Каква трябва да бъде опаковката за новогодишните подаръци

13
190
Добави коментар
hlape
hlape

Красивата украса на подаръка предизвиква положителни емоции. Освен това модерните опаковки се различават не само по дизайн, но и по форма. Можете да изберете кутии, сандъчета от дърво, както и други елементи, чрез които да поднесете подарък на Вашите любими.

Ако сте управител на фирма, който желае да подари подаръци на всички служители, то тогава Ви съветваме да се обърнете към печатница, която да Ви подготви персонализирани картонени кутии, които да поберат подаръците, и да представят фирмата Ви по най-добрия начин.

Ето и няколко специфики, касаещи опаковката на подаръци:

Характеристики на дизайна

Универсална опаковка – картонени кутии. Те могат да бъдат с различни форми:  чанта, куфар, ковчежета, m.пликове (ако се касае за парична награда и картичка) и други подобни. Външният вид е нарисуван с различни картинки. Лесен за носене, красиви дръжки. Като ключалка се използва декоративен стикер.

Връзките могат да бъдат направени не само от картон, но и от калай. Такава опаковка поддържа формата си по-добре и не трябва да се притеснявате, че съдържанието ще се влоши. Връзките за дръжка  могат да бъдат украсени с коледни мотиви, а могат и да бъдат зададени с цветовете на корпоративния дизайн.

Универсалната опаковка включва чанти от глазиран текстил. Украсени са с новогодишни шарки и поздравителни надписи, в горната част има панделка-лък, която може да се използва като химикалка.

Торбата е добре да е  свързана с празника – именно в нея Дядо Коледа носи подаръци.

Практичен вариант са раниците. Детето може да ги използва в ежедневието, например, за да носи принадлежности за рисуване.

Необичайната опаковка веднага привлича вниманието. Така че меките играчки изглеждат оригинални и имат джоб вътре. Именно в него е поставен подаръкът.

Играчката може да бъде всичко – снежен човек, мече, куче и всеки друг символ на годината. Детето ще яде сладкиши, а опаковката ще му напомня за празника.

Има комбинирани продукти. Например луксозни картонени кутии с пълнени играчки. Тогава детето получава три подаръка – сладки, опаковка и плюшен приятел. Друг вариант е шейна с текстилна чанта.

Когато украсявате подарък, имайте предвид капацитета на опаковката. Например 1 кг сладки може да се постави в картонена кутия, но 1,5 кг бонбони вече могат да бъдат поставени в шейна.

Дръжките, поради удължената си форма, имат по-голям капацитет. Освен лакомства, можете да поставите бутилка алкохол там.

В допълнение към опаковката могат да бъдат прикрепени етикети с имена. Тогава детето ще почувства, че този подарък е направен точно за него.

В подобни опаковки можете да поставите рекламни материали, включващи:

Химикалки
Календари за новата година
Тефтери
Ключодържател
Плик с новогодишен бонус от няколко стотачки еврови банкноти
Каквото друго се сетите, само и само служителите Ви да Ви заобичат

За да поръчате луксозни кутии, можете да се свържете с Поликарт ООД, ето данни за контакти:

Office Address: Slavianska 46,    BG-2230 Kostinbrod, Bulgaria
sales at polycart-packaging.com
Tel: +359 878 421007

Разгледайте и тази статия, тъй като тя е свързана с рекламните календари за новата година:

Подарък – календар за 2022 година с индивидуален дизайн