ПРЕДСТОЯТ НИ СЪДБОНОСНИ ВРЕМЕНА В БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ОБСТАНОВКА БЕЗ АНАЛОГ В НАЙ-НОВАТА НИ ИСТОРИЯ.

1
149
Добави коментар
clashbade
clashbade

ЗА СИЛНА ДЪРЖАВА!!!

ОТ НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ЗАВИСИ ПОСОКАТА НА РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ И НЕЙНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ – ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ – СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ЩЕ Я БЪДЕ ИЛИ НЯМА ДА Я БЪДЕ  БЪЛГАРИЯ.

ЗА ДА СПЕЧЕЛИМ ВАШЕТО ДОВЕРИЕ НИЕ ОТ ПП БНО Е НЕОБХОДИМО ДА ЗАЯВИМ НАШАТА ПОЗИЦИЯ ПО ВСИЧКИ ВАЖНИ ВЪПРОСИ И ТЕМИ И ДА СПОДЕЛИМ НАШИЯ ПРОЧИТ НА СЪБИТИЯТА СЛУЧИЛИ СЕ В БЛИЗКИТЕ ГОДИНИ, В ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА И СЛУЧВАЩИ СЕ ДНЕС.

ЗА ДА НАПРАВИТЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ НАШАТА ПОЗИЦИЯ ПО НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ И ТОГАВА ДА НАПРАВИТЕ СВОЯ ИЗБОР.

ЕТО И НАШАТА ПОЗИЦИЯ ПО НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ:

ПОЛИТИКАТА. КАКВО ЗА НАС Е ПОЛИТИКАТА И ЗАЩО УЧАСТВАМЕ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ. КАК РАЗБИРАМЕ ПОЛИТИКАТА И ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАМЕ С НЕЯ.
ЗА НАС ПОЛИТИКАТА Е ДЪЛГО И МЪЧИТЕЛНО ПЪТЕШЕСТВИЕ И ЗАНИМАНИЕ, ИЗПЪЛНЕНО С ДОСТА ПРЕМЕЖДИЯ И ОПАСНОСТИ         С НЕИЗВЕСТЕН КРАЙ. ЩАСТЛИВИЯ КРАЙ И УСПЕХА В ПОЛИТИКАТА НИКОГА НЕ Е ГАРАНТИРАН – МНОГО ЧЕСТО ВСИЧКО ЗАВЪРШВА С КАТАСТРОФА.
ЗАНИМАВАМЕ СЕ С ПОЛИТИКА ПО ПРИНУДА – ТЪЙ КАТО ТЯ СЕ ЗАНИМАВА С НАС И НЯМА КАК ДА ИЗБЯГАМЕ ОТ НЕЯ – ИСКАМЕ ИЛИ НЕ ИСКАМЕ.  ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА ТОВА СТАНА ЯСНО ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН – ПОЛИТИКАТА СТИГНА ДО ВСЕКИ ЧОВЕК – ВИРУСА ПОКАЗА КОЛКО ГЛУПАВА И КЪСОГЛЕДА Е БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА. ТАКА ЧЕ ИСКАМЕ ИЛИ НЕ ИСКАМЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ПОЛИТИКА – ПОЛИТИКАТА СЕ ЗАНИМАВА С НАС.
ГРЕШКИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ СТИГАТ ДО ВСЕКИ БЪЛГАРИН И ТОРМОЗЯТ ВСЕКИ БЪЛГАРИН – ТАКА ЧЕ  НИЕ ЩЕ УЧАСТВАМЕ  НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЗА ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА КОРИГИРАМЕ ТЕЗИ ГРЕШКИ НА ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО СТИГНАХА ДО ВСЕКИ БЪЛГАРИН.
ВИРУСА ПОКАЗА ЧЕ ТЕЗИ ГРЕШКИ МОГАТ ДА БЪДАТ СМЪРТОНОСНИ И ДА УБИВАТ – ГЛУПАВИТЕ ПОЛИТИЦИ С ТЕХНИТЕ БЕЗУМИЯ И ГЛУПАВИ РЕШЕНИЯ ДОВЕДОХА ДО СМЪРТТА НА МНОГО БЪЛГАРИ.
МЕЖДУНАРОДНАТА СИТУАЦИЯ. КАК ОЦЕНЯВАМЕ МЕЖДУНАРОДНАТА СИТУАЦИЯ ДНЕС.

