Дневен хороскоп за 29 декември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
150
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

25 лунен ден, Луна в Скорпион

Традиционно и през това време нашите инстинкти, интуиция се усилват в пъти. Това от една страна изкарва на повърхността прикриване до този момент някои наши качества, чувства и преживявания, а от друга – ние можем да надушваме опасностите още във въздуха и съответно да се предпазваме от тях…

По един естествен начин ставаме по-подозрителни, скептични.

Днес нашите реакции и тези на околните ще бъдат доста неконтролируеми, когато се наложи да защитаваме интересите си, да отстояваме мнението си, не е изключено- да попадне в подобни ситуации.

Те ще тестват нашата съобразителност или способност да задържим нещо ценно за нас…

В друг случай и в по- ярки краски разбираме- кой ни нанася щети, морални или финансови, на кого можем да разчитаме…

Можем да разкриваме тайни, да се сблъскваме с истини…

Денят е съпътстван от множество изненади, които в оптимален случай ще изчистят близкото ни обкръжение от токсични влияния или ще ни помогнат да превъртим предизвикателства в полза.

Случващото се може да преобрази обстановката около нас, но промени ще се случват там, където се е събрала достатъчно енергия за това, така че статуквото не може да бъде съхранено, но ние можем да насочваме този процес като не губим крайна цел от поглед.

Ако събитията са по външни и независещи от нас причини, тогава може да приемем,че някой подробности са ни убягвали и е крайно време да си „отворим очите“, да си „сверим часовника“ и т.н., всъщност звездите ще ни насочват предимно към подобни въпроси, възможности…

Хороскоп за роденита на 29 декември 

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– денят не протича по предварителен график, текущи ангажименти ще бъдат измествани от допълнителни, понякога изненадващи… В други случаи- наваксвате с някои задачи от миналото. Каквото и да е, от вас ще се изисква да реагирате на момента, за да се предпазвате от някои предизвикателства, но и да не пропускате шансове, за да сте адекватни на случващото се. Информационният поток е усилен, пак така носи изненади, но те ще ви помогнат да надникнете отвъд видимото, да си „ сверите часовника“, ако това се налага и с част от хората от вашето обкръжение… Пазете се от конфликти на интереси…

Телец, Дева, Козирог– днес може да имате усещането, че околните ви предизвикват, но и вашите реакции често ще са изненадващи, неконтролируеми, спонтанни. В повечето случаи това ще ви помогне да защитите интересите си, когато това се налага, да се освободите от неблагоприятни влияния, да изчистите недоразумения. Във фокуса вашите взаимоотношения- лични и делови. Днес те могат да се променят, обновят, а посоката ще зависи много от това- какво вие искате, но и какво се е насъбрало в миналото… Получавате голяма яснота, може да надникнете отвъд видимото, относно въпроси, които касаят важни за вас връзки. Възползвайте се, насочвайте, точно на тази сфера от вашия живот въздействате най-силно.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, някой от тях са изненадващи, други могат да внесат леко напрежение в ежедневието, поради различна визия за справяне между вас и влиятелни личности, ако има такива около вас… Въпреки всичко, денят е продуктивен, носи удовлетворение, може да ви направи някакъв подарък или да ви даде шанс да подействате и позитивно на вашите доходи. В следобедните часове и вечерта се пазете от недоразумения, за да не стане „ от нищо- нещо“.

Риби, Рак, Скорпион– днес трудно ще правите компромиси, ще сдържате емоциите си. Напротив, при евентуални провокации от отсрещната страна или вид неудовлетворение,вие ще реагирате остро, спонтанно и т.н.. В оптимален случай това ще ви даде възможност да изчистите недоразумения от миналото или да защитите интересите си. Може да узнаете и тайни, ако има скрити процеси, които действат зад гърба ви, то те ще бъдат в по-видни от обикновено. Добрата новина е, че вие ще насочвате в значима степен събитията, вие ще определяте емоционалния фон, тенденции и т.н. Така че всичко ще е наред или ще се превърта във ваша полза, ако канализирате тази мощна енергия в предварително избрана посока и без да губите крайната цел или желание от поглед.