ПОЧИВКИ на ОСТРОВ КОРФУ с отпътуване от Варна,Добрич,Шумен,Търговище,Велико Търново и София

1
215
Добави коментар
NiramarTravel
NiramarTravel

ЛЕТНИ ПОЧИВКИ на ОСТРОВ КОРФУ  2022г.

7 нощувки закуски и вечери и Гръцка вечер с програма

хотел Olimpion Village 3+

Дати: 10.06.2022 – 18.06.2022 / 08.07.2022 -16.07.2022 / 12.08.2022 – 20.08.2022 /19.08.2022 – 27.08.2022 /26.08.2022 – 03.09.2022/02.09.2022 – 10.09.2022 /09.09.2022 – 17.09.2022/ 16.09.2022 – 24.09.2022/ 23.09.2022 – 01.10.2022

            Автобусна програма от Варна ,* Добрич , Шумен , Велико Търново , Севлиево , София

ПРОГРАМА 

1 ден  Варна

Отпътуванеот Варна около 18.00 ч  ул . Антим I

·        ОтШумен  около 19:00 ч. /ОМВ до магазинБила  на бул.Цар Симеон 

·        ОтТърговище от бензиностанция OMV на околовръстното пътя за Търново около 19:45ч.

·        ОтВелико Търново около 21:15ч. От Автогара Юг

·        ОтСевлиево от пътя до Идеал Стандарт около 22:00ч.

2 ден  София –остров Корфу

·        ОтСофия  около 01.15 ч./  от площад “ Александър Невски “/  по маршрут София –Кулата – Солун -Йоанина -Игуменица /620 км/. От Игуменица до Корфу се пътува с  ферибот / 1 ч  /. Пристигане в хотела околообяд .Настаняване в хотела /* Настаняването в хотела става около 14:00ч. Освен аконяма възможност за по ранен час / Свободно време за плаж ипочивка. Вечеря. Нощувка.

3 ден – 8 ден  -Корфу

Закуска.Свободно време за плаж, почивка.Вечеря. Нощувка.

9 ден –  остров Корфу – България ( София и Варна)

Закуска.Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта, във Варна рано сутринта наследващия ден.

Възможност за отпътуване от Добрич при 12 човека или повече участника . – доплащане 13лв. в две

Възможност за отпътуване от Добрич при по малко от 12 човека. – доплащане 18 лв. в две посоки Възможност за отпътуване от Бургас при мин.брой участници 15 човека. – доплащане 43 лв. в две посоки Възможност за настаняване на 2 възрастни+ 2 деца – Цена на запитване

Пакетнaта цена е в лева на човек и включва:

транспорт с лицензиран автобус за международни превози 7 нощувки със закуски и вечери в Хотел 3+*  http://www.olympionvillage.gr/ Медицинска застраховка за лица до 65 год.фериботни ,магистрални и гранични такси и билети екскурзоводско обслужване на български език   Гръцка вечер с програма в ресторанта на хотела

 

Цената не включва :

–         допълнителните екскурзии

–         Разходи от личен характер

–         Мед.застраховка за лица от 65год.до 79 год. – 8 лв / медицинска застраховка за лица над 79 год.- 12 лв.

–         Такса престой в Гърция – 1.5 евро на стая на ден /заплаща сезадължително на рецепция или на екскурзовода по време на пътуването /

–         Доплащане за единична стая – 170 лв за целия период/ единичното настаняване е на запитване/

–         Обзорна Екскурзияна Корфу  с включена входна такса задвореца Ахилио – 16 евро

–         Eкскурзия доПалеокастрица  и Сидари  – 20 евро / дете до 12год. – 10 евро

–         Разходка с лодка впещерите на Палеокастрица –  10 евро /цената се препотвърждава на място

–         Корабчето “Калипсостар” – възрастен – 15 евро; дете до 12 г. – 11 евро

–         Круиз до Паксос ,Антипаксос и Сините пещери – 30 eur / дете до 11год. – 15 евро

–         Круиз до Сивота и Синяталагуна с лек обяд – 30 евро / дете до 11 год.- 15 евро

–         Нощна обиколка на столицатаКеркира – 10 евро

Забележка:

–         Часовете на отпътуване от съответните градове са ориентировъчни и зависятот промените в разписанията на фериботите

–         Всички упоменати часове са ориентировъчни и могат да търпят промени в хода екскурзията.

