Дневен хороскоп за 10 декември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
156
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Седми лунен ден, Луна в Риби

Луната в Риби днес ще ни подтикне да действаме по-изобретателно, интуитивно, в някои случаи- хитро.

Този подход ще се оказва в повечето случаи доста печеливш, ще ни помогне да снижим евентуално напрежение, което ескалира в последно време като конфликт на интереси и не само… Сега ще бъдем по- креативни в реакциите и подхода си, така ще успеем да открием и обходни пътища към целите си, ако се нуждаем от това.

Хубав ден да защитим позициите си или да спечели нещо важно за нас и по-горе описания начин. Луната в Риби търси спокойствие и релакс, така че ще избягваме почти инстинктивно напрежение, ще се справяме предимно с дела, които ни доставят удоволствие или пък не ни натоварват твърде.

В следобедните часове и вечерта- все повече ще се разболяваме в различни посоки, така че денят не протича по предварителен график.

Подходящо време- да се движим повече по течението, да се случваме във вътрешния си глас, физическото си състояние и т.н..

Припомням, че докато Луната е в Риби, ние по-лесно можем да чуем какво ни нашепва нашата душа, от какво има нужда и т.н. Мнозина ще имат предчувствия, които е добре да не пренебрегват. Денят не протича по предварителен график, трябва да се пазим от преувеличения, за да избегнем ситуации, които предизвикват буря в чаша вода, образно казано…

Хороскоп за родените на 10 декември

Нумерологичен хороскоп за месеца

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня можете да наваксате с дела, които са изостанали във времето или пък може да откриете обходни пътища към цели, които ви действат обогатяващо или стабилизиращо. Отлично време да откриете варианти, скрити възможности, особено, ако се нуждаете от такива. През втората част от деня- може да се разпилявате в различни посоки, защото не ви е лесно да се концентрирате, имате нужда от почивка, налага се да обърнете внимание на близките си. Внимавайте да не ескалират недоразумения в дома и семейството, в най-близката среда. В оптимален случай- проследявате причинно-следствени връзки и превъртате предизвикателства в полза.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня водите доста конструктивни разговори, може да чуете новини, да получите предложения, които да ви донесат удовлетворение. Думите ви имат по-голяма чуваемост, имате на кого да разчитате- възползвайте се по оптимален начин . През втората част от деня- може да възникнат някои недоразумения, В друг случай- узнавате тайни, идентифицирате скрити процеси и се възползвате от това. Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Полезно ще е все пак да се пазите от дезинформация и евентуални увеличения.

Водолей, Везни, Близнаци– през първата част от деня защитавате интересите си доста успешно, може да материализирате ваше желание, да получите вид подкрепа, от която да се възползвате. Отхвърлете доста дела, може да ескалират процеси или да получите информация, които имат позитивно отражение върху професионалната ви реализация, доходи и т.н. Като минимум- утвърждавате авторитета си в колектив. През втората част от деня- ежедневието излиза извън обичайния или традиционен ритъм, пазете се от влияния, които могат да ви нанесат щети. Повишени разходи са доста вероятни, ако всичко е добре планирано, значи е наред…

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня често ще се оказвате в център от внимание, с по-голяма лекота ще получавате подкрепа, вид одобрение, ако се нуждаете от такива. Няма да ви липсва компания, това е доста благоприятно време за разяснителни разговори, преговори и т.н. През втората част от деня- може да се наложи да защитавате интересите си, да се пазите от подвеждане, което ви нанася щети. Възникват допълнителни или непланирани ангажименти, в оптимален случай- отхвърлете дела, които са се натрупали във времето и влияят на онова, което имате- общо. Пазете се от разпиляване в различни посоки и влияния, които могат да ви подействат по подобен деструктивен начин.