Дневен хороскоп за 17 декември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
138
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

14 лунен ден, Луна в Близнаци

Ден преди Пълнолунието в Близнаци- информационният поток, разяснителни разговори, преговори, важни новини- могат да бележат своеобразен пик.

Вид обсъждания лесно ще прерастват в раздразнение, спорове и дори конфликти.

Мнозина ще имат усещането, че отсрещната страна ги предизвиква или пък- трудно ще си слагаме спирачки на езика и със съответните последици.

В оптимален вариант- получаваме достатъчно яснота по важни за нас въпроси.

Питаме, за да ни се каже…и получаваме отговор, понякога и доста спонтанен или изненадващ.

Отношенията днес могат да ни издигнат до небесата, да повдигнат адреналина ни, да се превърнат в проводник на възможности. Но могат и да ни сринат, да объркат бъдещите ни перспективи на развитие за дълго.

Случващото се е набрало скорост, клони към развръзки, показателни събития. Все още можем да влияем и насочваме, но в определени рамки…

Овен, Лъв, Стрелец- информационният поток днес е много усилен, може да получите важни новини, да проведете подобни разговори, които да имат широко отражение. Някой от вас ще стигнат до споразумение, други ще сключат договор, ще направят пробив в избрано напрежение…Може да имате вълнуваща среща с широко отражение. Пик от събития, които касаят връзки, партньорски отношения, лични и делови. Случващото се може да е съпътствано с много ентусиазъм, страст, но и лесно да преминава в спорове, напрежение, че и конфликти, със съответните последици.

Телец, Дева, Козирог- водеща тема за повечето от вас е финансовото ви състояние, кариерно развитие, професионална реализация. Ескалират важни и показателни събития, които могат да ви помогнат да направите пробив в избрано, предпочитано от вас направление. Не е изключено известно напрежение, повишена раздразнителност, която да прерасне в недоразумения на работното място. Ако има подводни камъни, които препятстват благосъстоянието и растежа ви- това ще бъде по-видно от обикновено и нека да се превърне в повод да ги отстраните. Пазете се от външни влияния, които могат да ви нанесат щети, изработете си стратегия. Голяма част от случващото се е по инерция, ескалират развръзки, но все още можете да насочвате в определени рамки, възползвайте се.

Водолей, Везни, Близнаци- днес можете да постигнете значими резултати. Инициативността на повечето от вас е доста висока и над средното ниво, така че сами се превръщате в проводник на преобразувания. Склонни сте да влизате в спорове, да провокирате околните, за да получите вид подкрепа, одобрение, за да изпъкнете, защитите интересите си и т.н. Успехите ви пряко зависят от околните, така че трябва да се концентрирате върху вид съгласие и разбирателство, а не обратното. Може да имате усещането обаче, че околните ви предизвикват, дразнят и т.н. Нека в такъв случай това да се превърне в повод да надскочите или победите конкуренти, че и недоброжелатели, ще имате такъв шанс, ще сте под светлината на прожекторите, образно казано“ и дребни ваши реакции, инициативи, ще имат широко отражение.

Риби, Рак, Скорпион– денят не протича по предварителен график, така че е по-добре да следвате течението, за да не пропускате възможности, за да се предпазвате от външни фактори, понякога предизвикателства, опасности…В обкръжението ви ще има хора, които ще повдигат адреналина ви, ще ви стимулират да се развивате, но ще има и други, които могат да ви разминат с успехи…От тази гледна точка е препоръчително да си пазите гърба, внимателно да преценявате на кого се доверявате. Подходящ ден да подобрите или хармонизирате най-близката си среда или ще възникне такава необходимост. Внимавайте повишена раздразнителност да не предизвика недоразумения и обратен ефект от желания.