Спечелете GoPro камери, ваучери за пазаруване за SportDepot и куфари belVita

4
272
Добави коментар
pgp

Продукти, участващи в Промоцията (Играта): всички бисквити Milka, belVita, San, OREO, Barni и TUC, независимо от вида и грамажа.

Механизъм на Промоцията (Играта):

    Стъпка 1: Купи бисквити Milka, belVita, San, OREO, Barni и/или TUC (независимо от вида и грамажа) в периода на Промоцията, без ограничение за минимална и максимална стойност на покупката. Бонбони, шоколади и други изделия на гореизброените брандове не участват в тази Промоция (Игра).

    Стъпка 2: Регистрирай валиден мобилен телефонен номер, стойността на закупените бисквити Milka, belVita, San, OREO, Barni и TUC, датата и номера на касовата бележка на интернет страницата www.go.milka.bg. За фактури от Метро кеш енд Кери България ЕООД, регистрацията се осъществява чрез регистриране на 10-цифрения номер на фактурата, датата и общата сума с ДДС на закупените бисквити Мilka, belVita, San, OREO, Barni и/или TUC от фактурата.

    При регистрацията участникът трябва:         да въведе валиден мобилен номер         да въведе номера на касовата бележка или 10-цифрения номер на фактурата от Метро кеш енд Кери България ЕООД         да въведе общата сума от закупените бисквити Мilka, belVita, San, OREO, Barni и/или TUC         да въведе датата на касовата бележка/фактура от Метро кеш енд Кери България ЕООД         да потвърди, че не е робот         да потвърди (чрез чек-бокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта go.milka.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на go.milka.bg