Зима в Банско – StayInn Granat Apartments

1
177
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

StayInn Granat Apartments е разположен в подножието на Пирин планина в централната и най-привлекателна част на най-популярният ски курорт Банско, точно до начална станция на Кабинков лифт и хотел Кемпински Гранд Арена, в непосредствена близост до всичките атрактивни заведения на главната улица. Фантастичното местоположение е комбинирано със запазена уникална архитектура, изключителен комфорт, топло гостоприемство, отлично обслужване и персонално внимание към всеки гост!
Granat Apartments предлага уют с несравнима гледка към планината или към центъра на Банско.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 87лв.
ВИП ваучерът е за двама и включва:

Една нощувка в двойна стая
Уелкъм пакет при настаняване – 2п. нес кафе, 2п. чай, 2 бут. вода от 0.5 мл.
Подгряваща кана за вода
Безплатен Wi-Fi в целия апарт хаус
Безплатен ски гардероб за съхранение на собствено ски оборудване

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 109лв.
ВИП ваучерът е за трима и включва:

Една нощувка в едноспален апартамент
Уелкъм пакет при настаняване – 2п. нес кафе, 2п. чай, 2 бут. вода от 0.5 мл.
Подгряваща кана за вода
Безплатен Wi-Fi в целия апарт хаус
Безплатен ски гардероб за съхранение на собствено ски оборудване

Посетителите могат да избират между Двойни стаи (всяка от тях с възможност за допълнително легло) и Апартаменти с една или с две самостоятелни спални. Всички помещения са оборудвани така че да осигурят максимален комфорт на гостите – локално парно, телевизор, кабелна телевизия, мини бар, електрическа кана, кафе машина, безплатен високоскоростен Wi–Fi, луксозен самостоятелен санитарен възел с тоалетни принадлежности.
Двуспалният апартамент се състои от 2 спални спални със самостоятелни бани към тях, разделени от комфортна и просторна всекидневна с напълно оборудван кухненски бокс за селф-кетъринг.
За да направим почивката на нашите гости незабравима, в стаята на всеки гост зареждаме комплиментно бутилирана минерална вода, кафе и чай.
Granat Apartments разполага със собствен паркинг и ски гардероб за съхранение на ски оборудване.
В непосредствена близост до обекта се намира новият център на Банско с много магазини, барове и ресторанти, ски екипировка и велосипеди под наем. Можем да организираме летищен трансфер срещу допълнително заплащане.
StayInn Granat Apartments работи целогодишно и е подходящ, както за почивка на млади хора, дошли да се забавляват и да карат ски, така и за семейства с деца и възрастни двойки с туристическа цел и има всичко необходимо за една прекрасна почивка.