Устойчивото строителство на къщи през погледа на глобалната политика

5
230
Добави коментар
kracimira
kracimira

   Все повече се създават нови схеми и изисквания по време на строителство, което започва от архитектите, от  хората които, градят първите основи. На първо място се характеризират промените свързани с околната среда и най-вече климата, създават се нови методи за определяне на устойчивостта на строителство във всички негови сектори.  

    Ние тук ще  се спрем основно върху новите методи за устойчивост по време на строителство на еднофамилни къщи, ще проследим една нова методика за създаване на тази „зелена” програма в глобален мащаб на развитие.    

    Основното в тази област са създаването на множество организации, нови технически правила, които образуват  една нова политика към устойчива архитектура. На всеки един етап и ниво на развитие се разглеждат и решават проблемите, определят се политиките и се изгражда една обща комуникативна среда с цел промяна и справяне с климатичните промени и предовратяване на криза, която да вземе по-големи мащаби.  

    Използването на природните материали,  работата в насока  тяхното рециклиране, създаване на един нов кръговрат в строителството, който е част от постигането на едно нискотехнологично, но ефективно използване на ресурсите в природата.   Създава се една нова практика на устойчиво строителство и налагане на тази методика чрез комплексното въздействие на нейните създатели за постигане на модернизирана нискоенергийна система за намаляне на ресурси, но с по-висок клас на живот.

    Повече за енергийната ефективност при строеж на еднофамилни къщи, новата „зелена” политика и изисквания при новото строителство, както и наши реализирани проекти на строителна фирма МД-90 за Варна и област, може да намерите на сайта и блога ни на адрес за Вас – http://www.md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…