка на автомобили, при спазване на правилата за безопасност.При използване във въздуха (обгазяване) е достатъчен за помещения до 50 кв. м., лек автомобил, SUV или микробус, кабината на товарен автомобил.Произведеният озон можете да използвате за:Унищожаване на всички видове микроорганизми – бактерии, вируси, спори, протозои и др.Унищожаване на плесениОтстраняване на неприятни миризми (цигари, домашни любимци, на плесен и мухъл)Стерилизиране на дрехи и инструменти.Стерилизиране на бебешки играчки, залъгалки и пособия.Стерилизиране вода и получаване на питейна. Премахване на неприятния мирис и оцветяванеДезинфекция и почистване на храни – плодове, зеленчуци месо, риба, ядки. Обезвреждане на остатъци от пестициди, хормони, антибиотици, тежки металиПодходящ е за химическо и микробиологично почистване на аквариуми и басейни (до 4 куб. м)Получаване на малки количества озонирана вода, лекуване на кожни проблемиОсобено подходящ след пожар или наводнениеПо време на употреба за дезинфекция на въздуха се получава работна концентрация на озон над безопасната за човешкото здраве. Не е желателно присъствието на хора и домашни любимци в помещението по време на работа и 15 минути след това.Да не се използва в силно възпламенима среда (бензинови пари, химически реагенти и др. подобни)Гаранция 24 месеца.Подробно ръководство за експлоатация на български.

Уредът произвежда газ озон (O3). Подходящ е за използване в домашни условия, офиси, хотелски стаи, складове за свежи хранителни продукти и др., при спазване на правилата за безопасност.При използване за дезинфекция, една процедура е достатъчна за помещения до 50 кв. м., лек автомобил, SUV или миниван, кабината на товарен автомобил и др.Произведеният озон можете да използвате за:Унищожаване на всички видове микроорганизми – бактерии, вируси, спори, протозои и др.Унищожаване на плесениОтстраняване на неприятни миризми (цигари, домашни любимци, на плесен и мухъл)Стерилизиране на дрехи и инструменти.Стерилизиране на бебешки играчки, залъгалки и пособия.Стерилизиране на вода и получаване на питейна. Премахване на неприятния мирис и оцветяване.Поддържане на постоянна ниска концентрация на озон с цел запазване свойствата на складирана питейна вода (до 10 куб.м).Дезинфекция и почистване на храни – плодове, зеленчуци месо, риба, ядки. Обезвреждане на остатъци от пестициди, хормони, антибиотици, тежки металиПодходящ е за химическо и микробиологично почистване на аквариуми, фонтани и басейни (до 10 куб. м)Получаване на малки количества озонирана вода, лекуване на кожни проблемиУдължаване срока на годност (забавяне на развалянето) на свежи хранителни продукти.По време на употреба чрез извършване на процедури за дезинфекция на въздуха се получава работна концентрация на озон над безопасната за човешкото здраве. Не е желателно присъствието на хора и домашни любимци в помещението по време на работа и 15-30 минути след това.Уредът позволява задаване на цикличен режим на работа  и по този начин поддържане на постоянна ниска концентрация на озон. Тази функционалност го прави подходящ за прилагане във складове за хранителни продукти и поддръжка на резервоари с питейна вода, фонтани и малки басейни. За повече информация и изготвяне на програма изпратете запитване.Да не се използва в силно възпламенима среда (бензинови пари, химически реагенти и др. подобни)Гаранция 24 месеца.Подробно ръководство за експлоатация на български.

Уважаеми клиенти, Информираме Ви, че съгласно Закона за управление на отпадъците, изхвърлянето на излязло от употреба електрическо или електронно оборудване (ЕЕО) или акумулатори заедно с битовите или други отпадъци е нарушение на закона. Съгласно същия закон и наредбите към него, имате право да ни предадете излязлото от употреба ЕЕО, което е по количество и предназначение същото като закупеното от нас, без да ни дължите възнаграждение за това. Същото можете да направите безплатно и в пунктовете за приемане на такива отпадъци във Вашата община (в случай че закупите стоките по куриер).

Количка
Валути
Вход
Нови продукти