Дневен хороскоп за 09 януари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
218
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Осми лунен ден, Луна в Овен

Луната в Овен Днес ще ни прави по-нетърпеливи, борбени, трудно ще приемаме всякакви ограничения или пък вид несправедливости, ще се борим за свои права, интереси, онова, което желае или обичаме.

В положителен аспект- това ще ни помогне да направим пробив в избрано от нас направление, да демонстрираме своите качества, да отстраним от пътя си онова, с което не сме съгласни.

Ще действаме с голям размах и смелост, но ако се преминат определени граници, тогава дори и несъзнателно можем да постигнем обратен от желания ефект, можем да нараним определени хора или пък да действаме против интереса си.

Все пак денят може да бъде много позитивен, конструктивен, ако не губим крайна цел от поглед… Полезно е да се пазим от евентуални конфликтни положения и съзнателно да избягваме конфликти, особено през втората част на деня и вечерта.

Таро-отговор на въпрос

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- днес ще проявявате голяма инициативност и може да постигнете почти всичко, към което се стремите, защото действате смело, с голям размах, упорито и можете да наложите мнението си… Трябва да внимавате обаче, да не преминавате определени граници, иначе твърдостта, която сте склонни да демонстрирате, ако се преминат определени граници, тогава могат да ви въвлекат в конфликт на интереси, други спорове, които по-скоро да ви нанесат щети. Не са изключени повишени разходи, в оптимален случай- това ще бъдат полезни инвестиции във вас самите или в любими хора.

Телец, Дева, Козирог– денят може да ви подтиква да се справяте с въпроси, които са останали неразрешени във времето, това могат да бъдат спорните ми между вас и важни за вас хора, а могат да бъдат и дела, с които трябва да наваксате. Подходящо е- да следвате естествения ход на събитията, защото денят не протича по предварителен график. Хубав ден да изчистите евентуални недоразумения между вас и вашите близки, вашето семейство и не само… В такъв случай, ако това се налага, ще трябва да действате по-гъвкаво, да балансирате между различни интереси. Препоръчително е да не се претоварвате, да обърнете повече внимание и на себе си.

Водолей, Везни, Близнаци– звездите акцентират върху важни за вас взаимоотношения, с близкото ви обкръжение, партньорски връзки, семейство и т.н. Денят е подходящ да ги оздравите чрез разяснителни разговори, прояви на повече толерантност и не само. Ако има някакви слаби звена, между вас и околните, вид недоразумения, те ще се проявят и нека това да се превърне в повод да се изчистят… Информационният поток е много усилен, носи ви ценно знание, възможност чрез диалози да постигнете много. Служите си с думите като с оръжие и може да печелите битки, стига да не се преминат определени граници на добрия тон. Няма да ви липсва внимание и компания.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен от множество ангажименти, но и доста продуктивен, ще може да отхвърлите множество дела, за които преди не ви е стигала енергия или мотивация. Денят е подходящ да защитите интересите си или да спечелите нещо важно за вас. На този фон могат да ескалират някой конфликти на интереси, съответно и разяснителни разговори. Не позволявайте евентуални недоразумения и по чисто финансови въпроси да застават между вас и любими хора… Разбира се, трябва умело да балансирате, така че да не се преминават граници в които вие да бъдете ощетени или пък отсрещната страна… Все пак подобни равносметки ще ескалират по различни поводи.