ЕТО НАШИЯТ ПРОЧИТ НА МЕЖДУНАРОДНАТА СИТУАЦИЯ ДНЕС:

ВИРУСЪТ ПО СЪЩЕСТВО БЕШЕ И ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ БОЙНО УЧЕНИЕ – ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ – НАЙ-ВЕРОЯТНО СИНХРОНИЗИРАНА МЕЖДУ СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВО – БАНКОВА  И  ХАЙ ТЕК – ЗАПАДНА ОЛИГАРХИЯ С АКТИВНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА КРЪГОВЕ ОТ КИТАЙСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ.

ЦЕЛИТЕ НА ТАЗИ БОЙНА ОПЕРАЦИЯ СА МНОГО И НАЙ-РАЗЛИЧНИ.

ЕДНА ОТ ТЯХ Е СВАЛЯНЕТО НА ДОНАЛД ТРЪМП ОТ ВЛАСТ И ДЕМОНТИРАНЕТО НА НАЦИОНАЛНАТА ДЪЛЖАВА, КОЯТО ТРЪМП ЗАПОЧНА ДА ИЗГРАЖДА.

ПО СЪЩЕСТВО ВИРУСА Е БИТКА НА ЖИВОТ И СМЪРТ МЕЖДУ ГЛОБАЛИСТИТЕ И НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА.

ГЛОБАЛИСТИТЕ ПУСНАХА ВИРУСА ЗА ДА  УНИЩОЖАТ И ОТСЛАБЯТ НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА И НАЦИОНАЛНАТА ИКОНОМИКА – КАКТО В САЩ ТАКА И НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА – В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ИЗВЪН НЕГО.

ТРЪМП  МОЖЕ БИ Е ПОСЛЕДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ – ДРУГАТА ЦЕЛ Е РАЗПАДА НА САЩ – КОЙТО МЕЖДУВПРОЧЕМ ЗАПОЧНА ВЕЧЕ И ТЕЧЕ С ПЪЛНА СИЛА.

 ДНЕС ОКЛАХОМА ГЛАСУВА СУВЕРЕНИТЕТ, КОЕТО НА ПРАКТИКА ЗНАЧИ ОТЦЕПВАНЕ ОТ САЩ, СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ Я ПОСЛЕДВА И ТЕКСАС – РАЗПАДА НА САЩ ВЕЧЕ Е В ХОД – 15 ЩАТА ЗАВЕДОХА ДЕЛА СРЕЩУ НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ С ЦЕЛ ДА БЛОКИРАТ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА УКАЗИТЕ МУ – РАЗПАДА НА САЩ ПРЕДСТОИ.

ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ГЛОБАЛЕН ХАОС И НЕСТАБИЛНОСТ – ТОЗИ ФИЛМЕ ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ ПРЕЗ 1991 С РАЗПАДА НА СССР.

САЩ – СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ – ТОВА Е СЪВРЕМЕННАТА ВЕРСИЯ НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ В НЕЙНИЯ ЗАЛЕЗ И ТРАГИЧЕН КРАЙ. ПРОГНИЛА И РАЗПАДАЩА СЕ ИМПЕРИЯ С ПОКВАРЕН И КОРУМПИРАН ЕЛИТ – ПЕДАЛИ И ПЕДОФИЛИ НА ВЪРХА.

В САЩ В МОМЕНТА СКОРОСТНО СЕ ПРОКАРВА ЗАКОНОДАТЕЛСТВО КОЕТО ИЗРАВНЯВА ПРАВАТА НА ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ – ПЕДАЛИ, ЛЕСБИЙКИ – ЛБГТ ОБЩНОСТИ, ТОВА ЗАКОНОДАТЕЛСТВО СИЛОВО СЕ НАЛАГА И НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ – ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА ЕС ГЛАСУВА, ЧЕ ЕВРОПА Е ПРОСТРАНСТВО ТОЛЕРИРАЩО ЛБГТ ОБЩНОСТИТЕ ПОД СИЛНИЯ НАТИСК НА САЩ – РАЗПАДА НА САЩ ПРЕДСТОИ – А ОТТАМ И РАЗПАДА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. САЩ Е ПРЕД ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, ФАТАЛНО РАЗДЕЛЕНА НА ДВА ЛАГЕРА КОИТО ЩЕ ВОЮВАТ ПОМЕЖДУ СИ НА ЖИВОТ И СМЪРТ.

