Бял Цвят на Дрехите през Зимата?

2
307
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Зимата дойде и затова е желателно да се каже:“ Кръговрат на бялотo!“, но, за съжаление, в големите градове и в райони с висока влажност на въздуха, вместо да е бяла зимата е сива. Вероятно, така че ние често отказваме да носим светли дрехи в студения сезон. От древни времена белият цвят символизира чистотата, светлината, Божествена природа.

Нюанси на бялото

Белият цвят – това е ахроматичен цвят, буквално безцветен. Той е най-яркият от ахроматичните цветове, където се намират черното и нюансите на сивото. Комбинация от чисто бял цвят е много разнообразна. Но добавяйки в нюанси на този цвят от цветовия кръг, той става или топъл, или студен. Бял цвят със синкав оттенък става студен, но ако добавите жълто, той става по-топъл. По този начин, ние имаме широка гама от нюанси на белия цвят: ,слонова кост, млечен цвят на черупката на яйце, перла, крем и други. Нашата задача си остава да изберете приятен нюанс!

Ако погледнем назад към последните десетилетия, може да се види бялото в тържествени събития, празници.

Говорейки за кожени продукти, днес са популярни палтата от изкуствена кожа. Все още са актуални палта от естествена кожа от 80-те, но за да не губят модерен външен вид, е необходимо да ги съчетаваме с  подходящи модерни аксесоари.

Когато отидете на вечерно събитие, например, където трябва да изберете изискани и женствени дрешки, може би, е уместно да се носи бяло палто. Такова палто ще ви направи неустоими!

Любителките на практични ежедневни облекла може да изберат палта от изкуствена кожа и якета. Теди беар вече не първа година е на мода, остават на върха на популярността, дори и в светли нюанси – не е пречка да ги носите през зимата.

Якета с различна дължина, също в бяло или в светли тонове, имат специално място сред модните тенденции на нашето време.

Ако връхните облекла в светъл цвят за вас са твърде дръзко решение за зимата, но искате все пак да добавите бял цвят в ежедневното облекло, ви предлагаме да използвате аксесоари: шапки, обувки или чанти.

 

Това е най-лесния и удобен начин за освежаване на цялостната визия.

Обувки в светли нюанси, вече не е първият сезон, в който  активно се носят от модерните дами. И тази зима не прави изключение!

Също така трябва да се отбележи, че се върна любимата на много дами обувка, Челси с различна височина. Все още са актуални ботуши на груба подметка, всички изброени модели е задължително да са на линия в бяло и производни от него нюанси.

Също така искам да напомня, че най-добре се поддават на почистване на кожени обувки, всички модели, от екокожа. Обувките от велур изглеждат много стилно и елегантно, но за зимата съвсем не са практични. Ако се страхувате от бялото, поръчайте бежови ботуши. Много актуални са през текущия сезон. Млечни обувки и снежна палто!

Шапки като допълнителни акценти освежават лицето!

 Кожени панама, барети, шапки-те от изкуствена или естествена кожа, плетени тюрбани. Подбираме по свой вкус!!!

Как Боровинките са полезни за Здравето?

Какво показват цветовете на плодовете и зеленчуците ?

Вода с Куркума на Гладно- ползи и вреди

Психични причини за Бръчки

Признаци на Уроки,Родово Проклятие

 

10 Стайлинг Правила,които всяка Елегантна Жена Трябва да знае

Модни Блузи за Всеки Повод

Официални Дълги Рокли 2022

Лека Бисквитена Торта без печене

Черни Официални Рокли

Мед или Захар ? Какво да изберем

10 Неща,Които Елегантните Жени никога не носят

Как да се Обличаш Стилно През Зимата ?

Боядисване на Косата,Което Подмладява

Портрет по Снимка за Подарък

Он-лайн Галерия- Картини от български художници с международни награди