Дневен хороскоп за 14 декември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
158
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

11 лунен ден, Луна в Овен/Телец

Да 12 ч. бг време Луна е н Овен. Докато Луната е в Овен социалната активност е много висока. Стремежът на мнозина ще бъде да изпъкне, заеме лидерски позиции в колектив, да привлече внимание, да заеме лидерски позиции или поне- да получи подкрепа и одобрение от страна на приоритетни личности. Възможно е зад това да стои и някаква необходимост. Например, налага се да бъдем по-активни, за да не бъдем изместени или пък, за да не пропуснем възможности. В друг случай- това е вътрешен порив, необходимост от по-голяма активност поради порив, вяра във вътрешните сили и способности. Не е изключено и околните да ни се отразяват така- „събуждащо“. Отново като вариант- отлично време да се докажем или, ако амбициите ни не са толкова големи- да се разтоварим в приятна компания. Енергията е положителна…

През втората част от деня ни обземат едни по-практични настроения. Те се сблъскват с променена реалност, която в повечето случаи ще е съпътствана от конструктивни диалози…Ще можем да материализираме намеренията си или проведени разговори, които засягат чисто финансови приоритети или вид интереси- ще са повод успехи или пробив в предпочитано направление. Поне- разбираме кои от целите ни са реалистични.

Трезв поглед, здраво стъпили сме на земята, това може да ни подейства стабилизиращо, а също и точно- „отрезвяващо“, ако се нуждаем от това. Но можем да разчитаме на конструктивни решения, подобни реакции от отсрещната страна. Отлично време да обединим усилия с хора, с които имаме общи интереси, това ще е по-видно от обикновено.

Случващото се може да се окачестви като начало, с което променяне визията си за това какво е истински ценно за нас, също- начини да го придобием.

Нумерологичен хороскоп за деня

Оракул: Име и кармични уроци

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня се намират хора, които ви подкрепят, въодушевяват, може да проведете разговори или да чуете новини, които да укрепят важни за вас връзки, да ви изведат като лидер в колектив, да ви дадат шанс да изпъкнете, наложите мнението си и т.н. В следобедните часове може да усетите „ветрове на промяната“, които касаят професионалната ви реализация, финансово състояние. Бъдете по-инициативни в тази посока, за да зададете един по-позитивен вектор на развитие, който да прораства, за да защитите интересите си и т.н.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня наваксвате с пропуски или пък намирате начини да спечелите нещо важно за вас. Може да сбъднете съкровено желание или поне- разбирате до колко то е осъществимо, надниквате в по-далечното бъдеще и т.н. въпреки всичко от вас се изисква по-висока адаптивност към околните, текущи обстоятелства, определени хора и т.н. През втората част от деня ще се почувствате по-стабилни, самоувереността ви ще расте и не без причина…Постепенно погледите ще се фокусират върху вас, влиянието ви ще расте над околните, дори и поради собствената ви повишаваща се активност.

Близнаци, Водолей, Везни– през първата част от деня може да проведете доста конструктивни разговори или пък чувате новини, предложения, които ще ви подействат доста позитивно. Препоръчително е да сте социално по-активни, общуването е проводник на възможности. През втората част от деня ескалират промени, нови нагласи и настроения, които постепенно могат да преобразят декорите около вас и в повечето случаи-в позитивна посока.

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня постигате резултати, които могат да се отразят пряко на професионалната ви реализация, доходи, като минимум- репутация. Имате шанс да направите пробив в избрано от вас направление или да спечелите нещо важно за вас- материално или под формата на морално удовлетворение. През втората част от деня- информационният поток се усилва, чувате интересни, полезни новини, водите подобни разговори. Вашите обществени позиции или връзки, лични или делови, може да се променят и засега усещате първи сигнали в тази посока…