Модерни Виолетови Рокли и Дрехи 2022

2
214
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Дойде времето за покупка на виолетова рокля !Ако във вашия гардероб все още нямате нищо виолетово сега е момента да си набавите !balnirokli.com подбра за вас интересни визии във виолетов цвят от различни дизайнерски колекции. Тук са представени рокли,блузки,поли и интересни идеи за виолетова визия през 2022.

Виолетовият цвят може да промени живота ви!Прочетете какви свойства има той да влияе върху психиката ви и тогава ще разберете защо е избран за цвят на 2022 година.

Института за мода Pantone завоюва световен авторитет и днес в него се вслушват много дизайнери и потребители. Може да се каже ,че той определя цветовете в модата за година напред. За цвят на 2022 специалистите са избрали виолетовият нюанс Very Peri-това е син цвят с виолетово-червен оттенък. Този сложен цвят е по-близо до виолетовата гама ,отколкото до синята,затова просто ще го наричаме виолетов.

По думите на експертите Very Peri е символ на глобалния дух на времето и преходния период ,който преживяваме в момента. Цифровият дизайн ни позволява да разширим границите на реалността,отваряйки вратите за динамичен виртуален свят,където можем да изследваме и да създаваме нови цветови възможности.

Не толкова отдавна Pantone вече направиха избор в полза на подобен нюанс. През 2018 г. за главен е назначен Ultra Violet 18-3838. Тогава той въплъщава духа на изобретателността и творческото въображение. През 2018 г. вярвахме, че ултравиолетовата светлина ще помогне на хората да видят посоката на развитие и да им каже как да преодолеят трудностите. Сега ни е обещано, че светът ще бъде подпомогнат от виртуалната реалност, за която се говори от 30 години, точно тогава през 1992 г. излиза филмът „Човекът косач“. Годините минават, а ситуацията в света става все по-лоша и по-сложна. Сега виолетовият нюанс Very Peri под номер 17-3938 се втурва на помощ. Може да се нарече люляк, той е по-мек и по-мек. Въпреки че сега се нуждаем от още по-силен цвят от ултравиолетовия.

Както знаем, лилавото е последният цвят в цветовия спектър, отворен за човешкото око. След това има други нюанси, които по-правилно се наричат ​​радиация, те не са видими за обикновените хора. Само специални очила и оборудване фиксират тези излъчвания. Следователно, виолетовото може да се нарече Омега на цветовия спектър, няма нищо повече. Този цвят се смята за най-духовния, креативен и интелектуален от древни времена. Ако искате да подобрите своята креативност и умствени способности – носете лилави рокли или поне блузи, панталони, шалове, шапки…

Доказано е, че лилавото в облеклото и особено в интериора има положителен ефект върху умствените и творческите способности. Ако стените във вашия офис са боядисани в този прекрасен цвят, вашата производителност ще се увеличи. Това важи за най-наситените нюанси, но ако изберете деликатни лилави нюанси с пастелен характер, те ще имат релаксиращ ефект. Дори исках да направя ремонт в апартамента. Първата стъпка е да направите офис в лилави цветове. От 2018 г. попълних гардероба си, първо си купих лилава рокля, после качулка, трикотаж, лилави чорапи и бельо. През годините успях да променя много в живота си към по-добро. Както знаете, нашите дела могат да се съдят по нашата интелигентност и творчески способности – има постижения, което означава, че ставаме по-умни и се развиваме.

Повечето хора се ориентират лошо в нюансите на лилаво, така че не трябва да сте твърде придирчиви при избора на цвета на рокля в магазин, като непрекъснато сравнявате цвета на тъканта със снимките на вашия смартфон. Човешкото око не е най-точният инструмент; при различни условия на осветление сянката ще промени наситеността и не забравяйте за несъвършенството на предаването на екраните на смартфони. Всички тези нюанси ще бъдат модерни през 2022 г. Единственото нещо, което трябва да имате предвид, е насищането. Това са най-интензивните ярки лилави рокли, които влияят на психиката и активират допълнителни ресурси за творчество и интелектуална дейност.

В заключение искам да кажа, че лилавото в гардероба и интериора ще бъде безсилно, ако ние самите не положим усилия да постигнем положителни промени в живота. Всички човешки слабости и страсти водят само до деградация и загуба. Вижте как се промениха хората по време на пандемията. След 2 години на пандемията магазините започнаха да поръчват много дрехи с 2 размера по-големи! На първо място, всички ние трябва да се борим със слабостите си, да намираме радост и удоволствие в ученето, работата, развитието и духовността, тогава лилавото ще ни помогне, защото това е цветът на учените и творческите хора, а не на безделниците, хленчовете и любителите на вкусна храна! Макар че лично аз не вярвам, че лилавото по някакъв начин ще помогне на обществото ни да пренасочи хода на историята в положителна посока. Човечеството е болно психически и духовно и затова планетата се нуждае от по-силна подкрепа и тежко нулиране.

Как Боровинките са полезни за Здравето?

Какво показват цветовете на плодовете и зеленчуците ?

Вода с Куркума на Гладно- ползи и вреди

Психични причини за Бръчки

Признаци на Уроки,Родово Проклятие

 

10 Стайлинг Правила,които всяка Елегантна Жена Трябва да знае

Модни Блузи за Всеки Повод

Официални Дълги Рокли 2022

Лека Бисквитена Торта без печене

Черни Официални Рокли

Мед или Захар ? Какво да изберем

10 Неща,Които Елегантните Жени никога не носят

Как да се Обличаш Стилно През Зимата ?

Боядисване на Косата,Което Подмладява

Портрет по Снимка за Подарък

Он-лайн Галерия- Картини от български художници с международни награди