Дневен хороскоп за 22 декември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
156
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

18 лунен ден, Луна в Лъв

Слънцето вече транзитира през зодиакалния знак Козирог, усилва амбициите, практичните оценки…Тази позиция и съответно влияние ще се съчетават с Луната в Лъв, която традиционно действа позитивно на тонуса и жизнените сили. Но в течение на деня ще сме по-склонни от обикновено да действаме все по-честолюбиво, съответно да реагираме непредвидимо на вид ограничения, спирачки, които могат да застанат на пътя ни на успех, чувство за щастие…От тази гледна точка могат да ескалират, особено през втората част на деня- вид противопоставяния, но те ще само в случай, че до този момент са се натрупали недоразумения. Тогава трудно ще правим компромиси, а може и определени ситуации да ни изправят пред вид истини, които да ни подтикват да реагираме точно така.

Денят може да е съпътстван и от изненади…

Най-добре се справяме с дела, които са ни любими, в които можем да изпъкнем, да се докажем.

Иначе- ще намираме начин да се измъкваме или пък ще спорим, а взаимодействието с влиятелни личности, началници- няма да е твърде лесно.

Възможни са две крайности- едната е да проявяваме повече щедрост, благородство и да харчим, понякога и над средното ниво, за любими хора или друго….Другата- защитаваме интересите си, някой може да демонстрират егоизъм, но това отново ще е проява, когато липсва взаимност, любов, сърдечност. Отношението към важни за нас хора може да придобие рязко различни окраски, както става ясно вече- посланията не са еднозначни, но пък са показателни.

Интересен ден, изпълнен с много емоции…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Нумерологичен дневен хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– Днес  ще се фокусирате основно върху дела, които са ви приятни или могат да удовлетворят  ваши честолюбиви желания да изпъкнете, да се докажете и т.н. Често ще сте в центъра от внимание,  ще оказвате силно влияние на околните.  Денят е показателен за ваше сърдечни взаимоотношения или за важни за вас хора. Ако всичко е наред, Това ще бъде отличен признак.  Евентуални пътувания или общуване с хора извън близкото и традиционното ви обкръжение- ще ви въодушевяват, ще са съпътствани от възможности… Денят не протича по предварителен график, не са изключени изненадващи ангажименти, разговори, които да променят предварителните ви планове.  Възможни са различни телни разговори  и такива, които да набележат силни или слаби звена  в определени контакти, с ваши партньори, лични и делови, но не само.  Денят предразполага и към повишени разходи, ако всичко е добре планирано, значи е наред. Все пак е полезно да се пазите от спонтанни  реакции, изострени конфликти на интереси  или пък харчове, за които после може да съжалявате.

Телец, Дева, Козирог– днес може да ви се налага да разпределяте повече времето си между текущи и други задължения, понякога непредвидени или пък свързани с лични приоритети, в дома и семейството, но не само. Хубаво е да планувате на момента, за да не изпускате възможности, но и да се предпазвате от евентуални предизвикателства, за да ги превъртате в полза. Ако в миналото са се натрупвали евентуални недоразумения между вас и близките ви, в дома и семейството, но не само, те ще бъдат по-видни от обикновено и нека това да се превърне в повод да ги изчистите. Можете да преобразите средата си, позициите си, отношения, лични или делови, като крайния резултат много ще зависи от вас самите…

Близнаци, Водолей, Везни– денят е изпълнен с интересни срещи, разговори.
Част от тях ще ви въодушевяват, други ще ви мобилизират, а понякога може да имате усещането, че околните ви предизвикват. Денят акцентира върху вашите взаимоотношения, лични или делови. Случващото се може да е с елемент на изненада и нека това да ви зарадва, да ви даде възможност спонтанно да превъртите евентуални предизвикателства или вид неясноти, недоразумения в една по-позитивна посока. Ще имате такава възможност, ако искате и в повечето случаи. Ако в душата ви са се насъбрали- недоволство или желание за променя, можете да го направите днес, но трябва да сте по-внимателни, да се пазите от спонтанни реакции ,за да не предизвикате обратен от желания или очаквания резултат. Чудесен признак е, ако днес всичко е наред във връзките ви, партньорски отношения и т.н. , можете да разчитате на същото и в бъдеще.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, понякога и над средното ниво, но денят не протича по предварителен график, прекарвате го нетрадиционно, това може да ви даде шанс да изпъкнете, да удовлетворите своя прищявка. Не са изключени изненади, околните ви указват значимо влияние и може да погледнете на тях с различни очи…Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, какви са очакванията към вас, въпрос на избор е как ще реагирате. Възможни са разходи над средното ниво, ако всичко е добре планирано, значи е наред…