Дневен хороскоп за 28 декември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
154
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

24 лунен ден, Луна във Везни

Луната транзитира през последните градуси на Везни и ще продължи да ни фокусира върху взаимоотношенията…

Можем да очакваме по-бурни дебати, разяснителни разговори, обяснения на чувства, желание да се разплетат стари и неразрешени, спорни въпроси.

Може да се колебаем повече между това- до каква степен са уместни компромиси и при условие, че не сме съгласни с определени обстоятелства.

Не е изключено по различни поводи и над обичайното да претегляме силни и слаби звена в определени връзки, какво ги укрепва или дестабилизира.

Същевременно случващото се ни дава шанс да изчистим евентуални недоразумения, да превъртим евентуални предизвикателства в полза, така и ще бъде там, където има почва за това.

Ситуацията в някой отношения ще се трансформира, днес можем да насочваме тези процеси и е хубаво да се възползваме…Луната във Везни все пак ще дава предимство на онези, които проявяват повече толерантност, способни са на това или го желаят…Все пак ще забележим, че когато държим на някого или отсрещната страна на нас, тогава това ще бъде по-видно, чрез жестове на внимание, толерантност и не само…

Изработване на индивидуален хороскоп

Нумерологичен хороскоп за деня

Хороскоп за родените на 28 декември

Овен, Лъв, Стрелец– във фокус са партньорски отношения, важни за вас връзки. Днес може да изкажете думи или да чуете такива, които да ги трансформират и нека това да е в положителна посока, в повечето случаи ще е така. Но ако има недоразумения, включително по минали и спорни въпроси, днес ще ескалират, ще изискват компромис, толерантност, вероятно да се промени нещо в подхода, за да се получи различен и по-добър резултат от преди. Не са изключени повишени разходи, в оптимален случай- за любими хора, хоби, развлечения. Денят може и да не протече по предварителен график, плановете ви може да се обновят и под въздействие на околните. В по-ярки краски разбирате кой подкрепя честолюбивите ви планове…

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с доста ангажименти, част от тях може и да не са ви твърде по-вкуса и да внесат леко напрежение. В друг случай- налага ви се да отговорите на повишени изисквания или да защитите интересите си и това ще е възможно, когато се балансира повече между ваша гледна точка, тази на отсрещната страна, проявява се толерантност и компромиси, в известна степен може да се каже, че звездите ще тестват до колко сте склонни да действате точно така и съобразно това- дали сте си направили извод, че това си струва цената, буквално и в по-широк смисъл. Определени ситуации могат да преобразят ситуацията около вас, близка среда, независимо дали е с любими хора или на работното място и според съответния анализ. Дребни действия имат широко отражение и нека да са в направление избрано в по-дългосрочна перспектива.

Близнаци, Водолей, Везни– инициативността ви продължава да е висока и мнозина от вас ще се превръщат в проводник на преобразувания. Те може да ви помогнат да се справите с приоритети, които отчитате за извън контрола ви. В този процес може да узнаете тайни или да набележите обходни пътища към целите си. Може да разкриете скрити чувства, ваши собствени или на отсрещната страна. Това често ще се превръща в повод за изчистване на недоразумения…Някой от вас може да решат да оставят и нещо зад гърба си и все едно се разделят със своеобразен товар. Всеки един сам ще избере своята стратегия, но обединяващо правило е, че влияете на тенденциите над средното ниво, притежавате голяма сила на въздействие и крайният резултат зависи от вас.

Риби, Рак, Скорпион– подходящ ден да се справите със спорни въпроси или такива, които са останали неразрешени в миналото. Разкриват се чувства, понякога прикривани до този момент и нека това да оздрави важни за вас връзки или поне да се превърне в повод да изчистите евентуални недоразумения от миналото. Може да промените подхода си спрямо близки и любими хора, включително в дома и семейството, а това допълнително да намести пластовете във важни за вас връзки. Като минимум- ако тези сфери от живота ви се нуждаят от вид трансформации, това ще бъде по-видно от обикновено, защото гледате с „други очи“ на важни за вас хора или може да погледнете на тях и от един невидим на пръв поглед ъгъл. Но знанието винаги е полезно и е хубаво да се възползвате от него. Чудесен признак е, ако днес не възникнат конфликти на интереси, можете да разчитате на определени личности- значи всичко в отношенията ви е стабилно и може да се радвате на хармония и в бъдеще. Иначе- набелязвате слаби звена и си изграждате стратегия, за да ги отстраните…