Дневен хороскоп за 3 януари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
169
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

1 лунен ден, Луна в Козирог

Ден след новолунието в Козирог ние ще се фокусираме силно върху приоритети, които се отнасят до нашето благоденствие, по-добър социален статус или нещо друго ценно за нас и индивидуално за всеки, но свързано с чувството за щастие или онова, което най-силно желаем.

Така днес може да разискваме теми, които са свързани с професионалната ни реализация, но в някои случаи- това ще бъдат нашите чувства, обвързаност с любими хора и т.н.

Няма да е чудно, ако днес сме по-склонни да изразяваме онова, което изпитваме, извира от душата ни и от сърцето ни.

Ще бъде по-видно от обикновено- какво най-много искаме, какво обсебва съзнанието ни, но също- в каква степен то е осъществимо.

На практика могат да възникнат реални събития, известия, които да ни покажат кои от мечтите ни ще се материализират. В друг случай- ние интуитивно надушваме шансовете…

Мисленето е доста креативно, изобретателно, съчетание от здрав смисъл и инстинкти.

Мнозина ще получат някакви вътрешни прозрения, в повечето случаи ще действаме целесъобразно, конструктивно и т.н.

Миналото ни застига чрез чувства, събития, усещане за „дежа вю“ понякога…

Хороскоп за родените на 03 януари

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста конструктивен, позитивен за вас, успявате да отхвърлите доста дела по оптимално добър начин. Денят е подходящ да подействат е позитивно на интересите си, да материализирате ваши желания, да спечелите нещо, да получите подарък. Хубав ден да хармонизирате най-близките си отношения, в дома и семейството, но не само. Денят е показателен- на какво и кого можете да разчитате, кой подкрепя честолюбивите ви планове. Може да получите интересни известия, предложения или това да са интуитивни прозрения… Ден след новолунието е подходящо- да направите стъпки, дори и това да са символични понякога, в посока, която ще ви подейства обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл.

Телец, Дева, Козирог– днес често ще се оказвате в център от внимание, ще се намират хора, които да докоснат сърцето ви, но и вие ще действате така на отсрещната страна. Не са изключени разговори, които разкриват чувства, преживявания и в повечето случаи- това ще има силно позитивен ефект. Ако все пак и в някои случаи това не е така, тогава денят е подходящ да изчистите евентуални недоразумения между вас и важни за вас хора, така и ще бъде, стига да не са преминати някои граници в миналото, зад които няма връщане назад. Могат да ви обземат минали преживявания, стари приятели да напомнят за себе си или миналото да ви застигне по някакъв начин… Получавате втори шанс, ако имате нужда от такъв, да си върнете нещо ценно, което не е трябвало да напуска живота ви.

Водолей, Везни, Близнаци– може да имате нужда от почивка, да се отдадете само на близки и любими хора. Денят ви дава възможност да получите широка яснота по водещи за вас въпроси… Може да откриете начин да въздействате на теми, за които иначе сте учители, че са извън контрола ви. Пред вас продължават да се разкриват варианти на развитие, особено, ако търсите такива. Днес може да получите подарък, неочаквана опека, може да узнаете тайни, които се превръщат в сила или възможност по обходни пътища да постигнете вашите цели.

Риби, Рак, Скорпион– денят ви фокусира върху важни за вас връзки, партньорски отношения. Днес ще можете да ги оздравите или да преживеете мигове, които са незабравими… Ако в миналото са възниквали някакви недоразумения, те сега могат да напомнят за себе си, но се появяват шансове да ги изчистите, изясните и т.н. Стари приятели или минали чувства, преживявания могат да напомнят за себе си… Получавате интересни, приятни известия, не ви липсва компания и внимание, самите вие оказват и силно въздействие на околните, възползвайте се по оптимален начин…