Иновационните технологии и дренажните системи у нас

5
227
Добави коментар
kracimira
kracimira

    Изграждането на дренажните системи са особено необходими  в райони, където  има достатъчно неблагоприятни атмосферни фактори. Да се отводни възможно най-безопасно терена се превръща в задължително условие за  предпазване от по-големи и неприятни последствия от задържането на вода.  

    В нашето време има много начини за  надеждно отводняване с използването на    технологични системи за дренажни системи. Има различни натоварвания на почвата, в зависимост от нейното натоварване и геоложки състав.   Новите дренажни системи притежават  дълъг живот на експлоатация при ползване, тъй като имат висока якост на натоварване.  Ще ви отделим малко време за да Ви запознаем с видовете натоварвания на терена, който може да бъде както хоризонтален, така и вертикален.  Новите иновативни дренажни системи се състоят от полистирен /HIPS/ , с високо число на якост при натоварване, което притежава ND X20 с якост на натиск от  270 КРа, гаранция за високо качество и дълъг живот на дренажа.  Eто някой от тези технически стойности:

филтърният слой има тъкан РР/190 g/m²;разделителен слой състоящ от РР с тегло 1/400 g*m2якост на натиск 1/200/кРа  дренажна мощност в съответствие BS ЕN ISO 12958.

   Всички тези показатели са ефективни при  правилен  монтаж от специализирани екипи. Повече за изграждане на дренажни системи, вертикални планировки, площадкови съоръжения и др. може да намерите на сайта и блога на  строителна фирма МД-90 за Варна и област на адрес за Вас  – http://www.md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…