ВИРУСА. КАКВО ВСЪЩНОСТ СЕ СЛУЧИ С ПУСКАНЕТО НА ВИРУСА.

ВИРУСА ДОВЕДЕ ЗАСЕГА ДО ХАОС И ОГРОМНИ ЩЕТИ ВЪРХУ СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО – ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА ПОРАЖДА МЕЖДУНАРОДНО НАПРЕЖЕНИЕ И РИСКА ОТ ВОЙНИ – ЛОКАЛНИ,  РЕГИОНАЛНИ И ГЛОБАЛНИ СЕ ЗАСИЛВА СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН.

НАШИЯ ПРОЧИТ НА ТОВА ИСТОРИЧЕСКО СЪБИТИЕ – ИЗПУСКАНЕТО НА ВИРУСА Е ЧЕ ТО ПО СЪЩЕСТВО ПРЕДСТАВЛЯВА

ПОКУШЕНИЕ НА СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВА ОЛИГАРХИЯ НАД НАЦИОНАЛНИТЕ ИКОНОМИКИ И ИНДУСТРИИ.

ПУСКАНЕТО НА ВИРУСА Е ВЕРОЛОМНО НАПАДЕНИЕ НА ГЛОБАЛИСТИТЕ СРЕЩУ НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА И НАЦИОНАЛНАТА ИНДУСТРИЯ С ЦЕЛ ДА ГИ УНИЩОЖИ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ И ДА ГИ ЗАЛИЧИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА.

ИЗХОЖДАЙКИ ОТ ТОВА РАЗБИРАНЕ – ЧЕ БЕШЕ ИЗВЪРШЕНО ПОКУШЕНИЕ И ВЪРХУ  НАЦИОНАЛНАТА ИКОНОМИКА  И ИНДУСТРИЯ И НА ПРАКТИКА СЕ НАМИРАМЕ В СЪСТОЯНИЕ НА ИКОНОМИЧЕСКА ВОЙНА – НИЕ УЧАСТВАМЕ В ТЕЗИ СЪДБОНОСНИ ЗА СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ ИЗБОРИ С ЯСНОТО РАЗБИРАНЕ ЗА ЦЯЛАТА СЕРИОЗНОСТ НА ИЗБОРА КОЙТО ЩЕ НАПРАВИ ВСЕКИ ОТ НАС.

СИТУАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ – КРАТЪК ПРЕГЛЕД. КАКВА Е СИТУАЦИЯТА В  БЪЛГАРИЯ ДНЕС.
СЪСТОЯНИЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИЛИ

УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ ДНЕС  Е  НА КРАЯ НА ПЪТЯ СИ. ОТ СИМВОЛ НА ПОБЕДАТА И УСПЕХА ТЯ СЕ ПРЕВЪРНА В СИМВОЛ НА СРАМА И ОМРАЗАТА, НА ПОДИГРАВКИТЕ И САРКАЗМА. БОЙНИЯ И ДУХ Е СЛОМЕН, БОЙНОТО И ЗНАМЕ Е СЧУПЕНО, СЛАВАТА И Е ПОМРЪКНАЛА И ПРЕД НЕЯ Е САМО ПРОПАСТТА.

КОАЛИЦИОННИТЕ ИМ ПАРТНЬОРИ – ПСЕВДО ПАТРИОТИТЕ – СЪЩО СА НА КРАЯ НА СВОЯ ЖИЗНЕН ПЪТ – ТОТАЛНО ДИСКРЕДИТИРАНИ И ОМЪРСЕНИ ОТ БЕЗБРОЙ СКАНДАЛИ ТЕ СА НА ПЪТ ДА ИЗЧЕЗНАТ.

