Присъствието на декоративните греди в интериора и техните предимства

5
146
Добави коментар
kracimira
kracimira

                           

       Много къщи искат да запазят т.нар. уют на къщите от село, където дървените греди са част от техният интериор. В днешно време се преоткриват подобни елементи и те отново навлизат и стават „декоративен” елемент от дома.

        Този стил запазва нещо от миналото и неговата архитектура и по своебразен начин се превъплъщава и в днешните архитектурни декорации. Но ако искате да не се превърне в кич е важно да се консултирате с професионалисти в съответната област за да получите интересно и практично интериорно присъствие.

       Тук нашите консултанти на строителна фирма МД-90 за Варна и област ще Ви запознае с предимствата на т.нар. декоративни греди:

устойчивост на влагапожароустойчивостолекотени са, тъй като са изградени от полимерни и композитни материалилесни за монтиране, тъй като те са по-скоро за декорацияпритежават повече здравина и от естествените дървени гредиимат голям набор от цветове и състав – дъб, череша, бук и много други, Това ги прави перфектни при допълване и  с истинско дърво дори без да се направи разлика. Може да се постигне дори ефект на лак, боядисване, пукнатини, стареене на дървото, полиране и т.н.те са кухи от вътрешната страна и могат идеално да прикриват преминаване на кабели, тръби, както и за фиксация на окачени тавани, решетки към тях.създават  уют и допълват този „провански” стил на дома

       Подът трябва да е в баланс с основният тон на интериора. При контрастни конструкциите се размива пространството и затова ако все пак искате подобна комбинация то трябва да имате високи тавани и голямо пространствено присъствие. Ако пък поставите декоративните греди хоризонтално в тясно пространство на равни разстояния ще създадете визуално ширина на помещението. Ако пък искате да не се усеща толкова голямото помещение, може да поставите гредите вертикално и така ще намалите обема на стаята оптически.

      Затова тяхното приложение е не само за къщи, но и за апартаменти, ресторанти, хотели и др. Повече за интериорни решения за дома, строителство на еднофамилни къщи, ремонти, преустройства, може да намерите на сайта и блога ни за Варна и област на адрес – http://www.md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…