Дневен хороскоп за 02 януари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
194
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Новолуние, Луна в Козирог

Днес сме под влияние на новолуние, което е в зодиакалния знак Козирог.

Както повечето от вас знаят, новолунието се свързва с ново начало, а то сега обещава- да възникнат шансове да стабилизираме и подобрим финансовото си състояние.

Можем да очакваме, че държавни или управленски структури ще вземат решения, които ще имат подобно отражение.

В индивидуален аспект- мнозина ще успеят да направят пробив в кариерното си развитие, да превъртят някои предизвикателства в полза, да се справят с повишена конкуренция. Успехите на едни ще са за сметка на изместването на други.

От тази гледна точка може да се каже, че през следващите около две седмици ще ескалира повишена борба за надмощие, ще се пренареждат пластове в колективи, ще успяват онези, които разчитат на натрупан опит и авторитет, действали се в тази посока и в миналото и сега наваксват с резултати….

Луната в Козирог днес ще ни направи по-сериозни, практични, ще се „ приземим“ от ангажименти, които са повече по задължение, но могат да ни действат стабилизиращо… Традиционно и през това време емоциите ни изстудяват, но можем да виждаме истината или обикалящата действителност такава, каквато е…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за родените на 02 януари

Овен, Лъв, Стрелец– въпреки че е почивен ден, вие може да бъдете по-ангажирани, може да отхвърлите успешно текущи дела, може да проведете разговори, които касаят вашето благоденствие и бъдещ просперитет. Днес може да защитите успешно интересите си, чудесен признак е, ако получите вид удовлетворение, новини и предложения, които ще имат позитивен ефект върху финансовото ви състояние, професионална реализация и т.н. Това новолуние може да означава ново начало за вас, което ще прораства през следващите седмици и ще ви даде шанс да подобите позициите си на работното място или да получите повишение на доходите, ако условията на трудно позволяват.

Телец, Дева, Козирог– днес сме под влияние на новолунието в Козирог, към вас то е напълно и позитивно настроено, ще ви даде шанс да разширите хоризонтите си на развитие, да сбъднете ваша съкровена мечта, независимо дали тя е свързана с професионална реализация или пък с любим човек. Хубаво е самите вие да бъдете по-инициативни в избрано от вас направление, дори и символични действия, вид намерения, ще действат като „ посети семена“, които ще имат своето значение и отражение в бъдеще време. Изградете си стратегия към по-далечни и по-значими цели, направете първа крачка в тази посока.

Водолей, Везни, Близнаци– днес сме под влияние на новолуние, което може да ви подейства обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл, ако съзнателно действате в посока, така че да получите подкрепа и одобрение от страна на хора, които могат да допринесат за благоденствието ви. Въпреки всичко, мнозина ще имат усещането, че са на прага на житейски кръстопът, а това често означава, че имате избор и варианти, помислете, изберете Вектор на развитие според това- на кого можете да разчитате, с кого гледате в една посока и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– днес но под влияние на новолуние , за вас то може да означава ново начало във вашите взаимоотношения , и лични, и делови. В повечето случаи- посоката ще е напълно позитивна за вас, вие ще имате шанс да обновите вашите връзки, понякога по един внезапен и много приятен начин. Ще може да изчистите евентуални недоразумения с любими хора или пък- ще ги надградите, обогатите по някакъв начин. Някой от вас ще се сдобият с по-голяма популярност, ще имат шанс да изпъкнат и да заемат по-престижни позиции в колектив… Тази тенденция ще расте през следващите около две седмици, възползвайте се по оптимален начин.