Дневен хороскоп за 07 януари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
162
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

6 лунен ден, Луна в Риби

Почти през целия ден Луната ще аспектира Нептун, така че високата впечатлителност ще продължи да ескалира, дори още повече отпреди.

През целия ден могат да възникват обстоятелства, които да променят предварителните ни планове, не е изключено да настъпи известно объркване следствие на чудо, разгадано, това понякога могат да бъдат тайни, които изплуват на повърхността.

От една страна ние можем да разгадаваме скрити процеси, от друга- вероятността от манипулации, изкривяване на действителността, грешни стъпки от вид подвеждане- ще е много висока. Това което може да ни помогне като верен ориентир в подобни моменти- това ще бъде натрупан опит като се осланяме на доказано работещи механизми, хора, на които по принцип можем да имаме доверие.

Все пак денят не протича по предварителен график, дори и само поради факта, че може да сме по-разсеяни, да се разпиляваме в различни посоки, защото ни липсва известен фокус, а някой- може да се чувстват и по-изморени от обикновено. Денят ще премине спокойно, ако внимаваме на кого се доверяваме, не позволяваме да ни въвличат в нещо нечестно, интриги и т.н., дори и да има провокации и за това.

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Нумерологичен хороскоп за месеца

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да имате повече нужда от почивка или да обърнете поглед към себе си, да се вслушате във вътрешния си глас и да удовлетворите онова, което душата ви най-силно желае. Може да имате при чувствия, интуитивни прозрения, но също така, ако има нещо, което е некоректно или действа зад гърба ви- ще бъде по-видно от обикновено. Това не пречи- да се пазите от манипулации, измами, вид подвеждане. Денят не протича по предварителен график, подходящо време да се освободите от онова, което е деструктивно, няма място в бъдещото ви развитие. Ваши близки- могат да имат нужда от повече внимание, същевременно, ако са се натрупали някакви недоразумения в дома и семейството, те ще ескалират и нека това да се превърне в повод да ги изчистите.

Телец, Дева, Козирог– днес провеждате доста интересни разговори, може да узнаете тайна, но също така е полезно да се пазите от манипулации, изкривяване на факти. Вие имате точен радар за това, здраво стъпили сте на земята, така че повечето от вас ще могат да се справят с подобно предизвикателство. Днес едни връзки могат да станат по-здрави, защото някой ще успее да ви повлияе силно, самите вие може да инициирате разяснителни разговори или преговори, които пак така да имат положителен ефект.Но може да прекратите контакти, които са неискрени, ако има такива- ще можете да ги разпознаете.

Водолей, Везни, Близнаци– акцентира се върху професионалната ви реалзация, репутация, пари…От една страна се появяват възможности да подобрите и стабилизирате финансовото си състояние, да спечелите нещо важно за вас, да се представите отлично на работното място, а от друга- ако има някой слаби звена, които влияят на кариерното ви развитие, то те ще бъдат по-видни от обикновено. Възможни са и някой обърквания на предварителните планове, това може да са допълнителни изисквания, промени в условията на труд…Пазете се от подвеждане, недоразумения с колеги и не само, също- повишени разходи, които после може да се окажат и за нецелесъобразни.

Риби, Рак, Скорпион– влиянието ви върху околните продължава да е много високо и ако пожелаете, вие ще получите вид подкрепа, можете да оздравите важни за вас връзки. Вие определяте емоционалния фон за околните…Днес може да използвате доста креативни способи, така че да придобиете онова, което желаете. Може да се разпилявате между това, което сърцето ви желае и друго, което е по задължение. Денят не протича по предвалителен график, може да се разпилявате в различни посоки и според „искам“ и „трябва“…Пазете се от повишени разходи, може да имате усещането в последно време, че парите изтичат между пръстите ви..