Дневен хороскоп за 08 декември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
143
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Пети лунен ден, Луна в Водолей

Луната във Водолей днес ще ни направи социално по-активни. Ще се стремим да споделяме свои идеи и желания с важни за нас хора, така че да получаваме по-широка подкрепа и съответно по-лесно да постигнем набелязаните цели.

В друг случай това е период, през който ще ни се налага да отстояваме позициите си, така че да не бъдем изместени.

Това е отлично време да укрепваме връзки, които могат да допринесат за нашите успехи или пък чувство на щастие.

Мнозина ще се разтоварят в приятна компания с приятели, ще получат интересна информация, от която да се възползват.

Луната във Водолей винаги ни прави по-отворени към нещо ново или различно, така че в такива моменти- ние традиционно обновяваме, освежаваме в своето ежедневие и бъдещи перспективи на развитие.

Общуването винаги се превръща в проводник на възможности. Често се чувстваме по-свободни, а не толкова притиснати от хора или обстоятелства. С по-голяма лекота се откриват варианти, ако търсим такива…

В повечето случаи- денят е позитивен, изпълнен с вълнуващи мигове и шансове…

Хороскоп за родените на 08 декември

Нумерологичен дневен хороскоп

Лунен календар за декември 21г., вижте кои са щастливите ви дни…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– денят е напълно позитивен за вас, получавате приятни или полезни известия, предложения, от които можете да се възползвате. Водите конструктивни разговори или преговори. Ако в миналото са възникнали недоразумения между вас и важни за вас хора, то днес вие ще можете да ги изчистите. Денят е подходящ да укрепите важни за вас връзки, партньорски отношения или да се разтоварите в приятна компания.

Телец, Дева, Козирог– днес мога да ескалират важни или показателни събития, които касаят финансовото ви състояние или просперитет на работното място. Случващото се може да има широко отражение върху вашата репутация като минимум. Днес мнозина могат да постигнат успехи, на които после да разчитат дълго време в чисто професионален аспект или такъв, който ще допринесе за по-доброто материално състояние или сигурност- в един по-широк смисъл. Ценете високо хора или обстоятелства, които ви подкрепят или застават като шанс, предложение през днескашния ден.

Близнаци, Водолей, Везни– това е един от най-позитивните дни за вас от цялата седмица. Всичко ви се получава с по-голяма лекота или пък- „ получавате зелена светлина“ към поставени цели, може да получите награда за полагани от вас до този момент усилия … Повечето от вас ще проявяват по-висока инициативност и така е правилно. Често ще се оказвате в център от внимание, дребни действия ще имат широко отражение. Добрата новина е, че крайният резултат или вид успехи днес- в значима степен ще се определят от вас. Като минимум разбирате- на кого или в каква степен можете да разчитате.

Риби, Рак, Скорпион– днес може да получите неочаквана подкрепа, която да разшири хоризонтите ви на развитие, която да се превърне във вариант за облагодетелстване, особено, ако търсите такъв. Следствие на подкрепа и одобрение от страна на определени личности или дори обстоятелства вие може да намирате изход от сложни ситуации, да превъртате предизвикателства в полза и съответните позитиви. Отличен ден да получите награда за полагани до този момент усилия, също- да хармонизирате и по-добрите най-близката си среда на съществуване. Може да узнаете тайна, да получите информация, която да ви постави пред избор…