Гуга – 92 ЕООД: ozonator-mog-08

1
175
Добави коментар
hristo.dinh
hristo.dinh

Описание

Уредът произвежда газ озон (O3). Подходящ е за използване в домашни условия, офиси, хотелски стаи и др., както и за обработка на автомобили, при спазване на правилата за безопасност.

При използване във въздуха (обгазяване) е достатъчен за помещения до 50 кв. м., лек автомобил, SUV или микробус, кабината на товарен автомобил.

Произведеният озон можете да използвате за:

Унищожаване на всички видове микроорганизми – бактерии, вируси, спори, протозои и др.Унищожаване на плесениОтстраняване на неприятни миризми (цигари, домашни любимци, на плесен и мухъл)Стерилизиране на дрехи и инструменти.Стерилизиране на бебешки играчки, залъгалки и пособия.Стерилизиране вода и получаване на питейна. Премахване на неприятния мирис и оцветяванеДезинфекция и почистване на храни – плодове, зеленчуци месо, риба, ядки. Обезвреждане на остатъци от пестициди, хормони, антибиотици, тежки металиПодходящ е за химическо и микробиологично почистване на аквариуми и басейни (до 4 куб. м)Получаване на малки количества озонирана вода, лекуване на кожни проблемиОсобено подходящ след пожар или наводнение

По време на употреба за дезинфекция на въздуха се получава работна концентрация на озон над безопасната за човешкото здраве. Не е желателно присъствието на хора и домашни любимци в помещението по време на работа и 15 минути след това.

Да не се използва в силно възпламенима среда (бензинови пари, химически реагенти и др. подобни)

Гаранция 24 месеца.

Подробно ръководство за експлоатация на български.

Купи

Подробно описание

Технически данниПроизводителност:200-1000 mg/час  в зависимост от температурата и влажността на въздухаКапацитет на помпата:3 литра в минутаПрограмируеми стойности на таймерадо 30 минЗахранване220 V / 50 HzЕлектрическа консумация12 WМетод на работаКорона-ефект