4 съвета при покупка на дамски часовник за подарък

1
284
Добави коментар
clashbade
clashbade

Празниците могат да се окажат предизвикателство, когато не сме уверени, че ще успеем да достави радост на близките си

Магията на празниците несъмнено не се крие във вещите –  това е факт, но когато искаме да доставим радост на близките си, ние разчитаме именно на подаръците. По Коледа отстъпките са примамливи, а вариантите за красиви и елегантни предложения, многобройни.

За да постигнем желания ефект обаче, трябва да се вслушаме в съветите на познавачите в тази сфера. Именно по този начин ще покажем, че не само вложените средства са от значение, а жестът ни е израз на уважение към самата получателка.

Качественият женски часовник е като бижу и той със сигурност ще носи удоволствие на собственичката си в продължение на години.

През нейните очи

Винаги, когато избираме подарък, трябва да помним за кого е той и да не влагаме личните си предпочитания на всяка цена. Колкото и добри да са намеренията ви, ще разочаровате дамата, ако не сте погледнали през нейните очи.

На пазара съществуват различни модели, а тях може да ги отсеете според вкуса и самия тип на жената, за която е предназначен часовникът.  

Опасни рискове

Не е желателно да подлагате на риск подаръка си, ако не сте сигурни, че тя обича ексцентричните форми и ярките цветове. Може и да се харесат, но ако нямате такава гаранция, ще постигнете обратния ефект.

Класическият дизайн е печеливш и непреходен – тук почти няма шанс да сгрешите, но внимавайте, никога не се придържайте към клишета, а преценете личността.

Стилът и малките детайли

Може да ви е трудно да прецените, но винаги има начин да проучите дамата на сърцето си. Разгледайте внимателно колекцията й от бижута. Не е нужно да имате достъп до дома й, ако не живеете заедно. Просто забележете с какво излиза тя в ежедневието си. Какви накити слага, носи ли гривна, с кои аксесоари съчетава облеклото си.

С този подход ще имате гарантиран отговор за нейния типичен стил. И след това много бързо ще се ориентирате за подходящия модел часовник, а от там крачката до искриците в очите й е много малка.

Бъдете предвидливи

Поднесете кутийката с изненада в удачния момент или я поставете под елхата, за да предизвикате емоции и щастие.

Не пропускайте и тривиалните обстоятелства – да се наложи регулиране на каишка, корекция според изискванията или китката, или дори връщане на стоката, ако случайно има причина да не отговаря на очакванията й.