ОПОЗИЦИЯТА – ЛЕВИЦАТА – Е СЛАБА И ОБЕЗКЪРВЕНА ОТ КЪСОГЛЕДАТА СИ ГЛУПАВА И ВЛАСТНА ЛИДЕРКА, КОЯТО СИСТЕМАТИЧНО ОБЕЗЛИЧАВА ПАРТИЯТА СИ.  В СТРЕМЕЖА СИ ДА ПРИДОБИЕ ПЪЛЕН КОНТРОЛ НАД ПАРТИЯТА СИ ТЯ Я ОБЕЗКЪРВИ И ОТСЛАБИ.

ТРАДИЦИОННИТЕ ДЕСНИ ПАРТИИ – ГРАДСКАТА ДЕСНИЦА – СЕ КРЕПЯТ НА ПОВЪРХНОСТТА ОТ ТВЪРДИЯ СИ НОСТАЛГИЧЕН ЕЛЕКТОРАТ ОТПЕРИЛ ВЗОР В МИНАЛОТО И ЖИВЕЕЩ В МИНАЛОТО

НЕДОРАЗУМЕНИЯТА ОТ ПРОТЕСТА – ОРЕЛ РАК И ЩУКА СЪЩО БРЪМЧАТ ВСЕКИ ДЕН В ТЕЛЕВИЗОРА И НЯМА ДА ПРЕСКОЧАТ ЛЕТВАТА. ДАЖЕ И ДА Я ПРЕСКОЧАТ – КАКВО ОТ ТОВА? ТЕ ВСЪЩНОТ НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.

ПАРТИЯТА ЕНИГМА – ИМА ТАКЪВ НАРОД – ЗА КОЯТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВА ПАРТИЯ Е ВСЪЩНОСТ – МАГНИТ ЗА ОЛИГОФРЕНИ МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ РЕШАВАЩА ЗА СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ – КОЕТО Е БЕЗКРАЙНО ОПАСНО – НИКОЙ НИЩО НЕ ЗНАЕ ЗА УБЕЖДЕНИЯТА НА ТЕЗИ ХОРА – СБИРЩАЙН ОТ ИДИОТИ.                     НАЙ-ОПАСНОТО ПРИ ТЯХ Е ЧЕ ЩЕ СЕ ОКАЖАТ ТРОЯНСКИ КОН НА ОЛИГАРХИЯТА – ВСИЧКО СРЕЩУ КОЕТО СЕ БОРИМ.  СПРАВКА – РЕКЛАМИТЕ КОИТО ТЕКАТ ПО ТЯХНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ.

ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ – ТРОЯНСКИЯ КОН НА ДЕМОКРАЦИЯТА – НАЙ-ДИСЦИПЛИНИРАНАТА И ОПАСНА ПАРТИЯ В ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ ЗАПАЗВА ПОСТОЯННАТА СИ СИЛА ОКОЛО 10%, КОЕТО СЪЩО Е БЕЗКРАЙНО НЕПРИЯТНО И ОПАСНО.   ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ Е ОСНОВНИЯ ГЕНЕРАТОР НА БЕДИТЕ СПОЛЕТЕЛИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ.  ТЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ – ТОВА Е ТУМОР ЗАЛЕПИЛ СЕ ЗА СНАГАТА НА БЪЛГАРИЯ И НИЕ ТРЯБВА ДА ГО ИЗСТЪРГАМЕ И УНИЩОЖИМ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ АКО ИСКАМЕ ДА ИМАМЕ БЪДЕЩЕ.

ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ – ДЖУДЖЕТА – ТЕ ПРОСТО НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ –  НАД 20 ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ПАРТИИ ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ВАШИЯ ГЛАС В ТАЗИ ОПАСНА ОБСТАНОВКА В КОЯТО СЕ НАМИРАМЕ ДНЕС.

ТОГАВА КАКЪВ Е ВСЪЩНОСТ  ВЕРНИЯ ИЗБОР И ИМА ЛИ ТАКЪВ ?

СПАСЕНИЕТО.  КЪДЕ Е СПАСЕНИЕТО ЗА ОТЕЧЕСТВОТО И ИМАМЕ ЛИ ИЗОБЩО ВЕРЕН ИЗБОР.

ИМА ЛИ ИЗОБЩО СПАСЕНИЕ И КАКВО ЗАВИСИ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ?

И НИЕ И ВИЕ СИ ЗАДАВАМЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ ВСЕКИ ДЕН.

