Дневен хороскоп за 12 януари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
137
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

11-ти лунен ден, Луна в Телец

Луната в Телец днес ще продължи да ни настройва на една по-практична вълна, така че ние ще намираме начин да защитаваме интересите си, ще действаме в повечето случаи конструктивно, така че да подобрим своето благоденствие…

Тази позиция на Луната днес е много силна и позитивна, защото Луната в Телец „ екзалтира“- това е астрологичен термин, който показва силата и слабостите на планетите, освен това е добре аспектирана така че можем да разчитаме, на известна доза късмет , вид прозорливост шанс да превъртаме някои предизвикателства в полза или пък да успеем да се концентрираме върху важното и да се справим с други фактори, които ни разпиляват, действат подривно- в един по-широк смисъл.

Денят ми дава шанс да отсеем есенцията на най-важното и скъпото за нас, за да го придобием, умножим или поне- да се предпазим от загуби.

Меркурий вече почти е спрял своя ход, ще ни фиксира върху определени въпроси, които могат да се превърнат в лайтмотив за дълъг период от време и които ще се разплитат подобно на възел в края на февруари.

От тази гледна точка- хубаво е да не пренебрегваме онова, което обсебва вниманието ни, може да се превърне в повод за възможности или пък предизвикателство, което трябва да преодолеем. Не е изключено- това да бележи период на предизвикателства, поправяне на стари решения, евентуални грешки, наваксване с пропуски, връщане на втори шанс, който касае нашето финансово състояние.

За силните и слабите звена можем да получим вид прозрение точно сега и през настоящите няколко дни.

Вашият нумерологичен подпис е…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти, но и доста продуктивен, даваш ви шанс- да спечелите нещо важно за вас, морално или материално, да направите проби в кариерното си развитие или да превъртите някои предизвикателства в полза, които пак така са свързани приоритетно- с кариера, финансово състояние и т.н. Днес и през следващите няколко дни- може да вземете важни решения, които ще ви помогнат да наваксате с евентуални пропуски, да превъртите предизвикателства в полза, за да подействате добре на благоденствието си или да избегнете евентуални нежелани загуби и дори обрати… Наблюдавайте, анализирайте, не пренебрегвайте и интуицията си.

Телец, Дева, Козирог– звездите ви подкрепят в пълна степен, това е „ вашият ден“, през който можете или трябва да се докажете, да изпъкнете, да постигнете успехи, които могат да имат дълготраен и позитивен ефект на различни нива. Повечето ви действия са много добре обмислени, целесъобразни, вие се превръщате в вид стабилизатор, както за вас самите, така и за околните, за важни за вас хора. Думите ви имат голяма чуваемост, възползвайте се по оптимален начин.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е подходящ да подействат е позитивно на вашето финансово състояние като получите подкрепа от страна на личности, които влияят на вашето благосъстояние. Пред вас могат да се разкрият- невидими до този момент шансове, алтернативи на развитие, ако търсите такива. Може да разчитате на скрита или неочаквана опека от хора или обстоятелства, с които се сблъсквате. Дава ви се възможност да хармонизирате или подобрите най-близката си среда на съществуване.

Риби, Рак, Скорпион– може да проведете доста конструктивни разговори, преговори, така че да получите „ зелена светлина“ за ваши идеи и желания, да наложите мнението си, да постигнете своето. Препоръчително е да се възползвате от опеката на звездите и съзнателно да действате в посока, която ще укрепи важни за вас връзки, лични или делови, партньорски отношения, въпреки че част от възможностите ще ескалират по един естествен начин… Може да разчитате на повече разбиране и толерантност от другите. Ако все пак и в някои случаи това не е така, значи в определени контакти- недоразуменията или различияна са много по-дълбоки…