–         Туроператора си запазва правото да променяпоследователността на посещаваните обекти описани в програмата без това даощетява туристите.

–         Резервации направени по цени за Ранни записваниямогат да бъдат анулирани без неустойка в рамките на 7 работни дни след подписванена договор. При анулация след изтичане на упоменатия срок се удържа капаротокато неустойка.

–         Резервация по Ранни записвания се Потврждава исчита за валидна при внесено капаро до 3 работни дни след като е подадена къмТуроператора.След изтичане на този срок неплатени резервации се анулиратавтоматично.

–         Настаняването в хотела сеосъществява около 14:00ч. освен в случаите , в които няма възможност да започнеда настанява по рано .

–         Местата в автобуса са по редана записване / по датата на сключване на договор за организирано пътуване ивнесено капаро /

– Цените на допълнителните екскурзии се препотвърждават до 7 дни преди датата на отпътуване!!!!!!!!!!!!!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:

 

Обзорна екскурзия на град Корфу.

Първо ще посетим двореца„ Ахилион” – лятната резиденция на Австрийската императрица Сиси. Ще се потопимв смесица от стилове характерни за всяка зала, ще се насладим на красивитестатуи, картини и стенописи и ще се разходим из красивите дворцови градини. Следтова ще отидем на полуостров Канони с емблематичната гледка към Мишият остров. Ще продължим с пешеходнаобиколка на старата градска част. Ще разгледаме старата и новата крепост,аркадите Листон, църквата „Св. Спиридон“ и Кметството. Времетраене нацялата обиколка около 4 часа.  (транспорт. Входната такса за двореца Ахилио, екскурзовод )

Цена:възрастен – 15 евро; дете до 12 г. – 10евро

При мин.брой участници 20човека

 

Палеокастрицаи Сидари

Палеокастрица е едно от най-красивите места наостров Корфу. Ще ви впечатлят няколко невероятни плажа с кристално чиста вода,сгушени по бреговата линия или разпръснати в маслинови, лимонени и кипарисовиградини. Мнозина трърдят, че това е било мястото на двореца на крал Алкинос.Пейзажа комбинира синьо-зелени води и живописни заливи и е само малка част отгледките, които ще ви завладеят. Тук можете да посетите Византийския манастирна Панагия. Сидари се счита за  едно от най – красивите места на острова, уникално със своя пясъчен каналобразуван от морските води “ Канала на любовта „.

Цена: 20 евро; дете до 12 г.-  15 евро

При мин.брой участници 20 човека

 

Нощна разходка в централната част на остров Корфу – столицата Керкира

Столицата на остров Корфу не е интересна и красивасамо през деня. Вечер Корфу се пробужда. Ще се учудите колко по оживена екогато слънцето потъне в Йонийско море.  Сутринта може да започнеединствено след традиционното горчиво гръцко кафе, но същинския социален животсе надига и набира скорост в оживените вечери и разговорите на гърците, коитоправят нощта дълга и прекрасна. Столицата цялата грейва в светлините на малкитекокетни ресторантчета и кафенета. Улица „ Листон“  ще ви накара да се почувствате все едно стевъв Венеция озарена от големи старинни фенери .Ще имате възможност да се потопитев същинската атмосфера на Корфу, на по питие в някой от местните барове , на почаша вино и прясна риба за мезе в кокетните таверни, сгушени в малките уличкина града или просто на разходка из оживените магазинчета. Тук всичко работи дозори.