ОТ КАКВО ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕМ ОБАЧЕ ?

ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕМ С ТОВА ЧЕ ОБСТАНОВКАТА ДНЕС – И МЕЖДУНАРОДНАТА И ТАЗИ ВЪТРЕ В СТРАНАТА Е БЕЗКРАЙНО ОПАСНА И ТРЕВОЖНА И ОПАСНОСТИТЕ ИДВАТ ОТВСЯКЪДЕ.

ЗАЩОТО СЛЕД ВИРУСА С МАТЕМАТИЧЕСКА ТОЧНОСТ ИДВА И ВОЙНАТА КАТО ЛОГИЧНО СЛЕДСТВИЕ ОТ ТЕЖКАТА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА – СПРАВКА – 100 ГОДИНИ НАЗАД.

ТАКА ЧЕ – СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ Е ПОСТАВЕНА НА КАРТА И Е ПОД ВЪПРОС И ПОЛОЖЕНИЕТО НИ Е МНОГО СЕРИОЗНО И ТРЕВОЖНО.

ОСЪЗНАВАЙКИ ЦЯЛАТА СЕРИОЗНОСТ НА ПОЛОЖЕИНИЕТО СИ, НИЕ ТОЗИ ПЪТ НЯМАМЕ ПРАВО ДА БЪДЕМ ЛЕКОВЕРНИ, НЕБРЕЖНИ И ПРОСТО ДА МАХНЕМ С РЪКА – ЕЙ ТАКА – АБЕ АЗ ЛИ ЩЕ ОПРАВЯМ ДЪРЖАВАТА, ОТ МЕН НИЩО НЕ ЗАВИСИ, ТОВА НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ, КАКВО МОГА ДА ПРОМЕНЯ АЗ – АБСОЛЮТНО НИЩО – ЩЕ СИ КАЖАТ МНОГО ОТ НАС. ТОЗИ ПЪТ ОБАЧЕ НЕ Е ТАКА !!!

КАКВО ИСКАМЕ И ЗА КАКВО СЕ БОРИМ НИЕ – БНО.

ЕТО И НАШИЯТ ОТГОВОР:

ИСКАМЕ СИЛНА РЕПУБЛИКА, ИСКАМЕ СИЛНА НАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА, ИСКАМЕ СИЛНА НАЦИЯ И НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ.

С ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ СМЕ, ЧЕ Е НАСТЪПИЛ ПРЕЛОМЕН ИСТОРИЧЕСКИ МОМЕНТ – ИЛИ ЩЕ СЕ БОРИМ НА ЖИВОТ И СМЪРТ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ ИДЕАЛ – ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА ИЛИ ЩЕ ПОГИНЕМ. ВСИЧКИ ЩЕ ПОГИНЕМ – И БЕДНИ И БОГАТИ И ЛЕВИ И ДЕСНИ И ТЪПИ И УМНИ.

НО ЗА ДА БЪДЕ ЕДНА РЕПУБЛИКА ЧИСТА И СВЯТА ТРЯБВА ПРЕДИ ТОВА ДА БЪДЕ СИЛНА – КАТО Е СЛАБА НЯМА КАК ДА Е ЧИСТА И СВЯТА А И КАКВА ФАЙДА – СЛАБИЯ НИКОЙ НЕ ГО УВАЖАВА И ВСЕКИ ГЛЕДА ДА ГО НАБИЕ И УНИЩОЖИ АКО МОЖЕ.

НАШАТА РЕПУБЛИКА СЕГА Е СЛАБА, ТЯ Е СМЪРТНО РАНЕНА,  ТЯ КЪРВИ, ТЯ Е ПРОБИТА, ТЯ Е ОБРАСЛА СЪС ЗЛОКАЧЕСТВЕНИ ТУМОРИ,  ТЯ Е В РЕЖИМ НА СВОБОДНО ПАДАНЕ.

И НИЕ СЕ ЯВЯВАМЕ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЗА ДА СЕ ПРЕБОРИМ С ВСИЧКО ТОВА, ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА СЕ НАМЕСИМ И ДА ПРЕДОТВРАТИМ КАТАСТРОФАТА И СВОБОДНОТО ПАДАНЕ НА РЕПУБЛИКАТА.

