Хороскоп за седмицата 20.12-26.12.21г.

1
112
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

През цялата седмица действията ни в избрано от нас направление ще са съчетание от ентусиазъм, но и здрав смисъл, контролиран напредък или овладени тенденции за просперитет.

В глобален аспект можем да очакваме законодателни решения, които ще се отчитан за целесъобразни.

В личен план- няма да експериментираме с бъдещото си развитие, ще премисляме добре всяка своя крачка, а това по един естествен начин ще допринесе за вид стабилизация на различни нива.

Може да ескалират известни размествания в колективи и на мнозина може да им се наложи да се доказват над обичайното, за да не бъдат изместени или да заемат по-престижни позиции. Ще успяват онези, които попаднат под определена и неслучайна опека или пък демонстрират висока квалификация, амбицията кореспондира и с компетентност.

Концентрираме се върху желания, които са осъществими и те ще прораснат на практика, ако за това сме работили и в минало време.

Едни от най-показателните събития ще бъдат свързани с това- какви обществено-значими или социални позиции можем да заемем, на кого и какво можем да разчитаме за това, препоръчително е да се концентрираме върху преговори, разговори, които ще ни „циментират“ или пък ще ни позволят да се изкачим по йерархичната стълбичка, но без резки завои, а в избрано направление.

Водеща задача- да укрепваме отношения, които допринасят за благоденствието ни…Това ще ескалира като необходимост по различни поводи.

Не можем да разчитаме на подаръци, но на заслужена разплата, своеобразна награда и изразена във вид одобрение и подкрепа-да.

На този фон- ретроградната вече Венера ще ни кара да преосмисляме какво наистина е ценно за нас, може да измислим нова стратегия да го за държим.

Не е изключено стари чувства, приятелства или контакти да се възродят…Да преоткрием близки, любими хора…Също- стари източници, възможности за печалба.

В любовта- едва ли ще се стартират нови връзки или те няма да бъдат надеждни. Но пък ще можем да оздравим настоящи, такива от миналото и т.н.

Ако все пак ретроградната Венера донесе на някой недоразумения с любими хора, хубаво е да се вземат съответни мерки, за да не се провлачат във времето и със съответните последици.

На 22 декември Слънцето ще премине в Козирог, това е един от най-суровите, но и дисциплинирани, амбициозни зодиакални знаци. С това- ние също ще придобием подобни нагласи, постепенно ще се утвърдят по-практични настроения, в основата ще бъдат- стремеж за по-добър социален статус, професионални и лични успехи и няма да правим компромиси, които да ни дестабилизират, да застрашат интереси и т.н. Въпреки  намаляващата Луна и ретроградната Венера, под това въздействие не малко лица ще направят пробив в избрано направление, ще извоюват победа, ще извлекат ползи, ще вземат оптимално конструктивни решения, тази перспектива ще продължи и през следващата седмица.

Хороскоп за седмицата 20.12-26.12.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 20.12-26.12.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 20.12-26.12.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 20.12-26.12.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 20.12-26.12.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 20.12-26.12.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 20.12-26.12.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 20.12-26.12.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 20.12-26.12.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 20.12-26.12.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 20.12-26.12.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 20.12-26.12.21г. Зодия Риби