Цена : 10 евро

 

Корабчето “Калипсо стар”

 “Калипсостар” ви предлага екзотично пътуване със специално конструирано корабче, чиетопрозрачно дъно ви позволява да изследвате и да се насладите на вълнуващия изавладяващ свят на морското дъно. С голямото си разнообразие и красота,подводния свят ще ви удиви. Ще видите близкия остров Видо , ще се насладите наневероятната гледка към стария град на Керкира по море ,ще минете в близост доСтарата крепост до невероятният залив Гарица.

Цена: възрастен – 15евро; дете до 12 г. – 11 евро

 

Автентична Таверна “Трипа”

Уникална възможност да усетите гръцкатагостоприемност, вкусните специалитети на местната кухня, мелодичната музика ида се насладите на фолклорно представление състоящо се от танцови изпълнения отвсички части на Гърция. Всичко това в приятната атмосфера в най-старата  и най-известната таверна на острова.

Мероприятието се провежда в Четвъртък.  Включва – вечеря, вино и фолклорна програма

Цена (с транспорт): възрастен – 32 евро (-50% за деца до 12 г.)   – при мин.брой участници 20 човека

 

Круиз до Паксос, Антипаксос  и Синитепещери

Тръгвайки от пристанището на Корфу, се откривауникална гледка на Старата Венецианска крепост и югоизточното крайбрежие наКорфу. Продължавайки на юг до скалистите брегове на остров Паксос, лодкатанавлиза в зашеметяващите морски пещери. След тяхното разглеждане се отправямекъм перфектно оформения бряг на остров Антипаксос, с чийто пясъчни плажове икристални води, се сравнява с Карибите. Спираме за почивка за плаж и плуване,след което се връщаме към Паксос, като там си правим разходка из теснитекриволичещи улички или сядаме да обядваме в някоя таверна.

Мероприятието се провежда в Понеделник, Вторник илиПетък.

Цена: възрастен – 30 евро / Дете до 11год. – 15 евро

 

Круиз до Сивота – Синята Лагуна – Континентална Гърция и Синята пещера /целодневна с в ъзможност за плаж/

Историческата морска пещера Papanikolis . По времена втората война гръцките военноморски бойни кораби се укрили под фара, койтосе намира в близост. Продължаваме към  синята лагуна. Следва  едночасова спирка , където можете да се  гмуркате или просто  да плувате в екзотичните сини води налагуната. Разходката продължава  из междумножество малки острови .

Преди много години гърците са  водили военноморски битки,  за да защитят своите острови , много отплавателните съдове  и техните мощиостават на дъното на морето.

Обяд  с чаша  вино за възрастни и  безалкохолна напитка за децата ще се сервирана борда на лодката .

След обяд ще имате околоедин час  възможностза разходка и кафе в красивият град Сивота –  старинно, живописно рибарско селище с многомагазини.

 

Цена – 30 евро с включен обяд на корабчето и чаша вино / Дете до 11 год. –15 евро

 

Необходими документи: валиден документ за самоличност: международен паспортили лична карта; за лицата под 18 години, пътуващи сами непридружени отродителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ засамоличност се изисква и нотариално заверена декларация за

съгласие /съответно от единияили двамата родители – в зависимост от случая/, че са съгласни детето им дапътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие. Оригиналнатадекларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта зараждане на детето следва да се носят по време на пътуването.

Начин на плащане:внасяне на 30 % от цената депозит при сключване на договор за организиранотуристическо пътуване, като пълния комплект документи за пътуването сепредоставя след цялостното заплащане на услугите; доплащането се извършванай-късно до 7 дни преди датата на отпътуване

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 30 пълноплащащи туриста;

Срок за уведомление отстрана на агенцията за неосъществяване на пътуването поради несъбран минималенброй туристи – 7 дни преди датата на отпътуване

 НираМар Травел ЕООД  има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ застраховка ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗАД „Лев Инс “ АД. Сертификатът към застрахователната полица е с № 13062010011019