Не на всяка цена: Ето тези компромиси не са оправдани при избора на матрак

1
151
Добави коментар
clashbade
clashbade

Празничните промоции са изключително примамливи, но покупката на матрак е нещо повече от импулсивно решение

Всеки от нас обича да пазарува по време на намаления. Всъщност ето тези месеци от годината очакваме, за да се сдобием не само с подаръци за близките си, но и да се възползваме от промоциите при покупките за дома. Когато говорим за избор на матрак обаче, инвестицията не трябва да е на всяка цена и плод на импулсивно решение.

Нужна ви е стратегия – проучване на вариантите, информирани, консултация с професионалисти, тест на място в магазин и едва тогава да пристъпите към финалната стъпка.

Какво задължително трябва да не допускате като компромис:

Сериозна подготовка

Ако подходите осъзнато към влагането на средства за този вид елемент от спалнята, няма как да не откриете ценни и полезни съвети относно всички важни детайли. Започнете с приятелите около вас, които вече са минали през това. Те могат да споделят опит, който вие все още нямате, да ви подскажат какво да избягвате и т.н.

Разгледайте марките и производителите, разберете които са топ предложенията и не пропускайте да обърнете внимание на матраците Paradise, чийто модели се отличават не само с високо качество, но и със своя неповторим стил и класа.

Еднолицеви или двулицеви 

Може да се приеме като въпрос на лично предпочитание, но все пак приоритетът ви трябва да е насочен към двулицевите матраци. Те са комфортни през всеки един сезон, а два пъти в годината се изисква само да ги обърнете, за да въведете в употреба съответната страна според температурите навън. Всеки детайл има своето значение, не се съмнявайте в това.

Пълнежите

Да, те също са от съществена важност, особено ако имате своите изисквания. Добрата новина е, че днес потребителите се намират в благодатна позиция, тъй като могат да се удовлетворят вкусовете на всеки. Ще откриете матраци с еластична пяна, с мемори и гел пяна, с латекс, пружинна специална система, както и точкови или няколко зони за максимален комфорт.

Твърдостта     

Може да искате да се носите на облак, докато спите, но не правете грешката да заложите на прекалено мек матрак. Това означава да се будите с болки във врата или гърба. Твърдостта обикновено се разделя на три вида – мека, средна или твърда.

Обичайно предпочитанията са насочени към средната степен, този избор се препоръчва и масово, стига ползвателят да е до около 100 кг. Ако обаче имате афинитет към по-меки модели, това е ваше право да се спрете на такива. За потребителите, които тежат над 100 кг, желателно е да се спрат на твърд матрак.

https://www.zagrada.bg/ne-na-vsyaka-tsena-eto-tezi-kompromisi-ne-sa-opravdani-pri-izbora-na-matrak/https://www.zagrada.bg/wp-content/uploads/2021/12/leglo.jpghttps://www.zagrada.bg/wp-content/uploads/2021/12/leglo-150×150.jpg2021-12-11T10:41:10+02:00zagradaДом и градинаПразничните промоции са изключително примамливи, но покупката на матрак е нещо повече от импулсивно решение

Всеки от нас обича да пазарува по време на намаления. Всъщност ето тези месеци от годината очакваме, за да се сдобием не само с подаръци за близките си, но и да се възползваме от промоциите…zagrada
[email protected]