ДАЛИ ЩЕ УСПЕЕМ – НЕ ЗНАЕМ – НО ПОНЕ ТРЯБВА ДА ОПИТАМЕ !!!

НИЕ ТРЯБВА ДА ПОЛОЖИМ НАЧАЛОТО НА НОВО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ И ВЪЗХОД, ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА ИЗГРАДИМ КОАЛИЦИЯ ОТ МАЛКИ ИЗВЪН СИСТЕМНИ НАЦИОНАЛНО – ОТГОВОРНИ ПАРТИИ – КОАЛИЦИЯ НА НАЦИОНАЛНОТО ВЪЗРАЖДАНЕ – ОТ ЛЯВО, ОТ ДЯСНО – ВСИЧКИ ИЗВЪН СИСТЕМНИ МАЛКИ НАЦИОНАЛСТИЧЕСКИ И СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ –         ТЕ СА НОСИТЕЛИТЕ НА НАДЕЖДАТА ЗА ЖИВОТ, ИЗЦЕЛЕНИЕ, ВЪЗРАЖДАНЕ И ВЪЗХОД – ЗАЩОТО БЪДЕЩОТО УПРАВЛЕНИЕ ЩЕ Е КОАЛЦИЯ НА МАЛКИ И НОВИ ПАТРИОТИЧНИ И НАЦИОНАЛИ-СТИЧЕСКИ ПАРТИИ И ЛЕВИ – СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ.

ТОВА ИСКАМЕ ДА КАЖЕМ НА БЪЛГАРИТЕ – ГОЛЕМИТЕ ПАРТИИ НА СТАТУКВОТО СА ВРЕДНИ – ТЕ ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В КОЧИНА,

ТЕ ПРЕВЪНАХА БЪЛГАРИЯ В ГРОБИЩЕ НА ХОРА И ЗАВОДИ,

НИЩО ДОБРО НЕ МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ТЯХ – САМО ПОВТОРЕНИЕ НА ФИЛМА НА УЖАСИТЕ – ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ.

НОВИ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РАДИКАЛНИ И СМЕЛИ МАЛКИ ПАРТИИ В НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИЯ И СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ СЕКТОР –  САМО ТЕ ИМАТ ДИНАМИКАТА, ДУХА И КУРАЖА ДА ЗВЕДАТ СТРАНАТА КЪМ НОВО НАЦИОНАЛНО И СОЦИАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ И ДА СПРАТ СВОБОДНОТО ПАДАНЕ – ТОВА ИСКАМЕ ДА ВИ КАЖЕМ СЕГА.

МНОГО Е ВАЖНО ДА ЗНАЕТЕ – КАКВА БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ НИЕ – МНОГО Е ВАЖНО ДА ГО ЗНАЕТЕ СЕГА  И КАК МИСЛИМ ЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОСТИГНАТО – ТОЧКА ПО ТОЧКА, СЪС СЪВСЕМ КРАТКО ОПИСАНИЕ НА КОНКРЕТНИТЕ МЕРКИ ЗА ДА БЪДЕ ПОСТИГНАТА ЦЕЛТА.

САМО НА БАЗАТА НА СПОДЕЛЕНА ПРОГРАМА МОЖЕ ДА СЕ ИЗГРАДИ КОАЛИЦИЯТА НА НАЦИОНАЛНОТО ВЪЗРАЖДАНЕ.

ЧИЕТО СЪЗДАВАНЕ НИЕ – ПП БНО – ИНИЦИИРАМЕ СЕГА – С ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ ЧЕ ВСЯКА ИЗВЪН СИСТЕМНА ПАРТИЯ Е МНОГО СЛАБА ЗА ДА РЕАЛИЗИРА САМА ТАЗИ ПРОГРАМА – ЩЕ УСПЕЕМ ЗАЕДНО ОБЕДИНЕНИ В КОАЛИЦИЯ НА НАЦИОНАЛНОТО ВЪЗРАЖДАНЕ. 

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МАЛКИТЕ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТАРНИ ПАРТИИ, КОИТО СЕ ОБЕДИНЯВАТ ОКОЛО ОБЩА СПОДЕЛЕНА ПРОГРАМА –

В ТЯХ Е СПАСЕНИЕТО – ТОВА ИСКАМЕ ДА ВИ КАЖЕМ СЕГА – ВСЕКИ ГЛАС ЗА МАЛКИТЕ ИЗВЪН СИСТЕМНИ ПАРТИИ Е КУРШУМ СРЕЩУ ГОЛЕМИТЕ ПАРТИИ НА СТАТУКВОТО – ТЕЗИ ВРЕДНИ ЕЛЕМЕНТИ КОИТО ТЛАСКАТ БЪЛГАРИЯ КЪМ СМЪРТ И ГИБЕЛ.

КАК ВИЖДАМЕ СЪДБАТА НА ОТЕЧЕСТВОТО – КАКВА Е НАШАТА ПРОГРАМА – ето най важните 8 точки:

1. ОБРАЗОВАНИЕТО. Това е най-важното нещо в една държава която иска да има бъдеще. Задължително средно образование за всички – без изключения. Тежки санкции и репресии за незавършилите средно образование и за техните родители – временно отнемане на документи за самоличност – докато не завършат и не представят диплома за завършено средно образовение, лишаване от граждански права и възможност да работят – с една дума – репресии от всякакъв характер за НЕЖЕЛАЕЩИТЕ ДА УЧАТ и незавършилите средно образование.

2. ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. Второто най-важно нещо в държавата.

Вируса изигра ролята на катализатор и доведе нещата до катарзис. Той ускори процесите на разпад в здравеопазването и извади кирливите ризи на показ. Видя се че цялата ни система на здравеопазване е „фейк” и повече така не може да продължава – ще погинем като нация ако не си оправим здравеопазването.

Държавата сериозно трябва да се намеси и да се върне в здравеопазването и да защити най-бедните и слабите, богатите ще си плащат – но бедните и слабите които не могат – държавата трябва да им плати всичко и да ги спаси – иначе не сме държава а варварско племе.

Само варварите оставят бедните, болните и старите на произвола на съдбата и ги оставят да умрат като кучета. Рано или късно ще има военен трибунал и нов Нюрнбергски процес за тези доктори – тези които ни тровеха всеки ден от сутрин до вечер от телевизора и насаждаха страх вместо да вдъхнат кураж на нацията.

3. СИЛНА И МОДЕРНА ИКОНОМИКА. Стимулиране по всякакъв начин и с цената на всичко развитието на високите технологии и иновациите в икономиката. Само високотехнологичните и иновативни нации, държави и икономики имат бъдеще. Те ще бъдат господарите на света, останалите ще бъдат роби.

Искате ли да продължим да бъдем роби на високоразвитите силни държави – защото това е действителното състояние в нашата икономика и индустрия сега. Ако не – събудете се! Време е да се събудим! Ако продължавате да спите – със сигурност ще си останем роби.

Това не са просто думи, това не са клишета. Искат се целенасочени упорити действия в тази посока, стратегия споделена от всички – държава, бизнес, наука, научно – техническо разузнаване – всички заедно – едно гигантско споделено усилие в името на една цел.

4. СИЛНА И МОДЕРНА АРМИЯ. В настоящата безкрайно опасна обстановка на тежка икономическа криза и породеното от нея сериозно политическо напрежение в много региони на света съществува много сериозна опасност от избухване на всякакви локални, регионални и глобални конфликти. Учебниците по история са пълни с подобни ситуации и трагични примери.  Така че, дами и господа – войната чука на вратата!!!   Дано да ни се размине, но в учебниците по история пише друго. Всяка война както знаем води до анексиране на парчета земя от по-силните за сметка на по-слабите – каквите сме ние в момента.

А около нас има силни държави и силни лидери, които са решили да копаят канали, да променят световната география, да променят военно-стратегическата и военно-политическата ситуация и баланс на силите в региона, замислете се над това, това е много сериозно.

Така че ние не можем да си позволим лукса да бъдем слаби !!!

5. ЗА СИЛЕН ВОЕННО – ПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС.  Изграждането на силна армия предполага и наличието и изграждането на силен военно-промишлен комплекс.  Всички силни и осъзнати държави които искат да имат бъдеще работят много сериозно по изграждане на собствен военно-промишлен комплекс,                в който държавата направлява и стимулира развитието на отбранителната индустрия и се грижи да си произвеждат всичко необходимо сами – за да не зависят от никой при война.

6. СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА – ГРИЖА ЗА СЕМЕЙСТВОТО, ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА. Ние се намираме в безпрецедентна демографска катастрофа – нацията се топи и измира и вируса  влоши нещата още повече. НИЕ УМИРАМЕ и ИЗЧЕЗВАМЕ КАТО НАЦИЯ !!

Как да сложим край на този процес, как да спрем всичко това?

Само със силна социална държава, със засилване на подкрепата за жените, за децата, за семейството !!!

Раждането на деца зависи от икономиката и стимулите за деца.

В крайна сметка зависи от силата на държавата.

При социализма се раждаха деца и държавата беше силна, сега 30 години ние умираме и не се раждат деца – защото демокрацията и държавата са слаби.

Значи за да почнат отново да се раждат децата, трябва да върнем добрите неща от социализма – да станем отново силна социална държава – даже и ако трябва временно да се откажем от демокрацията.

Ето затова ние се обръщаме и към левите извънсистемни партии – социалистическите и националистическите малки партии – нека заедно да положим началото на на ляво – националистическа коалиция – коалиция на                    НАЦИОНАЛНОТО ВЪЗРАЖДАНЕ !

7.СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО – СПИРАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ВНОС И ПОЛИТИКА НА ДОТАЦИИ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА РОДНОТО ПРОИЗВОДСТВО.Нека да взаимстваме успешното възраждане на селското стопанство в Гърция по време на Черните полковници – хунтата – те раздадоха трактори, земя и кредити на гръцките селяни и дигнаха селското стопанство на крака.

           8.ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА

Незабавно прекратяване на концесиите и изгонване на всички чужди фирми които източват природните ни ресурси.

       БЪЛГАРИ, БРАТЯ И СЕСТРИ,

ЧАКАТ НИ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА – НА ВОЙНИ, НА ХАОС И ОПАСНОСТИ ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР ЗА НАШАТА МАЛКА НАЦИЯ. БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА ТОВА – НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ КАКВОТО И ДА НИ СПОЛЕТИ, СТЕГНЕТЕ СЕ.

ЗА ДА ИМАМЕ НОВО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ И НОВ ВЪЗХОД ТРЯБВА ДА СМЕ УМНИ, ТРЯБВА ДА НАМЕРИМ И ИЗЛЪЧИМ СИЛНИ И СТРАТЕГИЧЕСКИ МИСЛЕЩИ ЛИДЕРИ КОИТО ДА МИСЛЯТ С МНОГО ХОДОВЕ НАПРЕД И ДА ПРОВИЖДАТ ОПАСНОСТИТЕ.

ТРЯБВАТ НИ ЛИДЕРИ КОИТО ДА СТОЯТ НЕПОКЛАТИМИ НА МЯСТОТО СИ, КОИТО ЩЕ НИ ЗАЩИТЯТ ОТ ТОВА КОЕТО ИДВА – ЛИДЕРИ КОИТО ЩЕ НИ ДАДАТ СМЕЛОСТ И КУРАЖ.                                                                                

И НИЕ ЩЕ ГИ НАМЕРИМ – И ЩЕ ПОЛОЖИМ НАЧАЛОТО НА ЕДНА УМНА И СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБМИСЛЕНА ПОЛИТИКА – С ХОРИЗОНТ             1000 ГОДИНИ НАПРЕД – ЩЕ РАБОТИМ ТАКА ЧЕ БЪДЕЩЕТО ДА БЪДЕ  ТРИУМФ НА ВОЛЯТА ЗА УСПЕХ И ВЪЗХОД НА НАШАТА ВЕЛИКА НАЦИЯ

НЕКА ВСИЧКИ ПОВЯРВАМЕ В НАШАТА ЩАСТЛИВА ЗВЕЗДА – ЗВЕЗДАТА НА БЪЛГАРИЯ  КОЯТО НИКОГА НЯМА ДА ПОМРЪКНЕ И ЩЕ ПРЕБЪДЕ !                 

ЗА НОВО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ И НОВ ВЪЗХОД НА БЪЛГАРИЯ!

Георги Георгиев – Готи – Председател на партия БНО