Дневен хороскоп за 03 декември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

2
167
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

30 лунен ден, Луна в Скорпион/Стрелец

До 15 часа бг време Луната е в Скорпион и през това време ние сме под влияние на много силни емоционални преживявания, не е изключено да имаме предчувствия…

Това е изключително благоприятно време да се пречистим и освободим от всякакви негативни емоции, токсични влияния и чувства, хубаво е да направим всичко възможно, така че да ги оставим в миналото и за гърба си.

Трябва да се има предвид, че се намираме ден преди Новолуние и слънчево затъмнение, така че ни предстои да прелистим нова страница, но преди това е хубаво да оставим съзнателно или целенасочено зад гърба си онова, което няма място в бъдещото ни развитие.

Всъщност предстоят развръзки, така че част от случващото се ще е спонтанно, но друго ние може да отключим… Стигаме до дълбоки прозрения, успяваме да надникне отвъд видимото..

След 15:00- Луната ще премине в Стрелец, но носталгичните настроения ще продължат да ни владеят, а миналото да ни застига под някаква форма… Въпреки всичко Луната в Стрелец ще ни концентрира върху възможности, които сега може и да набележим и да получим първи подсказки, а след това да им дадем път от утре и през следващата около седмица.

Хороскоп за родените на 03 декември

Нумерологичен хороскоп за деня

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня от вас ще се изисква повишена адаптивност, ще трябва да се съобразявате с някакви външни обстоятелства, денят ви може да е натоварен над средното ниво или да премине по един необичаен начин. Хубаво е да се движите по течението, а не срещу него, също- да не се претоварвате. Ако нещо остане зад гърба ви, може да го приемете като раздяла с вид товар или нещо токсично, което ви е оказвало влияние до този момент. След 15 часа бг време – може да ви обземе носталгия, стари чувства или хора от миналото могат да напомнят за себе си. Постепенно ще се окажете в центъра от внимание.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня околните ви оказват силно въздействие. Може да погледнете на важни за вас връзки от един друг ъгъл или пък да ескалират важни събития, да чуете новини, които ще ви помогнат да погледнете в по-далечна перспектива какво предстои и приоритетно за вашите отношения… По-голяма част от събитията се движат повече по инерция.. През втората част от деня или в късния следобед и вечерта- може да имате нужда от повече почивка, не се претоварвайте, обикаляйте се само с позитивни и добронамерени личности. Миналото може да напомни за себе си, може да ви върне нещо изгубено или пък да ви напомни за нещо, което трябва да се плати.

Водолей, Везни, Близнаци– през първата част от деня вие отхвърляте успешно доста ангажименти и над средното ниво, справяте се добре, можете да защитите интересите си, да се докажете, изпъкнете, материализирате желание… въпреки че повечето от вас ще се почувстват доста натоварени, освен това от вас ще се изисква да проявявате повишена адаптивност. Препоръчително е да се вслушвате и във вътрешния си глас, начин по който се чувствате физически и т.н. В късния следобед и вечерта- стари приятели или партньори от миналото, важни за вас хора- могат да напомнят за себе си. В друг случай това са неразрешени въпроси, които отново ескалират и можете да обсъдите, да насочите в една по позитивна посока сега.

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня вие влияете силно на околните, често може да се оказвате в център от внимание, възползвайте се по оптимален начин. След 15 часа бг време- ежедневието забързва своя ритъм, миналото може да ви застигне по някакъв начин като своеобразна отплата за усилия, които сте полагали до този момент, може да си върнете нещо изгубено, да получите подарък и т.н. Възможно е да вземете важни решения или да чуете новини, които имат широко отражение на различни нива или на онова, което имате- общо. Някой от вас ще усетят, че трябва да направят избор, който ще е определящ за дълго време. Не са изключени анализи и според случващото се- с какво да продължите напред, какво да оставите зад гърба си и т.н.