Как да изберем най-добрите детски двуетажни легла: какво да вземем предвид и какво да избягваме

1
136
Добави коментар
fire19
fire19

Има много опции на пазара, когато става въпрос за най-добрите детски двуетажни легла. Но преди да започнете да пазарувате, ще ви дадем, няколко полезни съвета, които да ви помогнат да изберете двуетажно легло.

Най-добрите двуетажни легла за деца: Съвети за избор на подходящо легло за вашето дете

Децата са важни хора в живота ни. Те ни помагат да научим за света, карат ни да се чувстваме отново млади и ни напомнят кои сме били, когато сме били млади. Много родители вярват, че изборът на най-добрите двуетажни легла за деца е голяма работа. Някои родители обаче просто не са сигурни какво да търсят в тези легла. Други никога не са купували такъв преди, така че не са сигурни кои функции да търсят или какво да избягват. Тази статия ще ви даде общ преглед на това с какво се предлагат двуетажни легла за деца и след това ще разгледаме подробно функциите, с които трябва да сте наясно, когато купувате едно за вашето дете.

Кратка история на двуетажните легла : 

Детските двуетажни легла са на пазара от много години, но набират популярността си през 80-те и 90-те години на миналият век, когато те стават част от почти всяка детска стая в телевизионните предавания. Ако през тези години двуетажните легла се предлагаха в много различни разновидности, днес те могат да бъдат изработени по поръчка, за да отговарят на възрастта, личността и интересите на децата. Тъй, като вече има много опции на пазара, които се предлагат в различни дизайни, размери и цветове, ние решихме да ви помогнем в избора на перфектното двуетажно легло за вашето дете.

Видове детски двуетажни легла:

Различните двуетажни легла се предлагат в различни стилове и форми. Има, няколко по-популярни варианта, които често се превръщат в първи избор на родителите. Двуетажните легла се предлагат в няколко различни вида, с които трябва да сте наясно, преди да купите. Някои двуетажни легла са конвертируеми. След това подът на леглото се сгъва, за да създаде двуетажно легло за спане и почивка. Има двуетажни легла в стил кутия и дървени двуетажни легла. Някои имат място за съхранение по-долу. Други имат опции за разтегателно легло. Това улеснява преместването на леглото, ако искате повече място. Една от характеристиките, които имат някои двуетажни легла, са индивидуални куки, където можете да закачите плюшено животно или друга играчка, която оставяте в леглото на детето си за една нощ. Това ще даде на детето ви известна сигурност и детето ви може да се наслаждава да гледа и да играе с играчката сутрин. Други имат спускащи се легла, които се спускат на по-ниска височина, за да могат децата лесно да се качат в леглото. Събрахме, няколко примера, които да ви дадат представа, за това как изглеждат най-популярните детски двуетажни легла:

Легло за две деца:

Това е най-разпространеният тип легло на два етажа. Този вид легло помага, като осигурява лично пространство и на двете деца, не заема огромно място и дава възможност за допълнителни функции, като например – стълба, закачалки, бюро, шкафове и т.н.. Размерът на тези легла, зависи от възрастта на децата. Този тип легло се изработва най-често от дърво и може да бъде направен по поръчка. Примери:

Детско легло на второ ниво за едно дете:

Тези двуетажни легла могат да спестят място и да осигурят комфорт на вашето дете. Горният ред, често се заема от леглото, а отдолу може да бъде направен кът за почивка, бюро, местенце за творене или пък за игра. Примери:

Легло с разгъване:

Друг интересен вариант е леглото с разгъване. Този вариант би бил по-удобен за тийнейджъри, тъй като е изработено на принципа на диван. То осигурява диван, на което вашето дете може да покани приятел, а когато остане само се превръща в меко и комфортно легло, в което вашето дете да спи. Също така тези легла не заемат много място, което ги прави още по-добър избор. Примери:

3 Съвета  при купуване на двуетажно легло:

Ето ги, нашите три важни съвета, които ще ви помогнат в избора на двуетажно легло за деца:

Съвет№1: Безопасност. Всички знаем, че когато избираме каквото и да е, за нашите деца, ние винаги гледаме безопасността. При избора на двуетажно легло е важно да търсим легла изработени от качествен материал, като лесно може да срещнете легла със сертификат за безопасност. Ако ще купувате легло по поръчка, то уверете се в производителя и вземете  в предвид фактори, като височина, стабилност и функции на двуетажното легло.Съвет№2: Функционалност. Не всяко легло може да бъде достатъчно функционално. Добре е да помислим от какво се нуждае нашето дете. Някой път не добре обмислените покупки, струват скъпо и остават не използваеми. Като ориентир от какво се нуждае детето, може да използвате възрастта и интересите му.Съвет№3: Определете бюджет. Както вече знаем, на пазара има много голямо разнообразие от двуетажни легла. Хубаво е да заложим на определена сума, която да предлага добро съотношение цена/качество. Разгледайте добре различните опции, преди да направите покупката и се уверете, че те покриват факторите, които изброихме в предните две точки.
Идеи за детски стаи с двуетажни легла:

Двуетажните легла са много популярни за децата и са доста фокусна точка на всяка детска спалня. Може да имате легло в горната част на стълбите или двуетажно легло в средата на спалнята си. Събрахме най-търсените видове двуетажни легла, за да ви държим в крак с най-новите модни тенденции и тенденции.

16 идеи за детска стая с продукт на Икеа:
Детско двуетажно легло с пързалка:

Кое дете не си мечтае за собствена пързалка в стаята? Този тип легло съчетава в себе си модерното, забавното и комфортното.

Детско двуетажно легло с бюро:

Детското двуетажно легло винаги ще е в топ 5 най-желани легла за детска стая. То спестява място, удобно е, като остава модерно и функционално в бъдещето.

Детско двуетажно легло с гардероб: 

Двуетажното легло с гардероб е перфектен начин да оставите свободно място в стаята на детето. Тези легла са едни от най-често срещаните и са идеални за малки детски стаи:

Трансформиращо се легло на два етажа:

Отново страхотен избор за по-малки помещения. Оставяме ви линк към сайт, от които може да закупите такъв страхотен тип легло:

Високи легла за детска стая:

Високите легла също са модерно и забавно решение за детска стая, особено ако имате повече от 2 деца.

Детско двуетажно легло от масив:

Леглата от масивно дърво са идеално решение не само за детски стаи, но и за тийнейджърски такива. Те предлагат сигурност и качество.

Уникални детски двуетажни легла:

А ето, няколко уникални идеи за детски двуетажни легла, които подбрахме специално за вас:

Направи сам двуетажно легло:

За нашите креативни читатели, оставяме тези три видеа,които ще ви помогнат в изработването на двуетажно легло за деца:

Направи си сам: Стъпка по стъпка за изработване на двуетажно легло за деца:
Направи си сам: Двуетажно легло за деца:
Направи си сам: Легло с повдигащ механизъм:

Надяваме се, да сме помогнали в избора ви на двуетажни легла за вашият дом. За още полезни съвети и идеи за дома, разгледайте нашият блог.

Сподели: